İtalya Vizesi Kaç Para 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • s.n 09 Nis 2021, 10:52
    Merhabalar, daha önce alınmış schengen vizem bulunuyor ancak İtalya üzerinden almadım süresi geçen yıl bitti ticari vize almıştım bu yıl şirketim temmuz ayı için İtalya’da düzenlenecek iş toplantısında katılmam için teklif sundular. Ticari olarak İtalya’ya gitmem gerekiyor ve vizeye ihtiyacım olacak. İtalya vizesi kaç para 2021 bilgi rica ederim. Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Nis 2021, 10:52

    Merhaba, Vize Merkezi soru hattını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ticari vize başvuruları kısa süreli 90 gün altı seyahatler için başvuruları kabul edilen vize türü olmaktadır. İtalya’ya vize almak kaç para cevabını schengen vize kategorisinde yer alan vize ücretleri olarak sizlerle paylaşmaktayız. İtalya vizesi ücretleri başvuruda bulunacak vatandaşların 12 yaş üzerinde olması halinde 135 euro olarak belirlenmiştir. Ödeyeceğiniz harç ücretinin yanı sıra başvuru işlem bedeli olan ücreti de randevu sırasında ödemeniz istenecektir. Başvuru işlem ücretleri vize harç ücretlerinden farklı olarak tüm başvuru sahipleri için aynı tutarda ödenmektedir. Başvuru yapacağınız günün euro kuru üzerinden belirlenen tutar üzerinden ödemenizi gerçekleştirebileceksiniz. İtalya’ya vize kaç para tüm başvuru sahiplerinin en çok merak ettiği sorular arasında yer almaktadır. Eğer bu seyahatte sizinle aile üyelerinizde seyahat edeceklerse yaş grubu 12 yaş altında ise farklı vize harç ücreti ödemeleri gerekecektir.

    Temmuz ayında gerçekleştireceğiniz ticari vize başvurunuzda İtalya’ya vize almak kaç para sorunuz için size güncel bilgi verilecektir. Şuan için 2021 şubat ayında güncellenen vize harç ücretleri üzerinden işlem yapılmaya devam edilmektedir. Ticari vize başvurunuzu seyahat tarihinize 15 gün kala gerçekleştirmeniz tarafımızdan vizenizin seyahatinize yetişmesi açısından tavsiye edilmektedir. Ülkemizde ikamet izni bulunan diğer yabancı ülke vatandaşlarının başvurularda ödeyeceği vize harç ücretleri farklı tutarlarda olabilecektir. İtalya’ya vize almak kaç para sorusunun cevabını ayrıca size e-posta adresi ile yönlendirebileceğiz. Büyükelçilik tarafından güncel olarak vize harç ücretleri tarafımıza paylaşıldığı takdirde sizlere iletmekten memnuniyet duyarız.

    Vize hakkında daha fazla bilgi için bizleri tel: 0212 970 05 60 numaralı telefonlardan arayabilirsiniz. İtalya vizesi kaç para 2021 bilgileri ülke uzmanlarımız listeler halinde paylaşacaktır.

    Saygılarımızla.

    İtalya vizesi kaç para 2021

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp