Hollanda Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • k.s 23 Nis 2021, 17:39
    Hollanda vize 2021 yılında başvuru işlemleri pandemi dolayısıyla kabul ediliyor mu? Konsolosluklar vize başvurusu alıyor mu yoksa kapalı mı şuan bu yıl kısa süreli seyahat etmeyi düşünüyorum yardımcı olur musunuz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Nis 2021, 17:39

    Merhabalar, Hollanda Konsolosluğu pandemi dolayı ile vize başvuru işlemlerine sınırlama getirmiştir. Hollanda’ya vize almak isteyen vatandaşların hangi sebeplerden dolayı seyahatte bulunmak istediklerine göre ülke sınırlarına giriş izni ve vize başvuru işlemlerini kabul etmektedir. Tur programları ile veya münferit geziler yapmak amacı ile kabul edilen turistik vize ve aile arkadaş ziyaretleriniz için vize uygulamaları belirsiz bir süreye kadar askıya alınmıştır. 90 gün altı ticari seyahatler için Hollanda’ya gitmeyi planlayan vatandaşların öncelikle İstanbul veya Ankara konsolosluğundan ön onay almaları gerekecektir kabul edildiği takdirde bu vize türüne başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Hollanda için vize başvuruları çalışma günleri ve saatleri değişmiştir.

    Farklı illerde yer alan başvuru merkezileri ve konsolosluk çalışma saatleri eskisi gibi hafta içi her gün açık olmamaktadır. Yalnızca belirli günlerde randevu ile başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

    Seyahat amacınızın acil bir durum gerektirmesi halinde örneğin Hollanda’da yaşayan akraba ve aile üyelerinizin sağlık sıkıntısı, cenaze vb. durumlarında Hollanda’ya vize almak için Konsolosluklardan onay almanız halinde vize başvurunuz aile ve arkadaş ziyareti vize türünde kabul edilebilecektir.

    Pandemi sebebi ile Hollanda’ya hangi sebeple olursa olsun seyahat edecek olan vatandaşlar, uçuşlarından 72 saat önce covid-19 testi yaptırarak negatif test sonuçlarını giriş yapmadan ibraz etmeleri gerekecektir.

    Kısa süreli seyahatiniz eğer yukarıda yazılan kabul alınmayan vize türleri arasında yer alıyorsa ne yazık ki şuan için başvuru işleminiz alınamayacaktır. Hollanda için vize başvurunuz Vize Merkezi danışmanları tarafından sizlere memnuniyetle hizmet vermekten memnuniyet duyacaklardır. Turistik ve diğer başvuruları kabul edilmeyen vize türleri başvuruları açılması halinde sizlere bilgi verebileceğiz.

    Hollanda eğitim, erasmus, aile birleşimi, çalışma izni, ticari ve diğer kabul edilen vize türleri başvuruları ve Hollanda vize 2021 güncel bilgileri uzmanlarımız tarafından sizlere 0 212 970 05 52 telefonlardan bizlere ulaşmanız halinde verilecektir.

    Saygılarımızla.

    Hollanda vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • S.KESER 25 Haz 2021, 14:37

    Merhaba, Hollanda vize 2021 yılında vize başvuru işlemleri nasıl olmalı? Herhangi bir değişiklik var mı? Aynı zamanda başvuru esnasında ek bir belge istenir mi? Daha önce başvuru yaptım 2 sene önce başvuru yapmıştım. Ama pandemi nedeniyle şuan başvurular ne durumda bilgi almak istiyorum. Evraklar ve fiyatlarda herhangi bir değişiklik vs. var mı? Daha önce sizden vize işlemlerimi hallettim tekrar sizinle çalışacağım bilgi alabilir miyim?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Haz 2021, 14:40

    Merhabalar, Hollanda’ya vize almak için şuan öncelikle yapmanız gereken Hollanda Konsolosluğunun duyurusu ile başvurulara başlamanız olacaktır. Çünkü vize başvuruları pandemi nedeni ile şuan kabul edilmemektedir. Hollanda konsolosluğu vize başvurularında sadece izni ile acil seyahatlere müsaade etmektedir. Aksi bir durumda ise sınırları kapalı olma nedeni ile başvuru kabul etmemekte ve yeşil pasaport sahipleri veya geçerli vizesi olan yolcular seyahat engeli ile karşı karşıyadır.

    Hollanda için vize başvuru yapacak yolcular mutlaka seyahatlerinin aciliyetini Konsolosluğa mail yolu ile bildirmeli ve izin alma durumlarında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

    Hollanda’ya vize almak için hazırlanması gereken belgeler;

    • Pasaport ( 10 yıldan eski olmayan en az 2 boş sayfası bulunan seyahatten sonra minimum 3 ay geçerli olmalıdır. )
    • 2 adet Güncel biometrik fotoğraf
    • Kimlik fotokopiniz
    • Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği ( e devletten barkotlu alınmalıdır.)

    Çalışan ise ( İşe giriş bildirgesi, Sgk A4 hizmet dökümü, Son 3 aylık kaşe ıslak imzalı Maaş bordrosu )

    • Gelir Belgeleri ( Son 3 aylık ıslak imza kaşeli Güncel banka hesap dökümleri Bankanın imza sirküleriyle beraber, Var ise kira geliri ve diğer gelir belgelerini gösterir belgeler. )
    • 30000 € Teminatlı seyahat sağlık sigortası Uçak rezervasyonları

    Hollanda Vize ücreti Konsolosluk harcı 80 € başvuru merkezi hizmet bedeli 25 € ve Vize Merkezi danışmanlık bedeli 30€ olmakla birlikte toplam 135 € olarak işlem görmektedir.

    Hollanda için vize başvurusunda bulunacak başvuru sahipleri yukarıdaki belgeleri eksiksiz olarak sunmalı ve başvurularını gerçekleştirmelidir.

    Hollanda vize 2021 gibi sorular için 0212 590 05 52 çağrı merkezimizi arayarak veya ziyaret ederek temsilcilerimizden yardım alabilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp