• Yunanistan ticari vize başvuru formu örneği
    L.C, 14 Nis 2022, 16:05

    Merhaba, Yunanistan ticari vize başvuru formu örneği konusunda aklım karıştı sizle bu işlemi yaparsam sizin tarafınızdan mı doldurulacak yoksa biz mi dolduracağız nelere dikkat etmem gerekir. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan ticari vize başvuru formu nasıl doldurulur?
    E.D, 14 Nis 2022, 15:56

    Merhaba, Yunanistan ticari vize başvuru formu nasıl doldurulur ile ilgili sizden destek alarak ilerlemek istiyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz bilgi rica edeceğim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Sözleşmeli çalışanlara Yunanistan vizesi
    B.A, 14 Nis 2022, 15:50

    Selam sayın yetkili, Sözleşmeli çalışanlara Yunanistan vizesi hakkında bilgi rica edebilir miyim? Hangi evrakları sunmam gerekiyor? Çalıştığım şirketten almam gerekenler nelerdir. İş sözleşmemi sunmam gerekir mi? Bilgi rica edeceğim. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan ticari vizesi için otel uçak lazım mı?
    S.E, 14 Nis 2022, 15:44

    Merhaba, Yapacağım seyahat esnasında aklıma takıldığından dolayı sizden bilgi almak isterim. Yunanistan ticari vizesi için otel uçak lazım mı? Bunları sunamaz isem konaklayacağım yerle alakalı nasıl bir belge sunmalıyım bana yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan ticari vize davetiyesi orijinal mi olmalı?
    O.M, 14 Nis 2022, 15:36

    Merhaba, seyahatim ticari olacağından dolayı sunamam gereken Yunanistan ticari vize davetiyesi orijinal mi olmalı? Davetiye dışında benden istenen evraklar hangileridir? Bilgi vermenizi rica edeceğim iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan turistik vize dilekçesi nasıl yazılır?
    G.Ö, 13 Nis 2022, 14:41

    Merhaba, Yunanistan turistik vize dilekçesi nasıl yazılır kısmında sizden destek almak isterim fakat sormam gereken birkaç sorum olacaktır. Seyahatim için iş yerimden bir yazı talep etmeli miyim iş yerimden talep edeceğim yazı dışında kendim de bir dilekçe yazmalı mıyım? Eğer dilekçe sunmaz isem ne gibi sonuçları doğurur? Şirket tarafından yazılacak yazı ıslak imzalı ve kaşeli mi olmalıdır? Evrak listesine nasıl ulaşabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Araç ile Yunanistan turistik seyahat vizesi
    E.D, 13 Nis 2022, 14:34

    Selam, Araç ile Yunanistan turistik seyahat vizesi hakkında bilgi rica edeceğim? Araçla gideceğimiz için hangi belgeler istenir.2019 yılında parmak izi vermiştim tekrar vermeme gerek var mıdır? Sizler hangi konuda destek vermektesiniz. İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan turistik vize harcı nereye yatırılır?
    F.D, 13 Nis 2022, 14:21

    Yapacağım seyahat için Yunanistan turistik vize harcı nereye yatırılır? Ne kadar ödeme yapmam gerekir Başvurum için Konsolosluğa size Başvuru merkezine ne kadar ödemeliyim hepsini toplam olarak size yapsam oluyor mu? Bir şirkette çalışmaktayım hangi evrakları sunmam gerekecektir. Arkadaşımla benle gelecek oda mı aynı evrakları sunacaktır. İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan uzun süreli vize nasıl alınır?
    F.Ç, 13 Nis 2022, 14:01

    Yunanistan uzun süreli vize nasıl alınır ile bilgi rica edeceğim sizden neler yapmam gerekir uzun süreli vize almak için belli başlı kurallar nelerdir? Süreyi konsolosluk mu belirler ek gelir belgesi sunmam faydalı olabilir mi? İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan acil vize hattı
    E.H, 13 Nis 2022, 13:50

    Eşim Yunanistan da yaşamaktadır. Hastalandığından dolayı hastaneye kaldırmışlar. Yunanistan acil vize hattı diye bir hat mevcut ise oradan yardım alarak acil randevu alabilir miyim? En hızlı şekilde nasıl ilerleyebiliriz. Aile birleşimi talebinde bulunurlar mı benden bana bilgi verir misiniz? Ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olmanızı rica edeceğim iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Freelancer çalışıyorum SGK yok Yunanistan turistik vize alabilir miyim
    F.D, 12 Nis 2022, 16:18

    Yapacağım seyahat sırasında vize işlemimi sizin şirketiniz üzerinden yapmak istiyorum freelancer çalışıyorum SGK yok Yunanistan turistik vize alabilir miyim? Ne gibi belgeler sunmam gerekir bana bu konuda yardımcı olmanızı rica edeceğim siz hangi işlemleri yapacaksınız iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Acil Yunanistan turistik vize nasıl alabilirim?
    B.Ö, 12 Nis 2022, 16:02

    Merhaba, ben acil Yunanistan turistik vize nasıl alabilirim? Yunanistan da katılmam gereken bir konferans var ve acil şekilde gitmem gerekiyor ne yapabilirim bu konuda bana destek olmanızı rica edeceğim. Dilekçe sunmam gerekir mi? Devlet memuru olarak çalışmaktayım neler sunmam gerekir. Çalıştığım kurumdan yazı almam gerekiyor mu? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 4 aydır çalışıyorum Yunanistan vizesi alabilir miyim?
    C.M, 12 Nis 2022, 15:54

    Merhaba, özel bir şirkette 4 aydır çalışıyorum Yunanistan vizesi alabilir miyim? Web sayfanızda yaptığım araştırma sonrasında sizinle çalışmak isterim bana bu konuda destek olursanız çok sevinirim iyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan turistik vize için banka hesabında ne kadar para olmalı?
    G. K., 11 Nis 2022, 16:30

    Yunanistan turistik vize için banka hesabında ne kadar para olmalı ve en az kaç aylık hesap sunmam gerekir? Bilgi vermenizi rica edeceğim iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan vizeme ret geldi itiraz nasıl yapılır?
    E.R, 11 Nis 2022, 16:23

    Yunanistan vizeme ret geldi itiraz nasıl yapılır? Aklım karıştı bununla alakalı bilgi rica edebilir miyim? 2. maddeden ret aldım fakat ne olduğunu bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz? Kaç gün içinde başvuru yapmam gerekir? İyi çalışmalar kolay gelsin dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Şoför Vizesi
    D.G, 31 Mar 2022, 13:26

    Merhaba, Yunanistan şoför vizesi hakkında bilgi rica edebilir miyim neler gerekiyor. İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan vize şartları
    FERİH, 31 Mar 2022, 11:24

    Merhaba iyi günler. Yunanistan vize şartları nelerdir? Yunanistan’a nasıl vize alabiliriz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan aile arkadaş ziyaret vizesi
    HALE, 31 Mar 2022, 10:52

    Merhaba, iyi günler Yunanistan’da teyzem oturuyor. Kızının haziranda düğünü var, bizi de davet ediyor nasıl Yunanistan aile arkadaş ziyaret vizesi nasıl alabilirim? Sanırım karşı taraftan bir davetiye almam gerekiyor. Nasıl başvuru yapılacak? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan vize ücreti
    D.M, 16 Mar 2022, 17:07

    Temmuz ayı içinde Yunanistan’a bir gezi planlaması yapmaktayım bu gezi sırasında bana eşim eşlik edecektir. Dosyalarımız hazırlanması sırasında sizden destek alarak ilerlemek isterim. Yunanistan vize ücreti her ikimiz için ayrı olarak mı hesaplanacaktır? Neler yapmamız gerekmektedir? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan vize
    D.G, 11 Mar 2022, 14:46

    Merhaba, Yunanistan vize işlemi için sizden destek alarak ilerlemek isterim. Ben Bodrum'dan kapı vizesi alarak seyahat edebilir miyim? İşlem kaç gün içinde sonuçlanır? Parmak izi işlemi hakkında bilgi alabilir miyim? İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan'a girişte PCR testi isteniyor mu?
    A.L, 11 Mar 2022, 14:38

    Merhaba, Yunanistan'a girişte PCR testi isteniyor mu kısmında birkaç şey aklıma takıldı size danışmak isterim. Benim iki aşım var Pcr testi yaptırmam gerekir mi? Kardeşimin ise hiç aşı olmadı sadece PCR testiyle girebilir mi? Vize işlemimi sizin aracılığınızla ilerlemek isteriz. Bana yardımcı olur musunuz? İyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan'da kapı vizesi alarak Avrupa'da gezebilir miyim?
    K.M, 10 Mar 2022, 14:33

    Yunanistan'da kapı vizesi alarak Avrupa'da gezebilir miyim için bilgi alabilir miyim? İyi çalışmalar kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan'a ticari gitmek için davetiye şart mı?
    H.M, 10 Mar 2022, 14:19

    Yunanistan'a ticari gitmek için davetiye şart mı şirkettim beni düzenlenecek bir oto fuarına gönderileceğim. Hangi evrakı hazırlamam gerekir. Kaç gün önceden başvuru yapmam gerekiyor? Bana destek olmanızı rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan turistik vizem ile başka ülkeye gidebilir miyim?
    BEREN, 09 Mar 2022, 14:31

    Yunanistan turistik vizem ile başka ülkeye gidebilir miyim ? Yunanistan’dan girdikten sonra Avrupa'da istediğim ülkeye gidebilme hakkım var mıdır? Bana bu konu hakkında bilgi vermenizi rica edeceğim iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Aşı olmadan Yunanistan'a gidebilir miyim?
    CANDAN, 08 Mar 2022, 16:02

    Aşı olmadan Yunanistan'a gidebilir miyim? Web sayfalarında çok fazla bilgi olduğundan kafam karıştı bundan dolayı size sormak istedim bana destek olursanız çok memnun olurum. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan'a vize randevusu nasıl alınır
    KEMAL, 08 Mar 2022, 15:54

    Merhaba, Yunanistan'a vize randevusu nasıl alınır? İkametgah ettiği bölgeye göre randevu alma kısmında değişiklik olur mu? Telefonla randevu alabilme imkanımız var mı? Bilgilendirme rica ederim kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan'a vize nasıl alabilirim
    KEREM, 07 Mar 2022, 17:09

    Mayıs ayı içinde Yunanistan’ bir seyahat planım olacaktır. Yunanistan'a vize nasıl alabilirim bana destek olur musunuz bu anlamda. Hangi evrakları sunmam gerekir? Devlet memuruyum evrak bilgisine nereden ulaşabilirim? Kolay gelsin. İyi çalışmalar dilerim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çalışmıyorum Yunanistan'a nasıl gidebilirim
    DİNÇER, 07 Mar 2022, 16:37

    Çalışmıyorum Yunanistan'a nasıl gidebilirim ile ilgili bana yardımcı olmanızı rica edeceğim. Ev hanımıyım nasıl yurt dışına gidebilirim? İyi çalışmalar dilerim kolaylıklar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kos Adası Vizesi
    G. E., 01 Şub 2022, 17:08

    Yunanistan adalarına seyahat etmek istiyorum. Kos Adası vizesi için bana detaylarını anlatabilir misiniz? Gereken evraklar nelerdir? Ücret detayı hakkında bilgi rica edeceğim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan vizesi reddi 2022
    F.GÜR, 30 Kas 2021, 15:37

    Yunanistan vizesi reddi 2022 yılı içinde değişiklikler meydana geldi mi? Bilgi rica edeceğim. Yardımlarınız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Yunanistan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp