İtalya Vize Randevusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • b.g 20 Oca 2021, 16:54
    Bir ay sonra İtalya’ya bir davet üzerine bağlantıda olduğumuz bir şirketle toplantımız olacak. Sormak istediğimiz birkaç soru var. Öncelikler İtalya vize randevusu 2021 yılında seyahat edecek olan kişiler ne yapmalı? Sizler ile başvuru yapabilir miyiz? Nasıl bir çalışma prosedürünüz var? Profesyonel bir desteğe ihtiyacımız var. Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 20 Oca 2021, 16:54

    İyi günler, İtalya vize başvurularınız hakkında Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İtalya vizesi başvurularında Konsolosluk tarafından yetkili tutulmuş başvuru kabul ve parmak izi alım merkezi bulunmaktadır. İlgili temsilcilikten işlemlerinizi yapmamız için adınıza online randevu oluşturmamız gereklidir. Başvuru kabul ve parmak izi alım merkezi randevusuz hiçbir işlem kabul etmemektedir. Önemli olan bir başka konu ise randevu tarihiniz, randevu tarihiniz planladığınız seyahat tarihinden en geç 15 gün öncesine almamız çok önemlidir. Bu neden ile sizlerden talep edeceğimiz evrakları seyahat tarihlerinize uygun bir zamanda bizlere ulaştırmanız gereklidir.

    İtalya ticari vizesi shcegnen başvurularınız için İtalya vizesi randevu işlemleri kadar önemli olan bir diğer konu ise alacağımız randevu tarihinize kadar evraklarınızın eksiksiz tamamlanmasıdır. Bu durumunuzu hatasız ve istenilen düzeyde başvuruya hazırlamamız için Vize Merkezi müşteri temsilcilerimiz ile yapacağınız görüşme sırasında sizlere atılan kısa mesaj ve e-mailinizde ki evrakları bizlere hızlıca ulaştırmanız başvuru sürecinizi başlatmanızı sağlayacaktır. İtalya vizesine randevu almak konusu ve hazırlanacak olan evraklar hakkında özetle; pasaportlarınızın asılları, günce fotoğraf, uçak ve konaklama belgeleriniz, şirket ve şahsi banka hesap dokümanlarınız, İtalya’dan davetiyeniz, e-devlet dokümanlarınız, Schengen vizesi başvuru formunuz olarak söyleyebiliriz. Vize Merkezi İtalya vize danışmanlık servisimizi içeriğinde, seyahat dilekçenizin hazırlığında destek, başvuru formu dolumu, online randevu alımı, eksiksiz evrak kontrolü, başvuru günü ilgili yetkili parmak izi alım merkezinde uzman operasyon yetkilimiz ile sizlere eşik etmek ve başvuru sonra vize takibinizi yapmaktan oluşmaktadır.

    İtalya vize randevusu 2021 yılı içinde başvuru işlemleriniz dahil olmak üzere yapılması gereken tüm işlemler hakkında ayrıntılı ve detaylı tüm bilgilere Vize Merkezi iletişim numaralarımızdan hızlıca zaman kaybı yaşamadan destek alabilir ve başvurunuzu başlatabilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • k.p 09 Nis 2021, 11:21

    İyi günler, telefon ile İtalya Konsolosluğunu aradığımızda randevu alabiliyor muyuz? Randevu almak için hangi bilgiler gereklidir. İtalya vize randevusu 2021 nasıl ve nereden alınıyor doğru dürüst bilgi bulamadım internette? Danışmanlık hizmeti almadığımız da randevu için yardımcı olamıyor musunuz. Şuan henüz başvurumu kendim yapıp yapmayacağıma henüz karar veremedim. Randevu için sizden nasıl bir hizmet alabilirim. Bilgi için şimdiden teşekkür ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Nis 2021, 11:25

    Merhabalar; İtalya ülkesine seyahat edebilmek için seyahat amacınıza uygun vize türüne başvuruda bulunmalısınız. İkamet ettiğiniz bölgeye bağlı temsilcilikler başvurunuzu randevu aldığınız takdirde kabul edebileceklerdir. İtalya vizesi randevu işlemleri web sitesi portalı üzerinden pasaport numarası, isim bilgileri, başvuruda bulunacağınız vize türü, doğum tarihi, seyahat tarihi gibi bilgilerinizi girmeniz halinde oluşturulabilmektedir. Size sorulan sorulara yanlış bilgiler girmeniz halinde vize başvurunuz kabul edilmeyerek yeniden randevu oluşturmanız istenecektir. Başvuru merkezileri ve İtalya Konsolosluğu randevu hizmeti sunmamaktadır. Yalnızca internet üzerinden İtalya vizesine randevu almak işlemi gerçekleştirilebildiği için telefon üzerinden çağrı merkezileri ne yazık ki randevu işleminiz için yardımcı olamayacaklardır.

    Vize Merkezi Türkiye’nin her yerinden birçok şubesi ile İtalya vize başvurularınız için danışmanlık hizmeti verdiği gibi ayrıca sizlere randevu hizmetleri de sunmaktadır. İtalya vizesi randevu talebiniz olması halinde, danışmanlarımız sizin için seyahat başlangıç tarihinize en uygun güne randevunuzu oluşturacaklardır. Danışmanlık hizmetleri içerisinde randevu hizmetlerimiz bulunduğu gibi, bizler tarafından başvurunuzu tamamlamak istememeniz halinde yalnızca randevu talebinize de yardımcı olabiliyoruz. İtalya vizesine randevu almak isteyen vatandaşlar seyahat tarihlerini ve pasaportunun kimlik yüzünü bizlere e-posta yolu ile veya whatsaap üzerinden gönderebilirler. Vize başvurularınızı en geç seyahat başlangıç tarihinize 10 gün kala randevunuzun oluşturulması önerilmektedir. Seyahat başvuru tarihine oldukça yakın bir tarihte alınan randevu pasaportunuzun yetişememesine sebep olabilecektir.

    Vize Merkezi İtalya vize randevusu 2021 sizlere vereceği hizmetlerin yanı sıra evrak listeleri, başvuru formu dolumu, evrak takibi, dilekçe, motivasyon mektubu, fotokopi, yazıcı, tarama işlemleri, danışmanlık hizmetleri gibi birçok hizmeti memnuniyetle sunabileceklerdir. Bizleri 0212 970 05 60 numaralı telefonlardan arayarak ulaşabilirsiniz.

    Değerli bilgilerinize.

    İtalya vize randevusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp