Hollanda vize fiyatları 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • A.G 02 Şub 2022, 11:10
    Merhabalar, Hollanda’ya Kız Arkadaşım ile beraber nisan ayı gibi turistik bir seyahat planlıyoruz. Kız arkadaşım öğrenci ben ise çalışanım Hollanda vize fiyatları 2022 yılında herhangi bir değişiklik var mı? Aynı zamanda çok vaktim olmama sebebi ile daha önce 2018 de vize almıştık biz başvuru esnasında parmak izi için tekrar gelmemiz gerekiyor mu? İşlemlerimizi siz takip edip başvurumuzu yapabilir misiniz? Son olarak başvuru formunu nereden temin edeceğim? Sizden bilgi rica ediyorum, şimdiden teşekkürler kolay gelsin.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 02 Şub 2022, 11:10

    Merhabalar, Hollanda vize fiyatları yaşa ve kişinin vatandaşlığına göre değişkenlik göstermektedir. 0-6 yaş arası Konsolosluk harcı alınmamakla birlikte başvuru merkezi hizmet bedeli 30 € aynı zamanda Vize merkezi danışmanlık bedeli 50 €’dur. Hollanda vize fiyatı 6-12 yaş aralığında ise Konsolosluk harcı olan 80 € yarısı tahsil edilmektedir. Gene aynı şekilde başvuru merkezi ve vize merkezi danışmanlık bedeli alınmaktadır. Hollanda vize fiyatları 12 yaş ve üzeri yetişkinler için ise Konsolosluk harcı 80 € vize başvuru merkezi koordinasyon ücreti 30 € ve Vize Merkezi danışmanlık bedeli 50 € olmak üzere 160 € olarak tahsil edilmektedir.

    Hollanda vize fiyatları başvuru merkezinde € olarak nakit olarak tahsil edilmektedir. Başvuru türü ve vatandaşlığı farklı olan başvuru sahiplerinde bu ücretlendirmeler değişkenlik gösterebilmektedir.

    2018 yılında alınmış bir schengen vizeniz olması durumunda parmak izi için başvuru merkezine gelmeniz gerekmemektedir. Sizin yerinize tüm işlemleri Vize Merkezi yürütebilmektedir. Aynı zamanda online olarak başvuru formunuzu doldurarak işlemlerinizi gerçekleştirmektedir. Sizin ekstra form doldurmanız gerekmemekle birlikte evraklarınızı hazırlayarak size en yakın Vize merkezi şubelerimize teslim etmeniz gerekmektedir. Online randevunuz alınarak dosyanız eksiksiz olarak hazırlanmakta ve işleme verilmektedir. 2018 yılında verilen parmak iziniz 5 yıl geçerli sayılmakla birlikte 2018’den sonra 5 yıl boyunca başvuruya şahsen gelmeniz gerekmemektedir.

    Hollanda vize fiyatları 2022 için detaylı bilgi için Vize Merkezi 0212 590 05 52 numaralı çağrı merkezimiz ile iletişime geçebilir gerekli doküman ve evrak listesi için bilgi alabilirsiniz.

    Saygılarımla

    Vize Merkezi

    Kübra Uluoğlu

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp