İtalya vize fiyatları 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • l.g 13 Oca 2021, 17:48
    Merhabalar, İtalya için yapılacak olan bir işe seyahati var ve bundan sonrada yıl içerisinde sürekli gidiş gelişler olacaktır. Bu noktada uzun süreli vize almak isteniyor. Ben şirket yetkilim adına danışmanı olarak sorgulamak istedim. Hem ekonomik olarak hem de sürekli uğraşmamak adına uzun süreli vize alımı ve vize başvurularında hazırlık sürecine ilişkin bilgiler istiyoruz. Ek olarak İtalya vize fiyatları 2021 yılı değişmeler oldu mu? Varsa bilgilendire bilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Oca 2021, 17:48

    İyi Günler, öncelikle İtalya vizesi hakkında başvurularınız ve sorularınız için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İtalya ticari schengen vizesi olarak dosyalarınızı değerlendirmeye alma sürecinde pasaportlarınızın 10 yıldan eski olmaması ve planlanan seyahat dönüş tarihinizden en az 90 gün geçerli olması başvurularınızı yapmamız için yeterli olacaktır. Bu noktada uzun süreli vize taleplerinizi özel dilekçe ve şirket yazılarınızda ki taleplerimiz ile isteyebiliriz. Ayrıca pasaportlarınızın geçerlilik tarihleri olabildiğince uzun olması uzun süreli vize almanıza olanak sağlayabilmektedir. Schengen ülkelerinde en uzun süreli vize 5 yıllıktır. Bu vizeyi alabilmeniz için sürekli seyahat geçmişinizin ve adınıza gelecek olan davetiyelerin içeriği, aynı zamanda ileriye dönük zamanlarda kullanmanız gerektiğini açıklar beyannamelerinizin olması çok önemlidir. Fakat söylemek isteriz ki vizenin süresine tamamen konsolosluk karar vermekte olup, sizler için yapacağımız talepler yalnızca bir istek olduğunu belirtmek isteriz.

    Gerekli belgeler ve İtalya vize fiyatları 2021 yılı için;

    İtalya vizesi işlem süresi 7 ile 15 takvim günü arasında sürmekte olup planladığınız seyahatten en geç 15 gün önce başvuru yapmanızı önemle tavsiye ederiz. İtalya ticari schengen vize başvuruları ve İtalya vize fiyatları 2021 yılı için güncel bilgiler hakkında ise; pasaportlarınızın asılları, konaklama ve uçuş bilgileriniz, özel formatta davet mektubunuz, şirket banka hesap dokümanları, işyeri çalışma belgeleriniz, e-devlet dokümanları, schengen vizesi başvuru formlarınız, seyahat ve işyeri dilekçeleriniz olarak özetleyebiliriz. İtalya vize fiyatı ise yetkili temsilcilik 120 Euro, Vize Merkezi hizmet bedelimizi ise 30 Euro + KDV olarak sizlere sunmaktayız. Servis bedelimizin içeriğinde, schegen vizesi başvuru formunuz, online randevu işlemleriniz, eksiksiz evrak kontrolünüz, seyahat dilekçeleri yazımı ve tüm vize sürecinizde sizlere eşlik edecek olan operasyon uzmanımız ile hizmet vermekteyiz.

    İtalya vize fiyatları 2021 yılı güncel tüm bilgilere hazırlanması gereken evraklar hakkında ayrıntılı ve detaylı tüm bilgilere Vize Merkezi iletişim bilgilerimiz ile yapacağınız görüşmede rahatça temin edebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • o.o 09 Nis 2021, 11:58

    Merhaba, şahsen başvurumu yaparsam ödeyeceğim vize ücretinin içinde hangi hizmetleri alabiliyorum. Siz benim adıma başvuru yaparsanız sizden alacağım hizmetler neler olmaktadır. İtalya vize fiyatları 2021 için aynı mı?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Nis 2021, 12:03

    Merhabalar; Vize Merkezini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İtalya ülkesine gerçekleştireceğiniz seyahatleriniz için sahip olduğunuz pasaporta bağlı olarak vize almanız gerekebilecektir. Vize başvurularının işleme alınarak değerlendirebilmesi için tüm başvuru sahipleri yaş statüsüne göre vize harç ücreti ve vize işlem ücreti ödemeleri gerekmektedir. İtalya vize fiyatları Başkonsolosluk tarafından belirlenmektedir. 2020 yılı itibari ile vize harç ücretleri güncellenmiş olup ücretlendirme 2021 yılı yapılacak olan başvuru işlemleri içinde geçerli olmaktadır. Vize başvurunuzu şahsen gerçekleştirmeniz halinde ödeyeceğiniz ücret içinde her hangi bir hizmet bulunmamaktadır. Vize başvurularınızda talep edilen tüm işlemleri kendiniz yerine getirmeniz gerekecektir eğer başvuru merkezilerinde hizmet talep etmek isterseniz bunun için ayrı ücret ödemeniz istenecektir. İtalya vize fiyatı euro para biriminde ve nakit olarak kabul edilmektedir. Randevu gününüzde başvuru işlemi ile birlikte ödemenizi gerçekleştirmeniz istenecektir. Vize başvuru türünüz 3 ay altı seyahatlerinizi kapsıyorsa schengen vize kategorisinde başvuru yapmalısınız bu vize başvuru türlerinde vize harcı yanı sıra başvuru işlem bedeli ücreti talep edilmektedir.

    İtalya vize başvuru işlem bedeli tüm başvuru sahipleri için aynı tutarda güncel kur üzerinden hesaplanarak belirlenmiştir. İtalya vize fiyatları başvuruda bulunacağınız vize türüne göre yaş gurupları için ayrılmış listeleri web sitemizden de takip edebilirsiniz. Vize Merkezi tarafından gerçekleştireceğiniz başvurularda ödeyeceğiniz vize fiyatının içerisinde yer alan hizmetler başvuru formu dolumu, randevu işlemleri, evrak listeleri, dilekçe örnekleri, fotokopi çıktı hizmetleri, başvuru merkezi karşılama hizmetleri olarak ihtiyacınız olan birçok hizmeti sağlamaktadır. İtalya vize fiyatı danışmanlık hizmet ücreti sadece 30 euro olarak belirlenmektedir. Ülke uzmanlarımız başvurunuz gerçekleştirdiğinde vize ücretinizi sizin adınıza başvuru merkezine gerçekleştireceklerdir.

    İtalya ülkesine yapacağınız seyahatiniz hakkında detaylı bilgi vermeniz halinde size İtalya vize fiyatları 2021 listesi tarafınıza e-posta olarak da gönderilebilecektir. Vize Merkezi İstanbul ofisimizi 0212 970 05 60 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    İtalya vize fiyatları 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp