Almanya vizesi reddi 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • H.G 14 Şub 2022, 10:13
    Selamlar, Almanya’ya 2020 yılında turistik amaçlı vize başvurusunda bulundum. Fakat ret yeşim sebebi ise geri döneceğime inanmamış olmalarıydı. Almış olduğum Almanya vizesi reddi 2022 yılında şimdiki başvurumu etkiler mi? Ret almamak için ne yapmam gerekir? Ben çalışanım ve başvuru yaptığım zamanda çalışandım ret sebebim ne olabilir? Nelere dikkat etmeliyim? Sizden bilgi rica ediyorum, Bana yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum. Şimdiden yardımlarınız ve cevabınız için teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Şub 2022, 10:13

    Merhabalar, Almanya vize ret almanız bir sonraki vizelerinizi etkileyecektir. Lakin dosyanızı hazırlama aşamasında daha önceki reddinizi göz önünde bulundurmalı ve eksiksiz olarak dosyanızı hazırlamanız gerekmektedir. Almanya vize başvurusu yaparken dikkat etmeniz gereken hususlar bulunmaktadır. Düşünülen seyahat planı ve hazırlanan dosyanız birbiriyle uyum sağlaması gerekmektedir. Almanya vizesi ret olan yolcular öncelikle dikkat etmesi gereken hususlar şunlardır.

    • Hazırlanan evrakların güncel ve eksiksiz olması
    • Alınan ret sebebi göz önünde bulundurarak yazılan iyi niyet mektubu
    • Turistik seyahatlerde seyahat süresi ( 7 günden fazla turist olarak 1 ülkede seyahat göstermemiz gerekmektedir.)
    • Doldurulan başvuru formunda eksik veya hatalı bilginin bulunmaması
    • Gelir belgelerinizin eksiksiz sunulması ve Banka dökümünüzde minimum 7.000 TL bakiye bulundurmanız gerekmektedir.
    • Geri dönüşünüzü garantileyecek iş veya evlilik durumlarınız
    • Maddi imkanlarınız eşliğinde seyahat planınız
    • Planlanan seyahat açık ve net şekilde belirtilmelidir.

    Almanya vize ret sebepleri genel olarak geri dönüş garantinizin bulunmamasıdır. Bu sebep Konsolosluğun dosyadaki bilgilerin güvenilir olmaması sebebi ile verilmektedir. Almanya vizesi ret olan başvuru sahipleri 15 gün içerisinde itiraz hakkı bulunmaktadır. İtirazların sonuçlanma süresi tamamen konsolosluğa bağlı olmakla beraber 3 aya kadar sürebilmektedir. Bu süre tamamen konsolosluğa bağlıdır. Vize Merkezi bu aşamada size itiraz hakkınızı hatırlatarak itiraz dosyası hazırlamada danışmanlık vermektedir. Ya da itiraz süresi dolan yolcular için ret mektubu ile iyi niyet mektubu yazmakta ve tekrar başvuru gerçekleştirmektedir.

    Almanya vizesi reddi 2022 detaylı için Vize Merkezi 0212 970 05 01 numaramız ile iletişime geçebilir veya Vize merkezi şubelerimizi ziyaret ederek detaylı bilgi ve uzman müşteri temsilcilerimizden destek alabilirsiniz.

    Saygılarımla

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp