Hollanda Vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • e.d 23 Nis 2021, 17:46
    İyi çalışmalar, Hollanda vize başvuru işlemleri nasıl yapılmaktadır. Yeni pasaport çıkarttım daha önce hiç vize başvurusunda bulunmadım sadece yaşadığım şehir de mi başvuru yapmak zorundayım? Bu sene Hollanda vizesi 2021 başvurularında değişiklik oldu mu? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Nis 2021, 17:46

    Merhaba, Vize Merkezi soru hattını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Hollanda’ya gitmek için vize başvurusunda bulunacak olan vatandaşların ilk önce geçerli bir pasaportta sahip olması gerekecektir. Pasaport son 10 yıl içerisinde alınmış olmalı ve geçerlilik süresi seyahat bitiş süresinden en az 90 gün bulunmalıdır. 2021 yılı vize başvurularında değişiklik söz konusu olabilmektedir. Hollanda vize başvuruları randevu sistemi ile kabul edilmektedir. Başvuracağınız vize türüne göre işlemleriniz aracı kurum üzerinden veya direk olarak Hollanda Konsolosluğu tarafından kabul edilecektir. Seyahat amacınızın ve süresine göre vize başvurusunda bulunacağınız kategori kısa süreli vize ve uzun süreli vize başvurusu olarak tanımlanmaktadır. Seyahat sürenizin 90 gün altında olması halinde Hollanda’ya vize başvurunuzu c tipi schengen vize kategorinden yetkilendirilmiş başvuru merkezine yapmanız gerekmektedir. 90 gün üzeri seyahatleriniz için ise ulusal vize kategorisi olan d tipi vize başvuru işlemleri olarak Konsolosluklara yapılabilmektedir.

    İlk defa vize başvurusunda bulunacak olan vatandaşların daha önce son 5 yıl içerisinde verişmiş biometrik parmak izi verisi olmadığı için Hollanda’ya gitmek için vize başvurusunda biometrik vize işlemleri alınmaktadır. Vize başvuruları ikametinize bağlı olarak başta İstanbul, izmir, ankara, antalya, gaziantep, edirne gibi başvuru merkezilerinden kabul edilecektir. İstanbul ve Ankara Hollanda Konsoloslukları tarafından değerlendirme işlemlerine alınabilecektir. Yapacağınız başvuruda vizenizin olumlu sonuçlana bilmesi için sizden istenilen tüm prosedürleri ivedilikle tamamlamanız gerekecektir. Hollanda’ya vize başvurunuzu profesyonel destek alarak gerçekleştirmeniz sizler için oldukça sağlıklı olacaktır. destek almanız halinde sizlerin sadece gerekli olan evrakları hazırlayarak teslim etmeniz yeterli olacaktır.

    Vize Merkezi Türkiye’nin her yerinden Hollanda vizesi 2021 başvurularını sizler adına gerçekleştirebilen Konsolosluk tarafından yetkilendirilmiş danışmanlık hizmetleri kurumu olmaktadır. Bizleri tüm ofislerimizden ayrıntılı bilgi almak için arayabilirsiniz.  İstanbul Osmanbey ofis numaralarımız 0 212 970 05 52 olmaktadır.

    Saygılarımızla.

    Hollanda Vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Y.U. 03 Haz 2021, 09:05

    Merhaba Hollanda Vizesi 2021 yılında vize başvurusu alınıyor mu? Pandemi sebebi ile herhangi bir kısıtlama bulunmakta mıdır?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 03 Haz 2021, 09:12

    Hollanda’ya gitmek için başvuru sahibinin gidiş amacı, kişinin ve yaşına göre değişmektedir. Hollanda vize başvuruları 2021 yılında Korona Virüs sebebi ile belirli kısıtlamalara gitmiş olmakla birlikte kategoriye göre başvuruları almalıdır. Turistik vize başvuruları alınmamakta olup Aile akraba ziyareti vizeleri yakınınız tarafından gelen davet üzerine başvuru kabul etmektedir. Aynı zamanda Ticari vize başvuruları Konsolosluktan alınan izin ile başvuru kabul edilmektedir. Hollanda’ya vize Başvurusu yapmak isteyen başvuru sahipleri öncelikle vize başvuru kategorisine uygun şekilde başvuru yapmaları gerekmektedir. Hollanda vize başvurularınızda Vize merkezi hizmet bedeli karşılığında danışmanlık verebilmektedir. Adınıza randevu alıp başvuru formunuzu doldurup seyahat sağlık sigortanızı yapabilir. Seyahat sağlık sigortası isteğe bağlı olarak yapılmaktadır.

    Tüm Fotokopilerinizi Çekip dosyanızı eksiksiz başvuruya hazır hale getirip vize başvurunuzu yapmaktadır. Hollanda’ya Vize Başvurularında Seyahat tarihleriniz uçak ve otel rezervasyonlarınızla uygun olmalıdır, form eksiksiz ve doğru doldurulmalıdır. Vize Merkezi olarak Ödemeleri evrak kontrol ve teslim sırasında sırasın da alınmaktadır. Başvuru merkezine ayrıca ek bir ücret ödemeniz gerekmemektedir. Dosyanız başvuruya hazır hale getirilerek randevunuz alınmaktadır. Randevu günü  saati 5 yıl içerisinde verilmiş bir parmak iziniz var ise başvuruya gelmenize gerek yoktur.2016 yılı ve sonrası alınan herhangi bir schengen vizesi parmak izi verildiği için Vize merkezi Sizin adınıza başvurunuzu yapabilir.5 yıl ve öncesi parmak izi veren kişiler şahsen başvuru merkezinde hazır olmalıdır. Verilen parmak izi verilen yıldan itibaren 5 yıl geçerli olacaktır. 5 Yıl süresince başvuru merkezine gelmesine gerek yoktur. Ayrıca seyahate 3 ay kala en erken işlemlerinize başlarken 2021 yılında bu süre 6 aya çıkarılmıştır. Başvuru sahipleri seyahatinden 6 ay öncesi başvuru yapabilmektedir.

    Hollanda Vizesi 2021 yılı Vize başvurularında başvurudan hemen sonra 5 ile 15 iş gün arası değişiklik göstermektedir. Hollanda vize başvuruları için Vize Merkezi  0212 970 05 52 numaramızı arayarak müşteri temsilcilerimizden detaylı bilgi alabilir başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • e.ç 06 Tem 2021, 13:53

    Merhabalar, Hollanda’ya ticari bir seyahatim söz konusu lakin Hollanda vizesi 2021 yılında son durum nedir? Şuan vize başvurusu yapabilir miyim? Vize başvuruları ne durumda pandemi nedeniyle seyahat kısıtlaması mevcut mu? Şirket sahibiyim ve gerekli belgeler nelerdir öğrenmek istiyorum. Ret alma durumumda ücret iadesi var mıdır? Şimdiden Teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Tem 2021, 14:00

    Merhabalar, Hollanda vize başvurusu pandemi nedeniyle sınırların kapalı olması sebebiyle 1 Temmuz 2021 tarihine dek kapalıydı. Yalnız Hollanda Konsolosluğunun yaptığı açıklamaya göre 1 Temmuz 2021 Yılında tüm vize başvurularını açtığını ve seyahat kısıtlamalarının kaldırıldığını duyurdu.

    Hollanda‘ya vize başvuruları ile ilgili yapılan düzenlemede Hollanda vize başvuru işlemlerinde aşı kartı zorunludur. Aşı kartı İngilizce veya Hollandaca olmak zorundadır. Tek doz aşı olan ve Korona geçirmiş olan kişilerde başvuru yapabilecektir. Hollanda’ya vize başvurularında sinovac be biontech Aşıları kabul edilmektedir.

    Hollanda vizesi için gerekli evrak listesi;

    • Pasaport ( 10 Yıldan eski olmamak kaydı ile karşılıklı en az 2 sayfası boş olmalıdır.)
    • 2 Adet Biometrik Fotoğraf Güncel arkası beyaz fonlu olmalı
    • Uçak ve Otel rezervasyonlarınız ( Var ise satın alınmış olmalı )
    • Başvuru sahibi çalışan statüsünde ise, Çalıştığı iş yerinden izin ve sgk hizmet dökümünü gösterir belgeler
    • Şirket sahipleri için şirkete ait resmi evraklar
    • Seyahat edecek kişiye ait teminatlı seyahat sağlık sigortası
    • Bankadan onaylı son üç ayı gösterir bakiyeli banka hesap dökümü
    • Başvuru sahiplerinin ev hanımı veya öğrenci olması durumunda seyahat masraflarını karşılayacak olan kişinin sponsor evrakları (işyeri evrakları ve gelir belgeleri)
    • Davetli gidecek kişiler için, davetiye ve eden kişinin bilgileri gerekmektedir.
    • Başvuru sahibi çocuk ise anne ve babadan noter onaylı muvafakatname gereklidir.

    Gerekli belgeler eksiksiz ve doğru olarak sunulmalıdır. Aksi takdir de ret olasılığı yükselmekte ve Konsolosluk herhangi bir sorumluluk kabul etmemekle birlikte ücret iadesi bulunmamaktadır. Başvuru yaparken mutlaka bunu göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.

    Hollanda vizesi 2021 detaylı için Vize Merkezi 0212 590 05 52 numaramızdan ile iletişime geçebilir destek alabilirsiniz.

    Saygılarımla

    Kübra Uluoğlu

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp