Almanya vize ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • Ş. Bakırcı 08 Şub 2020, 16:11
    İyi günler, Almanya vize ücreti 2020 yılında değişti mi? Hangi vizenin ücreti ne kadar?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 Şub 2020, 16:11

    Merhaba efendim, Almanya’ya seyahat etmek isteyen Türk vatandaşları Almanya vize başvurularında kısa süreli veya uzun süreli vize başvuruları kategorilerinden birini yapması gerekmektedir. Almanya vizesi ücreti için 03.02.2020 tarihinde Almanya Konsolosluğu harç ücretlerine 20 Euro zam yapmıştır. Almanya vize ücreti, başvuru yapacak yabancı pasaport sahiplerinin vize ücretlerinde değişiklik göstermektedir. Almanya vizesi ücreti detayları için vize ücreti sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

    Almanya VİP başvuruları sizin parmak izi verdiğiniz salonda VİP hizmet almanıza yarar sağlamakta olup randevu saatini ve vize çıkış süresini etkilemez.  Almanya vize başvurusunu bölgesi dışında yapmak isteyenlerin vize başvuru ücretine ek olarak da dış şube hizmeti ücreti olarak 88 TL ek ödeme yapması gerekmektedir. Almanya başvuru merkezi vize başvurunuzu yapmak istediğinizde vize başvurunuzda eksik veya yanlış doldurulmuş form doldurma, çıktı hizmeti, biyometrik fotoğraf ve kargo gibi hizmetlerden ek bedeller talep etmektedir.  Almanya vize başvurunuzda formunuzu hatalı doldurmanız sonucunda 30 TL başvuru form ücreti, eksik evrak vermeniz durumunda talep edilen evrakların tamamlanması için mail veya fotokopi hizmet bedeli olarak sayfa başına 2 TL alınmaktadır. Vize takibinizin bildirilmesini istemeniz durumunda SMS başına 14 TL ek ücret talep edilmektedir.  Vize başvurunuzun kargo ile tarafınıza gönderilmesini istemeniz durumunda kargo hizmeti için sizden 44 TL ücret alınmaktadır. 

    Vize başvurunuzun Vize Merkezi olarak bizim tarafımızdan yapılması durumunda sizden ek olarak ödeme yapabileceğiniz, form doldurma, çıktı hizmeti ve SMS bedeli vb. hizmetler bizim tarafımızdan yapılacak olup ek bir ücret talep edilmemektedir. Almanya vize başvurusu için 30 Euro hizmet bedelinin içerisinde vize başvurusu için dosyanızın uzman operasyon tarafından kontrol edilmesi, başvuru formu doldurma, eksik evraklarınızın çıktısını almak ya da vize başvurunuzun son durumu ile ilgili bilgilendirmesini yapmak bizim görevlerimiz arasındadır.

    Almanya vize ücreti 2020 için bilgilendirme yapmaya çalıştık. Herhangi bir sorunuz olursa ya da vize başvurusu yapmak isterseniz bizleri arayınız.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Almanya vize ücreti 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp