İtalya Vizesi Nasıl Alınır 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • b.y 25 Oca 2021, 10:32
    İtalya’ya yapılan seyahatler hakkında danışmanlık almam gerekiyor. Avukatım ve istenilen evraklar nelerdir? İtalya vizesi nasıl alınır 2021? Öncesinde vize almıştım ama form, dilekçe, sigorta vs. bayağı yoğunluğumdan dolayı stres ve zorluklar içinde yapabildim. Şimdi çok uğraşmadan bir destek ile başvurumu yapmak istiyorum. 20 gün sonra gideceğim ne zaman başvuru yapmalıyız?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Oca 2021, 10:32

    İyi Günler, öncelikle İtalya vizesi başvurunuz için Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Vize başvurunuzu gerçekleştirmemiz için sizlerden talep edeceğimiz evraklarınızı en hızlı şekilde Vize Merkezi müşteri temsilcilerimiz tarafından istenen evraklarınızı sizlere belirtilen adresimize kargo veya şahsen gelmeniz doğrultusunda başvuru sürecinize başlamaktayız. Birinci adım randevu alımıdır. Randevunuzu ve başvurunuzu yapabilmemiz için geçerli bir pasaporta ihtiyacımız vardır. Pasaportunuzun 10 yıldan eski olmaması ve planlanan seyahat dönüş tarihinizden en az 90 gün geçerli olması yeterlidir. Sonra ki işlemler ise sizlerden istemiş olduğumuz evraklarınızın kontrolü hazırlığı ve İtalya C tipi Schengen vize başvurusu statüsüne uygun şekilde dosyanızın hazırlığını yapmaktayız.

    İtalya vizesi alma yolları ve sormuş olduğunuz diğer sorular hakkında ise; vize işlem süreci tamamen konsolosluğun kararında olup ortalama 7-15 gün arasında sonuçlanma süresi bulunmaktadır. Bu süreç dosyanızın incelenmesine göre kısalabilir veya daha da uzayabilmektedir. Avukat mesleğinde bulunan yolcularımızdan İtalya vizesi başvuruları hakkında istenen belgeler özetle; pasaportunuzun aslı, güncel fotoğraf, gelir kaynaklarınızın beyanı, avukat kimlik kartınız, baro kayıt belgeniz, vergi levhanız ve var ise imza beyannameniz, konaklama belgeleriniz, e-devlet dokümanlarınız olarak söyleyebiliriz. İtalya’ ya vize nasıl alınır konusunda ise az önce söylediğimiz evraklara ek olarak Schengen vizesi başvuru formunuz, yazılacak olan seyahat dilekçeleriniz, online randevu alımınız ve seyahat sağlık sigortası oluşturma işlemleriniz Vize Merkezi hizmet yelpazesi içinde bulunmakta olup sizler için hazırlamaktayız. Söylemiş olduğunuz gidiş tarihiniz için en hızlı şekilde evraklarınızı bizlere ulaştırmanız rahat bir vize sonuçlanma süresi yaratacaktır.

    İtalya vizesi nasıl alınır 2021 ve vize işlemleriniz hakkında tüm işlemlere dair daha fazla bilgiyi detaylı ve ayrıntılı şekilde Vize Merkezi müşteri temsilcilerimizden edinebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • k.m 09 Nis 2021, 10:59

    Merhaba, ilk defa vize başvurusunda bulunacağım, İtalya vizesi nasıl alınır 2021 yılında seyahat planlıyorum bilgi rica ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Nis 2021, 11:03

    Merhabalar, İtalya vizesine başvuruda bulunabilmeniz için Konsolosluk tarafından vize başvuruları için istenilen tüm şartları yerine getirmeniz gerekecektir. İtalya vizesi alma yolları istenilen şartlara ivedilikle dikkat etmenizdir. Vize başvuruları için aranan ilk koşul ikamet ettiğiniz ülkede yer alan temsilciliklere başvuruda bulunmanızdır. Seyahat bitiş tarihinizi de dikkate alarak en az 90 gün geçerli bir pasaporta sahip olmalısınız. Son 10 yıl içerisinde alınmış pasaportunuz ile birlikte başvuruda bulunacağınız vize türü için belirlenmiş olan evrak listesinde yer alan belgeleri istenildiği şekilde dosyalamalısınız. İtalya’ya vize nasıl alınır en çok merak edilen sorular arasında yer almaktadır. İtalya vize başvuruları randevu sistemi ile gerçekleştirilmektedir. Başvuru işleminizin alınabilmesi için öncelikle randevu oluşturmalısınız randevu için pasaportunuz olmalı ve seyahat tarihleriniz net bir şekilde belli olmalıdır. Konaklama, ulaşım, gelir ve ikamet belgelerinizi güncel olarak tutarsız olmamasına dikkat ederek başvuru dosyanıza eklemelisiniz. İtalya’ya başvuruda bulunacağınız vize türüne göre başvuru formunuzu gerçeğe uygun bilgiler ile doldurmalısınız.

    İtalya’ya planlamış olduğunuz seyahat türünü ve seyahat tarihlerinizi paylaşmanız halinde uzmanlarımız size hangi vize türüne başvuruda bulunmanızı ve seyahatinize kaç gün kala işlemlerinizi tamamlamış olmanız hakkında detaylı bilgi verebileceklerdir. Ayrıca İtalya vizesi alma yolları hakkında dikkat etmeniz gereken hususlar sizlere paylaşılacaktır. İlk defa vize başvurusunda bulunan vatandaşlar Konsolosluk tarafından daha önce yurt dışı seyahatleri bulunmadığı için ve Ülkelerine girmelerinde her hangi bir güven sorunu oluşturup oluşturmadığı özellikle dikkat edilerek değerlendirileceği için evraklarınızda her hangi bir yetersiz belge yer alması halinde vize sonucunuz olumsuz değerlendirilebilecektir. İtalya’ya vize nasıl alınır püf noktaları ilk defa vize başvurusunda bulunacak olan kişilerin özellikle dikkat etmesi gereken hususlardır.

    Vize Merkezi, Türk vatandaşları ve ülkemizde ikamet eden yabancı ülke vatandaşlarının vize başvuruları için danışmanlık hizmeti sağlayan yetkilendirilmiş bir kurum olmaktadır. İtalya vizesi nasıl alınır 2021 hakkında detaylı bilgileri 0212 970 05 60 numaralı telefonlardan öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızlaİtalya vizesi nasıl alınır 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp