• Hollanda oturum kartımı kaybettim ne yapabilirim
    M. A, 04 Mar 2022, 10:06

    Merhabalar, Hollanda oturum kartımı kaybettim ne yapabilirim? Konsolosluğa ulaşamıyorum ve Hollanda’ya geri dönmem gerekiyor. Kimliğim ile dönsem sınırda sorun yaşar mıyım? Konsolosluğa gittim ama randevum olmadığı için beni içeri almadılar. Ne yapmam gerekiyor nasıl ulaşabilirim Konsolosluğa ve siz bana yardımcı olabilir misiniz? Eşim Hollanda’da rahatsız ve acil olarak dönmem gerekiyor ulaşamıyorum Konsolosluğun telefonlarına ne yapabilirim rica etsem bilgi verir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Konsolosluğu'ndan pasaportumu yenilemek istiyorum
    D.L, 03 Mar 2022, 10:40

    Merhabalar, Ben Türkiye’ye arkadaşımı ziyaret amaçlı geldim. Yaklaşık 2 aydır Türkiye’deyim ve 1 ay sonra Hollanda’ya döneceğim. Hollanda Konsolosluğu’ndan pasaportumu yenilemek istiyorum. Bana nasıl yardımcı olabilir misiniz? Telefonla Konsolosluğa ulaşamıyorum, ne yapmam gerekiyor randevu almadan gelsem bana yardımcı olunabilir mi? Lütfen beni bilgilendirir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim cevabınızı bekliyorum, Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vizesi 2022 yılında açık mı
    E.Ş, 04 Şub 2022, 14:08

    Merhabalar, Hollanda’ya turist amaçlı ziyaret etmek istiyorum. Hollanda vizesi 2022 yılında açık mı? Başvuru kabul ediyor mu? Aynı zamanda başvuru esnasında covid-19 ile ilgili herhangi bir değişiklik var mı? Ben emekliyim yaklaşık 9 yıl oldu emekli olalı çalışmıyorum. Ne gibi evraklar hazırlamam gerekiyor? Vizem çıktıktan sonra karantina uygulaması var mı? Bilgi rica ediyorum, iyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vizesi reddi 2022
    N.Ç, 04 Şub 2022, 12:49

    Merhabalar, Hollanda’dan gecen hafta vize başvurusu yaptım. Annem 2. Evliliğini yaparak Hollanda’ya yerleşti onun yanına gidebilmek adına turist vize başvurusu yaptım lakin ret aldım. Sebep olarak geri dönüş garantimin bulunmadığı ve seyahat amacımı kanıtlayamadığım gösterildi. Ben Türkiye’de evli ve 6 yıldır bir firmada muhasebe bölümün de çalışıyorum. Benim amacım sadece annemi ziyaret etmekti lakin buna inanmadılar. Hollanda vizesi reddi 2022 yılında ne gibi bir yol izlemeliyim? Tekrar başvuru yapmak istiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vizesi kaç para 2022
    E.Ö, 04 Şub 2022, 11:45

    Selamlar, Hollanda’ya kız arkadaşım ile beraber yaza doğru turisttik seyahat planlıyoruz. Hollanda vizesi kaç para 2022 yılında herhangi bir zam geldi mi? Toplam ödeyeceğimiz tutar kişi başı ne kadar? Her ikimizde çalışanız ve 4 yıldır aynı firmada beraber satış operasyon yetkilisi olarak çalışıyoruz. Seyahat esnasında yanımızda bulundurmamız gereken belgeler nelerdir? Pandemi ile alakalı genel bir bilgi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum sağlıklı günler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vizesi kaç günde çıkar 2022
    K.G, 04 Şub 2022, 10:59

    Merhabalar, Hollanda da olacak bir iş toplantım için önümüzdeki ay sonu bir ticari vize başvurum olacak iş yeri sahibiyim. Hollanda vizesi kaç günde çıkar 2022 yılı işlem süresi çok sürer mi? Başvuruyu ne zaman yapmam gerekir? Aynı zamanda hazırlamam gereken belgeler nelerdir? Gerekli bilgilendirmeyi yaparsanız çok sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vizesi nasıl alınır 2022
    U.Ö, 03 Şub 2022, 12:23

