İtalya Turistik Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • a.f 15 Oca 2021, 17:44
    Bizler emekli bir çift olarak İtalya’nın Roma, Milano ve Venedik şehirlerinde gezmek üzere 1 haftalık bir program çizdik. Öncesinde genelde vizesiz ülkelere seyahatlerimiz oluyordu. İlk olarak Avrupa için İtalya’yı tercih ettik. İtalya turistik vize 2021 yılı için olan tüm evraklar ve ücretlendirmeler hakkında yardımlarınızı bekliyoruz. Sizler ile işlem yapmak için nasıl bir çalışma yapabiliriz? Yardımlarınızı bekleriz teşekkürler ederiz.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Oca 2021, 17:44

    İyi günler, öncelikle İtalya turistik başvurusunuz hakkında Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. C tipi kısa süreli kalış hakkı sağlayan turistik Schengen vize başvurularınızda işlemlerinizi yapmamız için genel schengen kuralı olan pasaportlarınızın geçerlilik süresidir. Pasaportlarınızın 10 yıldan eski olmamak ile beraber planlanan dönüş tarihinizden itibaren en az 90 gün geçerliliği olması gereklidir. Vize başvurunuzun sonuçlanma adın işlem süresi ise ortalama 7 ile 15 takvim günü sürmektedir. Yetkili temsilcilik vize başvurularını randevulu şekilde kabul etmektedir. Randevular online olarak yetkili bir kurumdan temin edilmektedir. Randevusuz hiçbir işlem olmamakta olup, sizlerden başvurularınız için isteyeceğimiz evrakları kargo veya şahsen bizlere teslim etmeniz doğrultusunda öncelikle randevu ve sonrasında ki tüm vize işlemlerinizi hızlıca başlatmış olacaksınız.

    İtalya turist vizesi emekli başvuru sahiplerimizden istediğimiz evraklar özetle; pasaportlarınızın asılları, günce fotoğraflarınız, İtalya’da ki tüm konaklama ve uçak belgeleriniz, şehirlerarası geçiş belgeleriniz, emeklilik belgeleriniz, gelir belgeleriniz, e-devlet dokümanları, schengen vizesi başvuru formu, seyahat nedeninizi anlatır dilekçeler ve seyahat sağlık sigortası olarak söyleyebiliriz. İtalya turistik vize ücreti yetkili İtalya temsilciliği 120 Euro, bizler Vize Merkezi danışmanlık servisimizi ise 30 Euro + KDV olarak sizlere sunmaktayız. Danışmanlık servisimizin içeriğinde, schengen vizesi formu hazırlığı, seyahat dilekçeleri, seyahat sağlık sigortası, eksiksiz evrak kontrolü ve tüm süreçte sizlere eşlik edecek olan operasyon uzmanımız olarak hizmet vermekteyiz.

    İtalya turistik vize 2021 yılı içinde yapılacak olan seyahatlerinizde vize başvuruları hakkında ilgili gerekli tüm detay ve bilgileri Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimiz ile görüşerek elde edebilirsiniz. Türkiye’de bulunan 13 ayrı şubemize başvurularınızı gönderebilir veya şahsen gelerek danışmanlık alabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • F.K 09 Nis 2021, 11:35

    İyi çalışmalar, geçen yıl vize başvuru yaptım ve bir haftalık seyahatim için 10 günlük tek girişli vize verdiler. Bu yıl yine İtalya’ya turistik seyahat planlıyorum sonbahara doğru ayrıca festivale de katılabilirim bu yıl İtalya turistik vize 2021 başvuru şartları nelerdir değişiklik oldu mu? Ne zaman başvuru yapabilirim sizin aracılığınız ile başvuru yapmak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Nis 2021, 11:41

    Merhabalar, İtalya turistik vize başvuruları kısa süreli schengen vize kategorisinde yer alan yalnızca kültürel etkinlikler, festival katılımları, turizm amaçlı tur programları gibi ülkede turistik seyahatler gerçekleştirmeyi planladığınızda başvuruda bulunacağınız vize türü olmaktadır. İtalya turistik vizesi seyahat başlangıç tarihinize 90 gün kala başvuru işlemleri kabul edilirken bu yıl itibari ile 180 gün kala itibari ile başvuru işlemleri kabul edilebilmektedir. Seyahat başlangıç tarihinize en az 15 gün kala başvuru işlemlerinizi tamamlamanız tavsiye edilmektedir. İtalya turistik vize ücreti başvuru sırasında randevu gününde ödemeniz gereken bir işlem harç ücreti olup aynı zamanda başvuru işlem ücreti ile birlikle euro para biriminde nakit olarak ödenmelidir.

    Sonbahar ayında ayın da planladığınız seyahatinizde başvurunuzu ağustos ayı gibi planlayabilirsiniz. İtalya Konsolosluğu turistik vize başvurularını kabul etmesi halinde vize başvurunuz işleme alınabilecektir. İtalya turistik vizesi pandemi dolayısı ile henüz kabul edilmemektedir. En son almış olduğunuz vizeniz ile ilk seyahat girişinizi İtalya üzerinden gerçekleştirmiş olmanız ve vizenizi doğru bir şekilde her hangi bir vize ihlalinde bulunmadan kullanmış olmanız halinde yeni yapacağınız başvurunuzda vize süreniz daha uzun sürelerde verilebilecektir. Doğru evraklar ile başvuru yapmanızın vize sürenize katkısı olabilmektedir. Vize Merkezi aracılığı ile başvuru işlemlerinizi yaptığınız takdirde başvuru dosyanız profesyonel olarak titizlikle hazırlanacaktır böylelikle İtalya turistik vize ücreti ödemeleri de başvuru personelimiz tarafından ödenecektir.

    Uzun süreli vize almanızı sağlamak için başvurunuzda tüm önemli hususlara dikkat edilecek olup turistik vize başvurunuzda yeniden bulunmanıza gerek olmadan başvurunuz işleme tarafımızdan verilebilecektir. İtalya turistik vize 2021 detaylı bilgi için Vize Merkezi ülke uzmanımızı 0212 970 05 60 numaralı telefonlardan arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    İtalya turistik vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp