Çalışma Vizesi

Hollanda Çalışma Vizesi İçin Gereken Evraklar

1- Geçerli pasaport: Pasaport 10 yıldan eski olmamalıdır. Pasaportun başvuru tarihinden itibaren bir sene daha geçerliliği olmalıdır.

2 -2 adet dikkatlice doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu (formun Ingilizce, Fransızca, Almanca veya Flemenkçe doldurulması gerekir.)

3 -Sonuç Belgesi: Başvurunuzun hangi yabancı dilde incelenmesini istediğinize dair imzalanmış dil seçim belgesi.

4 -Standartlara uygun (yüz görünür), yeni çekilmiş(6 aydan eski olmayan), beyaz fonlu üç adet vesikalık fotoğraf (35X45 ebatlarında).

5 -Geçerli çalışma izni B, ya da başvuranın çalışma izninden muaf tutulduğuna dair kanıt.

6 -Tır şoförleri için, iş verenin izni ve oranın işverenle ilgili çalışma izni.

7 -Ankara/İstanbul Adli Sicil Müdürlüğü tarafından Hollanda resmi dillerinden biriyle yazılmış 6 ayı geçmemiş Dışişleri Bakanlığı veya adli mahkeme tarafından onaylanmış (apostilli) adli sicil kaydı aslı ve fotokopisi.

8 -Hollanda Elçiliği veya Konsolosluğu tarafından belirlenen bir doktordan alınmış Sağlık Raporu, 6 aydan daha eski olmamalı aslı ve 2 fotokopisi.

9 -Bütün evrakların 2 fotokopisi (Bütün evrakları yukarıdaki sıralamaya göre sunmanız gerekmektedir).

Yükleniyor...