    Selamlar, Hollanda vizesi nasıl alınır 2022 yılında herhangi bir değişiklik bulunuyor mu? Ben Hollanda’ya daha önce 2 kere vize başvurusu yaptım ve en son vizem 1 yıllık Hollanda’ya tekrar vize başvurusu yapmak istiyorum. Lakin şuan benim için gerekli şartlar nelerdir. Doktorum ve 6 yıldır bir devlet hastanesinde KBB uzmanı olarak çalışıyorum. Gerekli evraklar ve uzun süreli vize almanın şartları nelerdir? Bilgi rica ediyorum, sağlıklı günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vize randevusu 2022
    T.A, 03 Şub 2022, 11:23

    Hollanda’ya şirketimiz çalışanlarından 1 kişi için ticari vize başvurusu yapmak istiyoruz. Lakin randevu alamıyoruz ve sizden danışmanlık talep ediyoruz. Hollanda vize randevusu 2022 tarihinde ne zamana veriyor? İşlem üresi ortalama ne kadardır? İşlemlerimizi sizinle gerçekleştirmemiz durumunda size çalışanımız için ne gibi belgeler getirmemiz gerekiyor? Bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vize başvurusu 2022
    O.E, 03 Şub 2022, 10:53

    Merhabalar, Hollanda vize başvurusu 2022 için herhangi bir yenileme bulunuyor mu? Ben işverenim ve Turistik amaçlı Hollanda’ya seyahat edeceğim. Daha önce 4 adet schengen vizem bulunuyor. Vize başvuru şartları ve vize başvuru ücretini öğrenebilir miyim? Ayrıca danışmanlık almak istiyorum Vize merkezi olarak sizin danışmanlık ücretiniz nedir? Ve bana ne konuda yardımcı olabilirsiniz? Bilgi rica ediyorum, İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda turistik vize 2022
    Z.M, 03 Şub 2022, 10:12

    Merhabalar, Hollanda’ya Turistik seyahat planlıyorum yaklaşık bir 5 günlük Hollanda turistik vize 2022 yılında emekliler için gerekli belgeler nelerdir? Başvuru esnasında benim şahsen başvuru merkezine gelmeme gerek var mı? Ve son olarak pandemi ile alakalı ne gibi şartlar aranmakta 3 doz aşı oldum hangi aşılar kabul ediliyor? Ve toplam ne kadar ücret ödemem gerekiyor? Bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda öğrenci vizesi 2022
    Ş.A, 02 Şub 2022, 13:03

    Merhabalar, Hollanda’da dil okulundan okul kabulüm geldi. Hollanda dil okulu için nisan ayında Hollanda’ya gideceğim. Hollanda öğrenci vizesi 2022 yılında ne gibi belgeler hazırlamam gerekiyor? Hollanda’ya seyahatlerde aşı zorunluluğu var mı? Aynı zamanda Hollanda’ya gidişlerde karantina zorunluluğu bulunmakta mıdır? Bilgi rica edebilir miyim? Şimdiden teşekkür ediyorum, iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vizesi için gerekli evraklar 2022
    E.K, 02 Şub 2022, 11:47

    Merhabalar, Hollanda’ya eşim ile beraber eşimin ailesini ziyaret etmek istiyoruz. Eşim çifte vatandaş lakin benim vizeye ihtiyacım var. Ben Avukatım ve ortalama 5 yıldır aynı Hukuk bürosunda çalışıyorum. Hollanda vizesi için gerekli evraklar 2022 yılında nelerdir? Bilgi Alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vize fiyatları 2022
    A.G, 02 Şub 2022, 11:10

    Merhabalar, Hollanda’ya Kız Arkadaşım ile beraber nisan ayı gibi turistik bir seyahat planlıyoruz. Kız arkadaşım öğrenci ben ise çalışanım Hollanda vize fiyatları 2022 yılında herhangi bir değişiklik var mı? Aynı zamanda çok vaktim olmama sebebi ile daha önce 2018 de vize almıştık biz başvuru esnasında parmak izi için tekrar gelmemiz gerekiyor mu? İşlemlerimizi siz takip edip başvurumuzu yapabilir misiniz? Son olarak başvuru formunu nereden temin edeceğim? Sizden bilgi rica ediyorum, şimdiden teşekkürler kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda transit vize 2022
    D.C, 02 Şub 2022, 10:55

    Merhabalar, Hollanda aktarmalı olarak bir uçuş gerçekleştireceğim. Ortalama 10 saat kadar Hollanda aktarmam görünüyor. Sorum Hollanda transit vize 2022 yılında isteniyor mu? Kaç saate kadar Hollanda aktarmalarında transit vizeye ihtiyacım olmayacak? Şayet olur ise ne gibi belgeler hazırlamam gerekiyor? Ben emekliyim ve gerekli belgeler için bilgi talep ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vize ücreti 2022
    E.K, 01 Şub 2022, 15:34

    Merhabalar, Firmamız ortaklarından 2 kişi ticari amaçla Hollanda’ya seyahat edecektir. Başvuru esnasında ne gibi belgeler hazırlamamız gerekmektedir? Hollanda vize ücreti 2022 yılında kişi başı danışmanlık ücreti olarak ne kadar? Ve son olarak işlem süresi kaç gün sürmekte yanı bizim nisan başı gibi seyahatimiz mevcut vize başvurumuz yetişir mi? Bilgi alabilir miyim? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vize 2022
    E.H, 01 Şub 2022, 14:34

    Merhabalar, Hollanda’ya kızım ve eşim ile birlikte seyahat etmek istiyorum. Hollanda vize 2022 yılında aşı zorunluluğu bulunmakta mıdır? Hollanda’ya seyahat esnasında yanımızda bulundurmamız gereken belgeler nelerdir? Eşim ev hanımı ve ben işverenim kızım henüz 2 yaşında vize ücretleri nelerdir? Kızım içinde aynı ücret ödenecek mi? Aynı zamanda ilk defa schengen vize başvurusu yapacağız başvuruya şahsen gelmemiz gerekir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vizesi 2022
    M.L, 01 Şub 2022, 14:11

    Merhabalar, Hollanda vizesine başvuru yapmak istiyorum. Çalışanım ve ortalama 4 senedir aynı yerde çalışıyorum. Hollanda vizesi 2022 de herhangi bir değişkenlik oldu mu? Daha önce vize başvurum olmuştu ve 1 aylık vize almıştım. Başvuru esnasında ne gibi belgeler hazırlamam gerekiyor? Ve pandemi nedeni ile herhangi bir değişiklik var mı? Bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda vizesi Edirne
    İ.Ö, 17 Haz 2021, 12:49

    Merhabalar, Daha önce sizinle Almanya vize işlemi yapmıştım 2 sene önce oldukça yardımcı oldunuz öncelikle teşekkür ediyorum. Edirne’de ikamet ediyorum. Ve önümüzdeki ay Hollanda’ya turistik seyahat planlıyorum. Hollanda vizesi Edirne den başvuru yapabilir miyim? İstanbul’a gelmem gerekir mi? Ya da vize başvurumu benim yerime evrakları yollasam siz yapabilir misiniz? Bilgi alabilirsem çok sevinirim, iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Vizesi 2021
    e.d, 23 Nis 2021, 17:46

    İyi çalışmalar, Hollanda vize başvuru işlemleri nasıl yapılmaktadır. Yeni pasaport çıkarttım daha önce hiç vize başvurusunda bulunmadım sadece yaşadığım şehir de mi başvuru yapmak zorundayım? Bu sene Hollanda vizesi 2021 başvurularında değişiklik oldu mu? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Vize 2021
    k.s, 23 Nis 2021, 17:39

    Hollanda vize 2021 yılında başvuru işlemleri pandemi dolayısıyla kabul ediliyor mu? Konsolosluklar vize başvurusu alıyor mu yoksa kapalı mı şuan bu yıl kısa süreli seyahat etmeyi düşünüyorum yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Vize Ücreti 2021
    k.p, 23 Nis 2021, 17:32

    İyi çalışmalar, Vize ücretleri yapacağım vize başvurusuna göre değişiyor mu sadece vize harç ücreti mi ödüyoruz ücretlendirmenin çeşitleri ve Hollanda vize ücreti 2021 hakkında bilgi verir misiniz? Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Transit Vize 2021
    k.s, 23 Nis 2021, 17:22

    İngiltere seyahatimi Hollanda üzerinden aktarma olarak yapmayı planlıyorum. Hollanda’da kalış yapmayacağım direk İngiltere’ye gideceğim bunun için Hollanda benden vize ister mi? Hollanda transit vize 2021 başvuruları nasıl oluyor. İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Vize Fiyatları 2021
    k. paksoyoğulları, 23 Nis 2021, 17:14

    Merhaba, 19 yaşındayım ödeyeceğim vize ücreti nedir ücretlerde farklılıklar bulunuyor mu? Hollanda vize fiyatları 2021 için değişti mi? Ödeyeceğim vize ücretinin içerisinde hangi hizmetler yer alıyor? Danışmanlık hizmeti ücretiniz hakkında bilgi vermenizi rica ederim sizinle başvuru yapabilirim. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2021
    k. soycan, 23 Nis 2021, 17:05

    Hollanda vizesi için gerekli evraklar 2021 için nelerdir detaylı olarak bilgi bulamadım yardımcı olur musunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Öğrenci Vizesi 2021
    k. şensoy, 23 Nis 2021, 16:55

    Hollanda ülkesinde üniversiteye kabul aldım davet mektubum tarafıma ulaştı vize başvuruları hakkında bilgi sahibi değilim İzmir de yaşıyorum. Hollanda öğrenci vizesi 2021 yılında yapılması gereken işlemler nelerdir sizlerden danışmanlık hizmeti alabiliyor muyuz? Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Turistik Vize 2021
    F. Cansel, 23 Nis 2021, 16:48

    Merhaba, yaz sonu Hollanda Amsterdam ‘da düzenlenen bir festivale katılmayı düşünüyorum 1 haftalık seyahat planlamaktayım. Vize başvurumu ne zaman yapabiliyorum? Hollanda turistik vize 2021 başvuru şartları nelerdir? Feriha Cansel

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Vize Başvurusu 2021
    ş. serkeoğlu, 23 Nis 2021, 16:40

    İyi günler, Hollanda vize başvurusu 2021 yılında nasıl yapılıyor? Daha önce vize başvurusunda bulunmadım açıkçası pek bir bilgim yok sizin aracılığınız ile başvuru yapabilir miyim İstanbul beşiktaşta oturuyorum Osmanbey ofisinizden hizmet alabilirim kısaca bilgi verir misiniz bana? Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Vize Randevusu 2021
    k. özsoy, 23 Nis 2021, 16:30

    İyi çalışmalar, Hollanda vize randevusu 2021 nasıl alınıyor telefondan alınır mı internetten almak çok zahmetli kullanıcı kaydı istiyor nereden alabilirim başka siz randevu için nasıl bir hizmet veriyorsunuz danışmanlık hizmeti almasam da randevumu alabilir misiniz? Henüz seyahat tarihlerim net belli değil bilgi rica ederim sizden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Vizesi Nasıl Alınır 2021
    s. gerçek, 23 Nis 2021, 16:23

    Merhaba, daha önce hiç yurt dışı seyahati gerçekleştirmedim ancak 3 yıl önce pasaportumu çıkartmıştım. Vize başvurusu hakkında pek bilgim yok yardımcı olur musunuz? Hollanda vizesi nasıl alınır 2021 yılında seyahat planlıyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hollanda Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021
    y.e, 23 Nis 2021, 16:15

    Hollanda vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı başvurularının sonuçlanma süreleri nasıl olmaktadır? Yoğunluğa göre değişiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Hollanda için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp