Hollanda vizesi kaç para 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • E.Ö 04 Şub 2022, 11:45
    Selamlar, Hollanda’ya kız arkadaşım ile beraber yaza doğru turisttik seyahat planlıyoruz. Hollanda vizesi kaç para 2022 yılında herhangi bir zam geldi mi? Toplam ödeyeceğimiz tutar kişi başı ne kadar? Her ikimizde çalışanız ve 4 yıldır aynı firmada beraber satış operasyon yetkilisi olarak çalışıyoruz. Seyahat esnasında yanımızda bulundurmamız gereken belgeler nelerdir? Pandemi ile alakalı genel bir bilgi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum sağlıklı günler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Şub 2022, 11:45

    Merhabalar, Hollanda’ya vize kaç para sorusu pandemi yılında oldukça fazla sorulan soruların başında gelmektedir. Hollanda vize ücreti Konsolosluk harcı 80€ ve vize başvuru merkezi 30 € aynı zamanda Vize merkezi danışmanlık bedeli 50€ olmak üzere toplamda 160€ olarak ücretlendirilmektedir. Hollanda’ya vize almak kaç para sorusuna ek olarak ekstra fotokopi vb. ücretlendirmeler çıkabilmektedir. Bu ücretlerden muaf olmak adına Vize merkezi dosyanızı hazırlamakta ve işlemlerinizi gerçekleştirmektedir.

    Hollanda’ya vize kaç para, vize süresi ne kadar ve genel bilgi için vize merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Vize merkezi dosyanızı hazırlayarak online randevunuzu almakta ve işlemlerinizi gerçekleştirmektedir. Bu aşamada en önemli bir diğer konu ise online doldurulan başvuru formudur. Vize merkezi olarak başvuru formunuzu doldurarak başvurunuz eksiksiz yapılmaktadır. Yabancı vatandaşlar için Hollanda’ya vize almak kaç para sorusu ise genel anlamda vatandaşlığa ve kişinin yaşına göre değişkenlik göstermektedir.

    Hollanda seyahatlerinde yanınızda götürmeniz gereken evraklar

    • Geçerli vizenizin bulunduğu pasaportunuz
    • 2 doz olunmuş aşı kartınız
    • Pcr Testi ( Aşı olan yolcular için zorunlu değildir. Lakin havayolu firmaları talep edebilmektedir.)
    • Seyahat sürenizi kapsayan seyahat sağlık sigortanız ( 30 bin € teminatlı olması gerekmektedir.)

    Seyahat esnasında 2 doz aşı olunması zorunlu olmakla birlikte 2.dozun üzerinden mutlaka 15 gün geçmiş olması gerekmektedir. Aksi takdir de uçuş izniniz bulunmamaktadır. Lakin Konsolosluktan alınan özel izininiz var ise seyahat belgeniz ile seyahat edebilirsiniz.

    Hollanda vizesi kaç para 2022 için detaylı bilgi için Vize Merkezi 0212 590 05 52 numaralı çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilir gerekli doküman ve evrak listesi için bilgi alabilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp