Hollanda vize 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • E.H 01 Şub 2022, 14:34
    Merhabalar, Hollanda’ya kızım ve eşim ile birlikte seyahat etmek istiyorum. Hollanda vize 2022 yılında aşı zorunluluğu bulunmakta mıdır? Hollanda’ya seyahat esnasında yanımızda bulundurmamız gereken belgeler nelerdir? Eşim ev hanımı ve ben işverenim kızım henüz 2 yaşında vize ücretleri nelerdir? Kızım içinde aynı ücret ödenecek mi? Aynı zamanda ilk defa schengen vize başvurusu yapacağız başvuruya şahsen gelmemiz gerekir mi?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 Şub 2022, 14:34

    Merhabalar, Hollanda’ya vize almak için başvurusu yapacak olan yolcular öncelikle evraklarını hazırlamalı ve online randevu alması gerekmektedir. Vize Merkezi online randevunuzu alarak evrak kontrollerinizi sağlamakta ve dosyanızı hazırlayarak işleme vermektedir. Başvuru esnasında başvuru sahibi olarak 12 yaş üzeri son 5 yıl içerisinde vizesi bulunmayan tüm başvuru sahipleri parmak izi için Hollanda Konsolosluğu başvuru merkezinde şahsen hazır bulunmaları gerekmektedir. 12 yaş altı çocukların başvuruya gelmelerine gerek bulunmamaktadır.

    Hollanda vize için aşı zorunluluğu bulunmamakla beraber seyahat esnasında 2 doz aşı zorunluluğu bulunmaktadır. Aynı zamanda seyahat esnasında 2. dozun üzerinden minimum 15 gün geçmiş olması gerekmektedir. Hollanda’ya vize almak için evraklarınızı eksiksiz olarak hazırlamalı ve başvuru formu online eksiksiz ve doğru olarak doldurulmalıdır.

    Hollanda vize için başvuru esnasında herhangi bir aşı zorunluluğu bulunmamaktadır. Başvuru ücreti 80 € konsolosluk harcı 30€ başvuru merkezi ve 50€ Vize Merkezi danışmanlık ücreti olmak üzere toplamda 160€’dur. Hollanda için vize başvurusu yapacak tüm başvuru sahipleri bu ücreti ödemeleri gerekmektedir. 0-6 yaş aralığı çocuklar için Konsolosluk harcı olan 80€ alınmamaktadır. Diğer ücretler sabit olarak € bazlı tahsil edilmektedir. Aynı zamanda 6-12 yaş çocuklarda vize ücreti yarı olarak alınmaktadır. Vize Merkezi ve başvuru merkezi ücreti sabit olarak ödenmektedir.

    Gerekli belgeler eksiksiz ve doğru olarak sunulmalıdır. Aksi takdirde ret olasılığı yükselmekte ve Konsolosluk herhangi bir sorumluluk almamakla birlikte ücret iadesi kesinlikle bulunmamaktadır. Başvuru yaparken mutlaka bunu göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.

    Hollanda vize 2022 detaylı için Vize Merkezi 0212 590 05 52 numaramızdan ile iletişime geçebilir destek alabilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Saygılarımızla

    Kübra Uluoğlu

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp