Hollanda vizesi reddi 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • N.Ç 04 Şub 2022, 12:49
    Merhabalar, Hollanda’dan gecen hafta vize başvurusu yaptım. Annem 2. Evliliğini yaparak Hollanda’ya yerleşti onun yanına gidebilmek adına turist vize başvurusu yaptım lakin ret aldım. Sebep olarak geri dönüş garantimin bulunmadığı ve seyahat amacımı kanıtlayamadığım gösterildi. Ben Türkiye’de evli ve 6 yıldır bir firmada muhasebe bölümün de çalışıyorum. Benim amacım sadece annemi ziyaret etmekti lakin buna inanmadılar. Hollanda vizesi reddi 2022 yılında ne gibi bir yol izlemeliyim? Tekrar başvuru yapmak istiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? İyi çalışmalar.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Şub 2022, 12:49

    Merhabalar, Hollanda vize ret olan yolcular için öncelikle gidiş amacını net belirtmeleri gerekmektedir. Hollanda vizesi ret olmasının sebebi genel anlamda seyahat planından ayrı bir kategoride başvuru yapılmasıdır. Yapılan başvuru türü oldukça önemlidir yakın akraba ve arkadaşı orda olan başvuru sahiplerinin Hollanda’dan belediye onaylı davet talep etmeleri gerekmektedir. Özellikle 1.derece akrabası Hollanda’da olan başvuru sahipleri Hollanda’dan davet alarak Aile-arkadaş ziyareti vizesine başvuru yapmaları gerekmektedir.

    Hollanda vizesi ret olan başvuru sahipleri aynı zamanda bu redde itiraz hakkı bulunmaktadır. 15 gün içerisinde yazılan itiraz mektubu ve uçak. Seyahat sağlık sigortası gibi ek belgelerle ret mektubundaki posta adresine kargo yaparak itiraz edebilirler. Hollanda vizesi ret olan yolcular aynı zamanda beklemelerine gerek olmadan davet talep ederek iyi niyet mektubu ile başvuru yapabilmektedir.

    Yapılacak olan başvuru türünün öncelikle doğru olunduğuna emin olmanız ve hazırlamanız gereken belgeleri eksiksiz ve doğru olarak hazırlamanız gerekmektedir.  Ayrıca başvuru esnasında önemli olan bir diğer konu ise online doldurulan Hollanda vize başvuru formudur. Bu aşamada Vize merkezi dosyanızı hazırlayarak online başvuru formunuzu doldurmakta ve online randevu alarak başvurunuzu yapmaktadır. Son 5 yıl içerisinde alınmış bir schengen vizeniz var ise başvuru esnasında başvuru merkezine gelmenize gerek bulunmamaktadır. Vize merkezi sizin adınıza tüm işlemleri gerçekleştirmekte ve başvurunuzu gerçekleştirmektedir.

    Hollanda vizesi reddi 2022 için detaylı bilgi için Vize Merkezi 0212 590 05 52 numaralı çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilir gerekli doküman ve evrak listesi için bilgi alabilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp