Yunanistan vizesi için gerekli evraklar 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • B.DEĞERLİ 30 Kas 2021, 14:04
    Yunanistan’a seyahat planım Olacaktır. Yapacağım seyahat sırasın da genel olarak Yunanistan vizesi için gerekli evraklar 2022 yılında nelerdir? 2018 yılın da seyahat etmiştim parmak izi işlemine gelmem gerekli midir? Başvurular açık mı ? Vize aldıktan sonra seyahat etmemiz mümkün olacak mı?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Kas 2021, 14:04

    Merhabalar;

    Yunanistan vizesi için evrakları genel olarak; güncel başvuru formunuz, en az 6 ay geçerliliği bulunan pasaporttunuz, çalışma evraklarınız, maddiyat belirten belgeleriniz, seyahat sağlık sigortanız, iyi niyet dilekçeleriniz, eski vize görselleriniz ve otel uçak rezervasyon biletlerinizden oluşur. Her evrakın kendine özel incelikleri ve sizlere iletilen evrak ve ücret bilgisi de yer alır.

    Yunanistan vizesi Gereken belgeler Yunanistan vizesi başvurusu belgeleri ofisimize kargo veya elden teslim edebilir bizlere ulaşan evraklarınız kapsamlı şekilde incelenir ve başvuru dosyanız konsolosluğun istediği biçimde oluşturulur. Geçtiğimiz 59 ay içinde Schengen vizesi için parmak izi beyanında bulunmuş iseniz şahsen gelmenize gerek yoktur. Bizler sizin adınıza vize işlemlerini Vize merkezi olarak yürütebiliyoruz. Parmak izi beyanınız yoksa başvuru merkezine şahsen gelme zorundasınız. Sizi başvuru merkezinde karşılayacak olan Vize Merkezi operasyon temsilcimiz ile oradaki sürecinizi de rahatlıkla yürütebiliyorsunuz. İşlemleriniz bitince kalan aşamaları vize sorgula bölümümüzden takip etmeniz mümkün olmaktadır.

    Gerekli belgeler hazırlanması durumun da ülke uzmanlarımız ile iletişim kurarak uzaktan destek alabileceğinizi unutmayınız. Yunanistan aile ziyareti davetiyenizi oradaki kişi bağlı olduğu kurumdan vatandaşlık servis merkezinden alarak size iletebilirler.

    Küresel pandemi nedeniyle şu an kısa  ve uzun süreli vize başvurusu yapabilmektesiniz fakat seyahat yasağı kaldırıldı. Konsolosluk işlemleri açtığından dolayı yardımcı olabileceğimizi belirtmek isteriz.  Yunanistan konsolosluğu oturum ve çalışma izni olan vatandaşları kabul etmektedir. Konsolosluk bazı özel durumlarda başvuru kabul eder.  Özel ve acil durumun da doğrudan konsolosluk ile iletişime geçmenizi tavsiye edilir.

    Yunanistan vizesi için gerekli evraklar 2022 ile ilgili güncel gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz veya ülke uzmanlarından sözlü olarak bilgi alabilir. Vize Merkezi müşteri danışmanlarımızı 0212 970 04 52 numaralı hattan arayarak yüzü yüze görüşme talebinde bulunabilirisiniz.

    Saygılarımla,

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • MERYEM 24 Oca 2022, 14:37

    Yunanistan vizesi için gerekli evraklar 2022 yılında değişmiş midir ? 2018 yılında parmak izi işlemine tabi tutulmuştum gelmem gerekir mi ? Başvurular açık mı ? Vize aldıktan sonra seyahat edebilir miyiz? iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 24 Oca 2022, 14:40

    Merhabalar;

    Yunanistan vizesi için gereken belgeler Yunanistan vizesi başvurusu için ofisimize kargo veya elden teslim ederek bizlere ulaşan belgeleriniz en iyi şekilde incelenir ve başvuru belgeleriniz konsolosluğun istediği biçimde hazır hale getirilir. Geçtiğimiz 59 ay içinde Schengen için parmak izi verdiyseniz gelmenize gerek yoktur. Bizler sizin adınıza vize işleminizi Vize merkezi olarak yürütüyoruz. Parmak iziniz yoksa başvuru merkezine şahsen gelmek durumdasınız. Sizi başvuru merkezi içinde karşılayacak olan Vize Merkezi  dış operasyon temsilcimizle oradaki sürecinizi de rahatlıkla yürüterek işlemlerinizi sürdürebilirsiniz. İşlemleriniz bitince kalan aşamalarınızı  vize sorgula bölümünden takip etmeniz mümkündür.

    Yunanistan vizesi için gerekli evraklar genel olarak; güncel başvuru formu, en az 6 ay geçerliliği olan pasaport, çalışma evrakları, maddiyat belirten belgeler, seyahat sağlık sigortası, iyi niyet dilekçeniz, eski vize görselleri ve otel uçak rezervasyon biletlerinden oluşur. Her evrakın kendine özel incelikleri ve sizlere iletilen belge ve ücret bilgisi de yer almaktadır.

    Küresel pandemi nedeniyle şu an kısa ve uzun süreli vize başvurusu yapabiliyorsunuz f seyahat yasağı kaldırıldı. Konsolosluk işlemleri açtığı için size yardımcı olacağımızı belirtmek isteriz.  Yunanistan konsolosluğu oturum ve çalışma izni olan vatandaşları ülkeye kabul etmektedir. Konsolosluk bazı özel durumlarda başvuru kabul eder.  Özel ve acil durumunuz mevcut ise doğrudan Yunanistan konsolosluğuyla  iletişime geçmenizi tavsiye edilir.

    Gerekli belgeler hazırlanması durumun da vize uzmanımızla iletişim geçerek uzaktan destek alabileceğinizi unutmayınız. Yunanistan aile ziyareti yapmak istiyorsanız davetiyenizi oradaki kişinin  bağlı olduğu kurumdan  veya vatandaşlık servis merkezinden alabilir.

    Yunanistan vizesi için gerekli evraklar 2022 ile ilgili son durumları sosyal medya hesaplarımızdan öğrenebilir veya vize uzmanlarından sözlü olarak bilgi alarak öğrenebilirsiniz. Vize Merkezi müşteri danışmanlarını 0212 970 04 52 numaralı hattan arayarak yüzü yüze görüşme talebinde bulunarak görüşmeye gelebilirsiniz.

    Saygılarımla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp