İtalya vize ücreti 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • M.K 15 Şub 2022, 14:27
    Selamlar, Önümüzdeki ay İtalya’ya fuar ziyaretçisi olarak ticari bir vize başvurusu yapmak istiyorum. İtalya vize ücreti 2022 yılında kişi başı toplam ücret nedir? Ben işverenim ve şirketim 4 yıldır aktif şekilde faaliyet gösteriyor. İtalya vize başvurusu yaparken başvuruda şahsen bulunmamam gerekiyor mu? Benim iş yoğunluğum mevcut ve çok müsait olamıyorum benim yerime siz başvurumu yapabilir misiniz? Daha önce arkadaşım vize başvurusunu sizin danışmanlığınız ile yaptı ve memnun kaldı onun tavsiyesi üzerine size yazıyorum. Bilgi için şimdiden teşekkürler, Güzel çalışmalar dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Şub 2022, 14:27

    Merhabalar, İtalya vizesi ücret Konsolosluk harcı, İtalya vize başvuru merkezi ve Vize merkezi danışmanlık bedeli olmak üzere 3 kategoride ödenmektedir. İtalya Konsolosluk harcı 80 € İtalya vize başvuru merkezi hizmet bedeli 55 € ve vize merkezi danışmanlık bedeli 50 € olmak üzere toplamda 185 €’dur. 2022 İtalya vize ücreti herhangi bir değişikliğe uğramamakla beraber son zamlar 2020 yılı şubat ayında uygulanmıştır.

    İtalya vizesi ücret € bazlı olarak Vize Merkezi tarafından evrak tesliminde tahsil edilmektedir. Başvuru esnasında herhangi bir ücret ödemenize gerek bulunmamaktadır. 2022 İtalya vize ücreti olarak ek ücret ödemenize gerek kalmamaktadır.

    İtalya Konsolosluğu Turist ve aile-arkadaş ziyareti vize başvurusu kabul etmemektedir. Sınırlar Türk vatandaşları için sadece ticari seyahatlere açıktır. Aynı zamanda Fuarda stand açmıyor iseniz başvurunuz kabul edilmemekle birlikte fuar ziyaretleri turist vize kategorisinden değerlendirilmekle birlikte başvurunuz kabul edilmemektedir. İtalya ticari vize başvurusu için İtalya’daki bir firmadan ticari davet veya fuar için stand açma durumunda stand belgeleri ile beraber vize başvurunuz kabul edilebilmektedir. Aksi taktir de vize başvurunuz turistik olarak baz alınacağından dolayı kabul edilmeyecektir.

    Ayrıca daha önceden 2018 ve sonrası için alınan schengen vizeniz var ise başvuru esnasında başvuruya gelmenize gerek bulunmamakla birlikte ilk vize başvurusu veya 2017 ve sonrası yapılan vize başvurularında parmak izi tekrarı olacağından dolayı başvuruda şahsen bulunmanız gerekmektedir.

    İtalya vize ücreti 2022 detaylı için Vize Merkezi 0212 970 05 60 numaramız ile iletişime geçebilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp