Almanya 2019 Vize Ücretleri

Bilgi Sayfasına Dön
  • A. Akkaya 07 Kas 2018, 16:50
    Merhaba, daha önce İstanbul'daki ofisinizden vize hizmeti almıştım. Almanya vizesi için güncel evrak listesini benimle paylaşır mısınız? SGK çalışanıyım, Almanya'dan ticari davetiyem var ve ayrıca arkadaş ziyaretinde de bulunacağım. Hem ticaret hem de ziyaret olacak. Almanya'da bulunacağım sürede arkadaşımın evinde kalacağım. Almanya vizesi kaç günde çıkar ve Almanya vize ücreti ne kadar? Seyahat sağlık sigortası sizin tarafınızdan yapılıyor mu ve 1 yıllık sigortayla daha uzun süreli vize çıktığı doğru mudur? Zaman kısıtlamam olmadığı için Express ya da VIP başvuruya ihtiyacım yok. Geç bir saat olduğu için aramak istemedim. Dönüşünüzü bekliyorum, iyi çalışmalar.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Kas 2018, 16:50

    Merhaba,

    Seyahatinizin asıl amacı ticari olduğu için, Almanya seyahatinizin asıl amacına uygun başvuru yapmanız yani Almanya ticari vize başvurusu yapmanız gerekir. Almanya ticari vize kısa süreli Almanya vize türlerinden olduğu için vize başvuru işlem süreci 15 gündür. Bu süre Konsolosluğun ek evrak talep etmesi halinde uzayabilir. Almanya vize ücreti içinde danışmanlık ücreti, vize harç ücreti, başvuru merkezi hizmet bedeli ve seyahat sağlık sigortası ücreti de bulunmaktadır. 1 yıllık sigorta ile daha uzun süreli vize alınabildiğine yönelik Almanya dış temsilcilikleri tarafından resmi bir açıklama veya bilgi verilmemiştir. Resmi olmayan açıklamalara itibar etmemeniz tavsiye edilir. 

    Ankara Vize Merkezi, Nazlı

    2019 Almanya vize ücreti

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • M. Aktuna 15 May 2019, 16:31

    Merhabalar. Sayın Vize merkezi yetkilisi ben Almanya'ya gitmek istiyorum ve vize çıkartmak için neler gerekir onu öğrenmek istiyorum. Ayrıca Almanya vizesi için toplamda ne kadar ücret ödemem gerekiyor? Tüm bu bilgiler için sorumu cevaplandırırsanız çok sevinirim. İyi çalışmalar.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 21 Haz 2019, 15:45

    Merhaba,

    Almanya vize başvurusu için öncelikle seyahat amacınız ve meslek bilginizin bilinmesi gerekir. Almanya vize başvuru evrakları 2019 yılı itibariyle de seyahat amacı ve meslek bilgisine göre değişiklik göstermektedir. Vize başvurunuzu Vize Merkezi aracılığı ile yapmanız halinde, vize harcı, koordinasyon bedeli ve danışmanlık bedeli dahil olmak üzere tek seferde ödeme yapılmaktadır.

    Ankara Vize Merkezi, Nazlı

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • M. Yılmaz 21 Haz 2019, 15:46

    Kardeşim Almanya Düsseldorf şehrinde yaşıyor annem babam için istekte bulundu 16 Temmuz tarihli, babam emekli. İstek belgesi e-posta olarak elimize ulaştı ancak orijinal belge henüz gelmedi pasaportlarını çıkarttım PTT den 3 aylık maaş dökümünü aldım araç ruhsatı ev arazi tapu fotokopileri hazırladım Bankada herhangi bir mevduatının olmasına gerek var mıdır ayrıca kişi başı toplam tüm masraflar dahil vize maliyeti nedir Teşekkür ederim İyi çalışmalar

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 21 Haz 2019, 15:47

    Merhaba,

    Almanya aile akraba ziyareti vizesi için başvuruda bulunacak kişiler başvuru esnasında Almanya'daki akrabadan alınan belediye onaylı resmi davetiyenin orijinalini ibraz etmek zorundadır. Emekli olan kişiler, emeklilik kartı fotokopisini de başvuru esnasında sunmalıdır. Annenizin seyahat masrafları da babanız tarafından karşılanacaksa babanız, sponsorluk dilekçesi yazmalı ve bu dilekçeyi annenizin başvuru dosyasında sunmalısınız. Vize başvuru işlemlerinde standart evraklar, seyahat amacına uygun evraklar ve ek belgeler olmak üzere birçok evrak sunmak gerekir.

    Vize başvuru süreci deneyim ve dikkat gerektiren bir süreçtir bu nedenle profesyonel danışmanlık almanız tavsiye edilir. Vize ücretleri AB Schengen ülkeleri tarafından belirlenir ve buna ek olarak danışmanlık, koordinasyon ücretleri gibi ek ödemeler bulunmaktadır. Almanya vize ücreti 2019 yılı itibari ile de Schengen üyesi devletler tarafından belirlenmiştir. Detaylı bilgi için iletişim sayfamızdan müşteri temsilcilerimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

    Ankara Vize Merkezi, Nazlı

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • G. Ersoz 21 Haz 2019, 16:00

    Merhaba, kaynım Almanya'da süresiz oturum aldı, esi doğum yapacak, bana ziyaret için davetiye yollamak istiyor. Benim öğrenmek istediğim, Almanya'da davetiye yollarken herhangi bir ücret ödeyecek mi? Vize çıkar mı böyle?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 21 Haz 2019, 16:03

    Merhaba,

    Almanya aile akraba ziyareti vize başvurusunda sunulması gereken davetiye Almanya'daki belediye onaylı olmalıdır. Bu davetiye çıkartılırken belediyeye 30 Euro civarı bir ücret ödenmektedir. Almanya vize başvurusunun vize onaylama yetkisi Almanya Konsolosluğu inisiyatifindedir.

    Ankara Vize Merkezi, Nazlı

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • M. Suna 31 Ağu 2019, 11:50

    Merhaba Almanya ziyaret vizesine başvuru yapmak istiyorum. Sanırım başvuru yapmam gereken vize Schengen vize olacak. Schengen vize harcının 60 Euro olduğu yazıyor doğru mu? Benim komple ödemem gereken ücret bu kadar mıdır?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 31 Ağu 2019, 11:53

    Merhaba,

    Almanya 2019 vize ücretleri Avrupa Birliği'nin ilgili makamı tarafından belirlendiği üzere 60 Euro'dur. Ancak vize başvurunuz sırasında Konsolosluk harcına ek olarak koordinasyon ve danışmanlık bedelleri bulunmaktadır. Ayrıntılı bilgi için iletişim numaralarımızdan müşteri temsilcilerimize ulaşınız.

    Ankara Vize Merkezi, Nazlı

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • G. Suna 21 Eyl 2019, 11:00

    Almanya vize ücretlerinizi öğrenebilir miyim. Ben aile ziyareti vizesine başvurucam bu da bir Schengen mi? Bir de haberlerde vize başvuru ücretlerine zam geleceği söyleniyordu, doğru mudur?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 21 Eyl 2019, 11:03

    Merhaba,

    Almanya Schengen vizesi, turistik, ziyaret, ticari, kültürel vizeler olmak üzere 90 günden az Almanya seyahatlerini kapsamaktadır. Vize ücretleri Avrupa Birliği makamları tarafından belirlenmektedir. 2019 Schengen vize ücretlerinde herhangi bir artış söz konusu değildir şimdilik.

    Ankara Vize Merkezi, Nazlı

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • H. Demir 03 Kas 2019, 20:44

    Merhaba, Almanya vize ücreti nin 60 Euro Olduğunu belirtmişsiniz. Vize süresine göre vize ücreti değişmekte midir? Yani 6 aylık vize talep edilmesi halinde de yine vize ücret i 60 Euro olarak mı ödenir ? Saygılarımla,

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 03 Kas 2019, 22:53

    Merhaba,

    Almanya 2019 vize ücretleri Schengen ülkelerinin ortak resmi kararına göre belirlenmektedir. Vize başvuru ücretleri talep edilen süreye göre değil başvuru yapılan vize türüne, muafiyet şartlarına ve bazı durumlarda yaşa göre sınıflandırılmıştır.

    Ankara Vize Merkezi, Nazlı

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • A. aksu 07 Kas 2019, 12:35

    Almanya vize ücreti neden değişiklik gösteriyor? Ödemem gereken tutar ne kadar?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Kas 2019, 12:36

    Merhaba,

    Almanya vize ücretleri yaş grupları ve vize başvurusu yapacak yabancı pasaport sahipleri için vize ücretleri değişiklik göstermektedir. Almanya vize ücreti için 0-6 yaş için Almanya Konsolosluğu vize ücreti almamakta ve başvuru merkezi için de ücret talep edilmemektedir. 6-12 yaş için Almanya Konsolosluğu vize ücreti almamakta olup başvuru merkezi tarafından 30 Euro başvuru merkezi ücreti alınmaktadır.12 yaş ve üstü Almanya vize ücretleri Konsolosluk ve başvuru merkezi ücreti 90 Euro dur. Ek olarak vize başvurusu yapmak isteyen Türk vatandaşları vize başvurularını VİP Hizmet almak isterlerse 12 yaş altı ek olarak 248 TL ve 12 yaş üstü ise 488 TL ek ücret ödemesi gerekmektedir. Almanya vip başvurusu başvuru yaptıktan sonra işlem süresini etkilememektedir.

    Almanya Vip başvuruları sadece sizin parmak izi verdiğiniz salonda VİP hizmet almanıza yarar sağlamaktadır. Vize randevu saatini ve vize çıkış süresini etkilememektedir. Almanya vize ücreti için Türkiye de oturumu olan Arnavutluk, Ermenistan, Azerbaycan, Bosna Hersek, Gürcistan, Yeşil Burun Adaları, Makedonya, Moldova, Karadağ, Rusya, Sırbistan, Ukrayna vatandaşları başvurularda Almanya vize ücreti için Konsolosluk ücreti 35 Euro ödemeleri gerekmektedir. Ek olarak başvuru merkezi ücreti 30 Euro alınmaktadır. Almanya vize başvurusunu bölgesi dışında yapmak isteyen kişiler vize başvuru ücretine ek olarak Dış Sube Hizmet ücreti olarak 85 TL ek ödeme yapmaları gerekmektedir.

    Almanya başvuru merkezi vize başvurunuzu yapmak istediğinizde vize başvurunuzda eksik veya yanlış doldurulmuş form, çıktı hizmeti, biometrik fotoğraf, kargo gibi sizden ek bedeller talep etmektedir. Almanya vize başvurunuz da formunuzu hatalı doldurmanız durumunda 30 TL Başvuru form ücreti, eksik evrak vermeniz durumunda sizden talep edilen evrakların tamamlanması için mail, fotokopi çıktı hizmet bedeli olarak sayfa başına 1,75 TL ,vize takibinizin bildirilmesini istemeniz durumunda sizden SMS başına 14 TL ücret talep edilmektedir. Vize başvurunuzun kargo ile tarafınıza gönderilmesini istemeniz durumunda ise kargo hizmeti için sizden 43 TL ücret alınmaktadır.

    Vize başvurunuzun bizim tarafımızdan yapılması durumunda sizden ek olarak ödeme yapabileceğiniz ,Form doldurma, çıktı hizmeti ,ve SMS bedeli vb hizmetler bizim tarafımızdan yapılacak olup sizden ek bir ücret talep edilmemektedir. Almanya vize başvurusu için sizden talep edilecek 40 Euro hizmet bedelinin içerisinde vize başvurusu için dosyanızın uzman operasyon tarafından kontrolü ,form doldurma, eksik evraklarınızın çıktısını almak ve vize başvurunuzun durumu ile ilgili bilgilendirme yapmak bizim görevlerimiz arasındadır 

    Vize Merkezi İstanbul, Sevilay

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • S.Ü. 09 Kas 2019, 12:27

    Merhaba Almanya vizelerinde kısa dönem ya da uzun dönem ücretleri aynı mı? Öğrenci ya da çocuk indirimi var mı?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Kas 2019, 12:28

    Almanya'ya seyahat etmek isteyen kişiler Almanya vize başvurularında kısa süreli ve uzun süreli vize başvuruları kategorileri olarak değişiklik göstermektedir. Almanya vize ücreti 2019 vize başvurusu yapacak yabancı pasaport sahipleri için vize ücretleri değişiklik göstermektedir. Almanya vize ücreti için 0-6 yaş için Almanya Konsolosluğu vize ücreti alamamakta olup başvuru merkezi için de ücret talep edilmemektedir. 6-12 yaş için Almanya Konsolosluğu vize ücreti almamakta olup başvuru merkezi 30 Euro başvuru merkezi ücreti alınmaktadır. 12 yaş ve üstü Almanya vize ücretleri Konsolosluk ve başvuru merkezi ücreti 90 Euro dur. Ek olarak vize başvurusu yapmak isteyen Türk vatandaşları vize başvurularını VİP Hizmet almak isterlerse 12 yaş altı ek olarak 248 TL ve 12 yaş üstü ise 488 TL ek ücret ödemesi gerekmektedir. Almanya vip başvurusu başvuru yaptıktan sonra işlem süresini etkilememektedir.

    Almanya vip başvuruları sadece sizin parmak izi verdiğiniz salonda vip hizmet almanıza yarar sağlamaktadır. Vize randevu saatini ve vize çıkış süresini etkilememektedir. Almanya vize ücreti için Türkiye de oturumu olan Arnavutluk, Ermenistan, Azerbaycan, Bosna Hersek, Gürcistan, Yeşil Burun Adaları, Makedonya, Moldova, Karadağ, Rusya, Sırbistan, Ukrayna vatandaşları başvurularda Almanya vize ücreti için konsolosluk ücreti 35 Euro ödemeleri gerekmektedir. Ek olarak başvuru merkezi ücreti 30 Euro alınmaktadır. Almanya vize başvurusunu bölgesi dışında yapmak isteyen kişiler vize başvuru ücretine ek olarak Dış Sube Hizmet ücreti olarak 85 TL ek ödeme yapmaları gerekmektedir.

    Almanya başvuru merkezi vize başvurunuzu yapmak istediğinizde vize başvurunuzda eksik veya yanlış doldurulmuş form, çıktı hizmeti, biometrik fotoğraf, Kargo gibi sizden ek bedeller talep etmektedir. Almanya vize başvurunuz da formunuzu hatalı doldurmanız durumunda 30 TL Başvuru form ücreti, eksik evrak vermeniz durumunda sizden talep edilen evrakların tamamlanması için mail, fotokopi çıktı hizmet bedeli olarak sayfa başına 1,75 TL,vize takibinizin bildirilmesini istemeniz durumunda sizden SMS başına 14 TL ücret talep edilmektedir. Vize başvurunuzun kargo ile tarafınıza gönderilmesini istemeniz durumunda ise kargo hizmeti için sizden 43 TL ücret alınmaktadır.

    Uzun süreli D vize başvurusu için Almanya aile birleşimi, çalışma, uzun süreli eğitim, uzun süreli erasmus başvurularında randevu alırken başvuru merkezine randevu ücreti yatırılması gerekmektedir. Başvurunuzu Almanya Konsolosluğu veya Almanya Büyükelçiliğine yaptığınız zaman başvuru günü kişi başı 75 Euro ve Kargo bedeli 30 TL yanınızda olması gerekmektedir. Vize başvurunuzun bizim tarafımızdan yapılması durumunda sizden ek olarak ödeme yapabileceğiniz ,Form doldurma, çıktı hizmeti ,ve SMS bedeli vb hizmetler bizim tarafımızdan yapılacak olup sizden ek bir ücret talep edilmemektedir. Almanya vize başvurusu için sizden talep edilecek 40 Euro hizmet bedelinin içerisinde vize başvurusu için dosyanızın uzman operasyon tarafından kontrolü ,form doldurma, eksik evraklarınızın çıktısını almak ve vize başvurunuzun durumu ile ilgili bilgilendirme yapmak bizim görevlerimiz arasındadır.

    Vize Merkezi İstanbul, Sevilay

    2019 Almanya vize ücretleri

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp