İtalya vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • C. B. 08 Oca 2021, 17:27
    Yaz döneminde müstakbel eşim ile evliliğimiz olacak ve arkasından balayı için Büyük İtalya turu için seyahat etmek istiyoruz. Turumuzu satın aldık sırada vize alma var. 4 yıl önce bir iş sebebi ile İtalya’dan vize almıştım. İşlemlerimi şirketim yapmıştı ama şuanda şahsen başvuru yapmamız gerekiyor. İtalya vizesi 2021 yılı güncel tüm bilgiler hakkında yardımcı olabilir misiniz? Sizlere hangi bilgiler gerekli ve nasıl bir çalışma yapmalıyız? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 Oca 2021, 17:27

    İyi Günler, öncelikle İtalya vizesi başvurularınız hakkında Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İtalya’ya yapacağınız seyahat için turistik vize almamız gerekiyor. Turistik Schengen vizesi seyahat sahiplerine schengen bölgesi dahilinde en fazla 90 gün olmak üzere kısa süreli kalış hakkı sağlayan C tipi bir vize türüdür. Pasaportunuzun 10 yıldan eski olmaması ve planlanan seyahat dönüş tarihinizden itibaren en az 90 gün geçerliliği olması hazırlanacak olan diğer evraklarınızla başvuru yapmamız için yeterli olacaktır. İtalya vize işlemleriniz için gerekli olan tüm dokümanları iletişim bilgilerimizle Vize Merkezi İtalya uzman müşteri temsilcilerimize ulaşabilir e-mail ve kısa mesaj yoluyla bilgileri temin edebilirsiniz. İstenilen evrakları kargo veya şahsen teslim ederek vize başvuru sürecinizi hızlıca başlatabilirsiniz.

    İtalya’ya vize almak için başvuru sahiplerinden istemiş olduğumuz evrakları özetle ve dikkat edilmesi gerekenleri şöyledir; pasaportlarınız, güncel fotoğraflar, almış olduğunuz tur sözleşmesi, konaklama ve uçuş bilgileriniz, seyahat sigortanız, çalışma belgeleriniz ve gelir kaynaklarınız, e-devlet dokümanlarınız, başvuru formu ve seyahat nedeni açıklar dilekçeleriniz olarak söyleyebiliriz. İtalya vizesi işlem süresi 7 ile 10 gün arasında değişmektedir. Bu nedenle adınıza alacağımız online randevu tarihleri önemli olup planladığınız seyahatten en fazla 15 gün öncesine kadar almalıyız. İtalya vizesi için eksiksiz evrak kontrolü, Schengen vizesi başvuru formu, sizler için yazılacak olan dilekçeler ve oluşturulacak olan randevu tarihleri tamamen Vize Merkezi hizmet çatısı altında olduğunu belirtmek isteriz.

    İtalya vizesi 2021 yılı içinde olan tüm güncellemeler ve yapacağınız başvuruya ilişkin ayrıntılı bilgi ve detaylara Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimize ulaşarak temin edebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • u.m 09 Nis 2021, 10:03

    İyi çalışmalar, Antalya’da yaşıyorum özel sektör çalışanıyım en son 5 yıl önce İtalya schengen vizesi almıştım. İtalya vizesi 2021 başvurularında her hangi bir değişiklik oldu mu? Nasıl başvuru yapılacağı ile ilgili bilgi verir misiniz? Daha önce başvurumu kendim gerçekleştirmemiştim. Bilgi rica ederim. Teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Nis 2021, 10:09

    Merhaba, Vize Merkezi bilgi hattını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İtalya vizesi güncel bilgileri tarafımızdan düzenli olarak paylaşılmaktadır. İtalya’ya gitmek için vize başvurusunda bulunmak isteyen yabancı vatandaşların 2021 yılında başvuru şartlarında bir takım değişiklikler bulunduğunu belirtmek isteriz. Daha önce seyahat başlangıç tarihine 90 gün kala kabul edilen vize başvuruları en az 180 gün öncesinden (6 ay) kabul edilmeye başlamıştır. Gerçekleştireceğiniz seyahatinizin amacına bağlı olarak vize başvurularınızı aracı kurumlar üzerinden tamamlayabilmektesiniz. İtalya’ya vize başvurunuz kısa süreli 90 gün altında olması halinde schengen vize kategorisinde yer alan vize türlerine başvuruda bulunmalısınız. Başvuru işlemleriniz direk olarak İtalya Konsolosluğuna gerçekleştirilememektedir. Yetkilendiriliş başvuru merkezileri işlemlerinizi randevunuzu aldıktan sonra kabul edebilecektir. Vize başvurularınızın kabul edilmesi için İtalyan devletinin yabancı vatandaşlar için uyguladığı vize rejimi prosedürlerinin tamamlanması gerekecektir.

    İtalya’ya gitmek için vize başvurunuzda seyahat amacınıza uygun belgeler ve pasaport,  başvurularınız için sahip olmanız gereken ilk resmi belgeleri oluşturmaktadır. Sizden istenilen tüm belgeleri temin ettikten sonra online olarak randevunuzu seyahat başlangıç tarihinize en uygun güne almalısınız. Başvuru formu, dilekçe, gelir belgeleri, ikamet belgeleriniz, statünüze uygun çalışma belgeleriniz ve vize ücretiniz ile vize başvurunuzu randevu gününde gerçekleştirebileceksiniz. İtalya’ya vize başvuruları oldukça dikkat ve zaman isteyen bir süreci oluşturduğu için başvurularınızı şahsen gerçekleştirmemenizi ve risk almamanızı tavsiye ederiz. Pasaportunuzun geçerlilik süresi, başvuru formunuzda yer alan bilgilerin hatasız olması, belgelerinizin güncel tarihli olması vize değerlendirme kararını etkileyen önemli belgeleri oluşturmaktadır.

    Vize Merkezi, ikametinize bağlı olan en yakın bölge temsilcilikleri üzerinden İtalya vizesi 2021 vize başvurularınızı sizler adına tüm süreci yöneterek gerçekleştirebilmektedirler. Danışmanlık hizmeti ve güncel vize bilgileri için bizleri 0242 255 50 09 numaralı telefonları arayarak ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    İtalya vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp