Çalışma Vizesi

Hollanda Çalışma Vizesi İçin Gereken Evraklar

1- Geçerli pasaport: Pasaport 10 yıldan eski olmamalıdır. Pasaportun başvuru tarihinden itibaren bir sene daha geçerliliği olmalıdır.

2 -2 adet dikkatlice doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu (formun Ingilizce, Fransızca, Almanca veya Flemenkçe doldurulması gerekir.)

3 -Sonuç Belgesi: Başvurunuzun hangi yabancı dilde incelenmesini istediğinize dair imzalanmış dil seçim belgesi.

4 -Standartlara uygun (yüz görünür), yeni çekilmiş(6 aydan eski olmayan), beyaz fonlu üç adet vesikalık fotoğraf (35X45 ebatlarında).

5 -Geçerli çalışma izni B, ya da başvuranın çalışma izninden muaf tutulduğuna dair kanıt.

6 -Tır şoförleri için, iş verenin izni ve oranın işverenle ilgili çalışma izni.

7 -Ankara/İstanbul Adli Sicil Müdürlüğü tarafından Hollanda resmi dillerinden biriyle yazılmış 6 ayı geçmemiş Dışişleri Bakanlığı veya adli mahkeme tarafından onaylanmış (apostilli) adli sicil kaydı aslı ve fotokopisi.

8 -Hollanda Elçiliği veya Konsolosluğu tarafından belirlenen bir doktordan alınmış Sağlık Raporu, 6 aydan daha eski olmamalı aslı ve 2 fotokopisi.

9 -Bütün evrakların 2 fotokopisi (Bütün evrakları yukarıdaki sıralamaya göre sunmanız gerekmektedir).

Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel :+90 (212) 970 05 52
Cep: 0 532 476 25 16
avrupa@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 52
ankara@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 05 52
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 20 26
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
+90 (242) 255 5510
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com