İtalya vizesi için gerekli evraklar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • t.y 13 Oca 2021, 17:55
    Yeni mezun oldum ve mezuniyet hediyesi olarak ailem benim için bir seyahat planı hazırlamış, kız arkadaşım ile gideceğiz. Korkum şu ki yeni mezun oldum çalışmıyorum sorunlar yaşar mıyım? Başvurumda nasıl bir evrak hazırlığı yapmalıyım? İtalya vizesi için gerekli evraklar 2021 yılın seyahat edenler için nasıl? Nelere dikkat etmeli bu arada arkadaşım çalışan onun içinde bilgi alırsam çok iyi olacaktır.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Oca 2021, 17:55

    İyi günler, öncelikle hakkında Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İtalya turistik schengen vizesi başvurusu olarak değerlendirilecek olan başvurularınızda hazırlanması ve sahip olunması gereken en önemli belgeniz pasaportunuz ve geçerlilik tarihidir. Pasaportunuzun planlanan seyahat tarihi dönüşünüzden itibaren en az 90 gün geçerliliği olması zorunludur. Bir başka konu ise işlem süresidir, İtalya vizesi başvurularında vize sonuçlanma süresi 7 ile 15 gün arasında değişmekte olup randevu tarihinizi gidiş tarihinize göre uygun tarihe oluşturmamız çok önemlidir. Başvurunuzda sunulacak olan belgelerin güncel ve konsolosluğun talep ettiği düzen ve formatta olması olumlu ve sorunsuz bir süreç yaşamanızı sağlayabilmektedir. Bu yüzden vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimiz ile yapacağınız görüşmeden tüm bilgileri e-mail ve kısa mesaj yolu ile temin edebilir ve kargo yada şahsen bizlere getirerek vize işlemlerinizi hızlıca başlatabilmektesiniz.

    İtalya vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı hakkında ise;

    İtalya vizesi gerekli evraklar olarak sizi tedirgin eden durumunuz olan yeni mezun olmanız evet konsolosluklar sizleri Türkiye’ye bağlayıcı sebepler sunmanıza önem vermektedir. Bunlarda öğrenci olmanız veya sigortalı bir şekilde çalışıyor olmanız olarak söyleyebiliriz. Fakat yeni mezun olmanız ve ailenizin sponsorluğunda ve izni ile seyahat ediyor olarak başvurunuzu sunmamız konsolosluk açısından iyimser bir görüntü yaratmakta olup sorunsuz bir vize süreci yaşamanızı sağlamak birinci önceliğimizdir. İtalya vizesi için gerekenler öncelikle çalışan arkadaşınız için özetle , çalışma belgeleri, maddi durumunu kantılar belgeler, e-devlet dokümanları, konaklama ve uçuş bilgileridir. Sizin için ise ailenizin sponsorluk belgeleri, mezuniyet belgeniz, e –devlet dokümanlarınız, seyahat belgeleriniz aynı şekilde konaklama ve uçuş bilgileri olarak söyleyebiliriz.

    İtalya vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı seyahat eden yolcularımız için verdiğimiz danışmanlık hizmetimizde; başvuru formu, eksiksiz evrak kontrolü ve tamamlama işlemleri, yazılacak olan tüm dilekçe işlemleri, online randevu ve tüm süreçte sizlere eşlik edecek olan operasyon uzmanlarımız ile destek vermekteyiz. Ayrıntılı bilgi ve detaylara Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimizden öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • l. keskin 09 Nis 2021, 11:51

    Kolay gelsin, adım Lara İtalya vizesi için gerekli evraklar 2021 için nelerdir, her başvuru sahibine göre farklı evrak mı hazırlamalıyız bilgi rica ediyorum. İyi çalışmalar.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Nis 2021, 11:55

    Merhabalar, Vize Merkezi İtalya evrak listeleri hakkında güncel bilgileri paylaşmaktan memnuniyet duymaktadır, öncelikle bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İtalya vizesi için gerekli evraklar içerisinde yer alan belge ilk olarak geçerliliği bulunan pasaportunuz olmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için bu pasaport türü bordo umuma mahsus olmaktadır. Schengen vize başvuru türleri için 2 adet 35×45 ölçülerde daha önce kullanılmamış biometrik fotoğraf talep edilmektedir. Başvuru formu sizlerin detaylı seyahat bilgilerinizi ve ikamet bilgileriniz gibi sorulardan oluşmaktadır vize başvuruları için önemli belgeyi oluşturmaktadır. Vize başvurusunda bulunacak olan kişinin statüsüne bağlı olarak çalışan, iş veren olması halinde şirket tarafından talep edilerek hazırlanılması gereken bir takım evraklara yer verilmiştir.

    İtalya vizesi için gereken belgeler Konsolosluk tarafından her başvuru sahibi için ve vize türü için amacına uygun bir şekilde listelenmiştir seyahatinizi finanse edebilmeniz için başvurunuzda sunmanız gereken diğer önemli belge ise banka hesap dökümlerinizi oluşturmaktadır.

    İtalya’da hangi amaçlı seyahat planladığınıza bağlı olarak davet mektubunu sunmanız gerekebilir turistik seyahat ve transit vize başvuruları dışında İtalya’dan tarafınıza düzenlenmiş davetiye gönderilmesi İtalya vizesi için gerekli evraklar listesinde yer verilmiştir. Konaklama, ulaşım, nüfus kayıt örneği, kimlik kartınız gibi belgeler de başvuru sırasında talep edildiği şekilde sunulması gereken diğer belgeleri oluşturmaktadır.  İtalya Konsolosluğu yaş statüsüne bakmaksızın tüm başvuru sahiplerinden İtalya vizesi için gereken belgeler içerisinde özelikle sunulmasını talep ettiği evrak olarak zorunlu seyahat sağlık poliçesini bildirmiştir. Tüm bu belgeler güncel tarihli olarak titizlikle hazırlanarak dosyalanmalıdır. Çalışan, işveren, çalışmayan, ev hanımı, emekli, avukat, doktor, çiftçi gibi mesleki durumunuza göre evrak listeleri ayrı ayrı olarak belirlenmektedir.

    Vize Merkezi sizlere İtalya’ya yapacağınız seyahatinize uygun vize türüne ve mesleki statünüze göre İtalya vizesi için gerekli evraklar 2021 listelerini elektronik posta adresinize gönderebilecektir. Bizleri 0212 970 05 60 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    İtalya vizesi için gerekli evraklar 2021

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp