Yunanistan vizesi kaç para 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • K.YAĞMUR 30 Kas 2021, 15:24
    Yunanistan vizesi kaç para 2022 ile ilgili belli başlı fiyatlandırmalar mevcut web sayfalarında fiyatlandırma ne şekilde yapılacaktır. İyi çalışmalar Kolay gelsin.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Kas 2021, 15:24

    Merhabalar;

    Vize Merkezini işlemleriniz için tercih ettiğinizden dolayı çok teşekkür ederiz. Yunanistan'a vize almak kaç para konusunda bilgilendirme kısmında Vize Merkezi olarak Yunanistan Konsolosluğu atamış olduğu başvuru merkeziyle işbirliği içerisinde hizmet veren bir danışmanlık firmasıyız. Yunanistan vize ücretlerini Ücretlendirme kısmında Yunanistan konsolosluğunun belirlemiş olan Schengen turistik vize harcı bedeli belirlenen tutar tarafınızdan rica edilir.

    Yunanistan'a vize kaç para Konsolosluklar birebir başvuru almadığı için atamış olduğu merkezin ücretlendirmesi de bu harcın içinde yer almaktadır. Bu sebeple Yunanistan vize ücreti sizden tahsil edilirken konsolosluk harcı, başvuru merkezi harç bedelini ve Vize Merkezi danışmanlık hizmet bedeli ücretini tarafınızdan tahsil edilir.

    Yunanistan vize ödemeleri yapacağınız vize başvurusu sırasında Yunanistan vize ücreti olarak belirlenmiş olan Yunanistan konsolosluk ve başvuru merkezi harç ödemesi olan 100 € ve Vize Merkezi danışmanlık hizmet ödemesi olan 50 € ile birlikte toplam 150 € sizden tahsil edilen tutardır. İşlemler sırasında meydana gelecek olası durumlar için ücretlendirme, yapacağınız işlem türüne göre fiyatlandırma yapılır.

    Ödeme işleminiz Yunanistan vize evraklarını teslim ettiğiniz zaman belge kontrolleri yapıldıktan sonra Vize Merkezi müşteri danışmanınıza peşin veya kredi kartı şeklinde yapmanız mümkün olur. Bütün ödemeler Vize Merkezinde tahsil edilir sizin adınıza Vize Merkezi Dış operasyon danışmanınız yapar.

    Ödemeler işlemleriniz sona erdikten sonra yapılarak randevunuz oluşturma işlemine girersiniz. Harç bedelleri siz randevuya girmeden önce ödenir. Ona göre işlemleriniz sürdüğünden dolayı ödemeler  yaptığınız an itibariyle işleme alınır. Yunanistan vize ücretleri elden konsolosluğa yapılamadığı için  ödemeniz Vize Merkezi müşteri danışmanı tarafınızdan tahsil edilir. Bunun karşılığında ödeme yaptığınıza ait tahsilat makbuzunuz tarafınıza verilir müşteri danışmanınız tarafından.

    Yunanistan vizesi kaç para 2022 ile ilgili tüm işlemlerin ve diğer tüm vize işlemlerinizle ilgili detaylı bilgileri Vize Merkezini 0212 970 04 52 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz detaylı bilgi için yüz yüze görüşme sağlayabilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • DİYAR 31 Oca 2022, 16:44

    Yunanistan vizesi kaç para 2022 ile ilgili belli başlı fiyatlar mevcut web sayfasında fiyatlandırma ne şekilde olacaktır. Ödemeleri size mi yapıyoruz sonrasında ödeme yaptığıma dair belge alabiliyor muyuz? İyi çalışmalar dilerim. Kolay gelsin.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 31 Oca 2022, 16:47

    Merhabalar;

    Yunanistan'a vize kaç para sorusu için;  Yunanistan Konsolosluk birebir başvuru almadığından dolayı atamış olduğu merkezin ücretlendirmesi de bu harcın içinde yer alır. Bundan dolayı Yunanistan vize ödemesi sizden tahsil edilirken konsolosluk harcı, başvuru merkezi harcı ve Vize Merkezi danışmanlık hizmet bedelini tarafınızdan rica edilir.

    Yunanistan'a vize almak kaç para konusunda bilgilendirme sırasında Vize Merkezi olarak Yunanistan Konsolosluğunun atadığı başvuru merkeziyle işbirliğinde hizmet veren bir danışmanlık firmasıyız. Yunanistan vize ücreti ücretlendirmesinde Yunanistan Konsolosluğu tarafından belirlemiş olan Schengen turistik vize harç bedeli için belirlenen tutar tarafınızdan rica edilir.

    Yunanistan'a vize almak kaç para Yunanistan vize ödemeleri yapacağınız vize başvurusu sırasında Yunanistan vize ücreti olarak belirlenmiş olan Yunanistan konsolosluk ve başvuru merkezi harç ödemesi olan 100 € ve Vize Merkezi danışmanlık hizmet ödemesi olan 50 € ile birlikte toplam 150 € sizden istenilen tutardır.

    Yunanistan'a vize almak kaç para Ödemelerinizi yaptıktan sonra yapılarak randevunuz alınır. Harç bedelleri siz randevuya girmeden önce ödenir. Ona göre işlemleriniz sürdüğünden dolayı ödemeleri yaptığınız an itibariyle işleme alınır. Yunanistan vize ücreti elden konsolosluğa yapılmadığı için ödemenizi  Vize Merkezi müşteri danışmanı sizden  tahsil edilir. Bunun karşılığında size ödeme makbuzunuz verilir.

    Yunanistan'a vize kaç para kısmında ödeme işleminiz Yunanistan vize belgelerini teslim ettiğiniz an itibariyle evraklarınızın kontrol işlemi yapıldıktan sonra Vize Merkezi müşteri danışmanınıza peşin veya kredi kartı şeklinde yapabilirsiniz. Bütün ödemeler Vize Merkezinde tahsil edilir sizin adınıza Vize Merkezi Dış operasyon danışmanınız yaparak işlemlerinizi tamamlar.

    Yunanistan vizesi kaç para 2022 fiyatları hakkında tüm işlemler ve diğer tüm vize işleminizle ilgili kapsamlı bilgilere ulaşmak adına Vize Merkezini 0212 970 04 52 numaralı telefondan arayarak iletişime geçebilir. Detaylı bilgi almak için yüz yüze görüşmeye irtibat bürolarımıza gelebilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp