İtalya Vizesi Kaç Günde Çıkar 2019

Bilgi Sayfasına Dön
  • Gulin 25 Eki 2017, 05:35
    Merhaba ben İtalya için vize almak istiyorum. Başvurumu İstanbul'dan yapmak istiyorum. Ne kadar sürede sonuçlanacağını öğrenebilir miyim?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Eki 2017, 05:35

    İtalya vizesi kaç günde çıkar sorusu en çok karşılaştığımız soruların başında gelmektedir. İtalya Konsolosluğu vize değerlendirme süresini uzun tutan bir konsolosluk değildir. İtalya vize randevu gününden başlayaraktan ortalama 3-5 iş gününde neticelenebilmektedir. Elbette bu süre konsolosluk inisiyatifinde olduğu için değişkenlik gösterebilmektedir. İstanbuldan başvurabilmeniz için İstanbuldaki konsolosluğun yetki alanında olan illerde ikametgahınızın olması gerekmektedir. Süreler, konsolosluk resmi tatil günlerini, yabancı pasaportları ve konsolosluğun yoğunluğa bağlı olarak ek değerlendirme sürelerini kapsamaz. Başvuru sahibinin durumuna bağlı olarak Konsolosluk Vize Bölümü’nce yeni evraklar talep edilebilir.

    Saygılarımızla,

    Emre A.

    Evrim N.

     

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • F. Fatih 06 Ağu 2019, 10:23

    ben cuma günü evraklarımı eksiksiz şekilde teslim ettim öğrenciyim ve üzerime araç var maddi yönden hiç bir sıkıntı yok. Pazartesi günü bana pasaportunuzu alabilirsiniz diye mail geldi daha önceden amerika vizesine basvuru yapıp red yemiştim acaba vize basvurum red yemişmidir.iki gün içinde vize verirler mi yok red mi yedim

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Ağu 2019, 10:24

    İtalya vize başvuruları 3-5 iş günü içerisinde sonuçlansan da konsolosluğun yoğun olduğu zamanlarda bu süreler uzayabilir. İtalya vize başvurusu işlem süreleri öbür ülkelere göre ciddi şekilde kısa olması nedeniyle bu durum oldukça normaldir. Süresi başvurunuzun olumlu veya olumsuz yönde değerlendirildiğini belirtmez.

    Saygılarımızla,

    Emre A.

    Evrim N.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp