Almanya vizesi nasıl alınır 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • V.G 06 Oca 2021, 16:51
    Üniversite 3. Sınıf öğrencisiyim ve kız arkadaşım Alman kendisinin daveti üzerine Almanya’ya gitmek istiyorum. Tatil dönemimi Almanya’da geçirmek adına vize almak istiyorum. Almanya vizesi nasıl alınır 2021 yılında olan tüm değişiklikler ile beraber ? Hangi prosedürlere uymam gereklidir? Birçok ayrıntı olduğunu duydum. Nasıl bağlantı kurabilir ve işlem yapabiliriz? Teşekkürler ederiz.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Oca 2021, 16:51

    İyi Günler, Almanya vizesi başvurunuz hakkında Vize Merkezini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Almanya’ya yapacağınız seyahat ziyaret nedeni ile Almanya aile veya arkadaş ziyareti schengen vizesi statüsünde işlemleriniz yapılacaktır. Başvurunuzun en önemli evrakı Almanya’da ziyaret edeceğiniz kişi tarafından adınıza gönderilecek olan davetiyedir. Davetiye orijinal şekilde elinizde olması ve başvuru sunmamız zorunludur. Davetiyenizin 10 yıldan eski olmayan ve planlanan seyahat dönüş tarihinizden itibaren 90 gün geçerliliği olan pasaport bilgilerinize ve Türkiye’de ki ikamet adresinize istinaden hazırlanması gereklidir. Aynı zamanda davet tarih aralığı en fazla 90 gün olması gereklidir. Schengen vizesi başvuru formu, adınıza yazılacak olan sponsorluk yazılarınız ve online randevu işlemleriniz tamamen vize Merkezi hizmet yelpazesi altındadır.

    Almanya vizesi alma yolları hakkında öğrenci statüsünde olan başvuru sahiplerimizin ailelerinden sponsorluk belgeleri alarak başvurularını yapmaları istenmektedir. Aksi takdirde olumsuz vize sonucu alma durumunuz mümkün olmaktadır. Bu noktada Vize Merkezi Almanya ülkesi uzman operasyon ekibimizin sizler için hazırlanması gereken evrak bilgisi bulunmaktadır. Sizlere özetle şöyle anlatabiliriz; pasaportunuzun aslı, günce fotoğrafınız, ailenize ait şahsi banka hesap dokümanları, ailenizin geçim kaynaklarını gösteren çalışma veya gelir belgeleri, e-devlet dokümanlarınız, öğrenci belgeniz, anlatmış olduğumuz davetiyeniz ve davet gönderenin vatandaşlık belgesi görüntüsü, ailenizden sponsorluk yazıları, seyahat sağlık sigortası ve schengen vizesi başvuru formunuz olarak belirtebiliriz. Almanya’ya vize nasıl alınır sorunuzun bir başka detayı ise işlem süresidir, ortalama 15 gün sürmekte olup konsolosluğun insiyatifinde süre uzayabilir veya kısalabilir.

    Almanya’ya vize nasıl alınır 2021 yılı tüm güncel bilgileri ve detayları Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimizden e-mail ve kısa mesaj yolu ile temin edebilir, evraklarınızı kargo veya şahsen gelerek bizlere teslim edebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • d.s 26 Mar 2021, 15:25

    Merhaba, daha önce yurt dışı seyahatim olmadı geçen yıl pasaport almıştım 1 yıllıktı ama süresi bitmek üzere salgın nedeni ile başvuruda bulunamadık, İlk defa başvuru yapacağım Almanya vizesi nasıl alınır 2021 yılında seyahat planlıyorum.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Mar 2021, 15:58

    Merhabalar; Vize Merkezini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Almanya vize başvuru işlemleri için Konsolosluk, son 10 yıl içerisinde alınmış talep edilen seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 90 gün geçerliliği olan pasaport ile başvuru yapılmasını kabul etmektedir. Eğer pasaportunuzun süresi bitmek üzereyse yeni bir pasaport çıkarmanız gerekecektir aksi halde başvurunuz kabul edilmemektedir. İlk defa gerçekleştireceğiniz vize başvurunuzda Almanya vizesi alma yolları hususlarına ivedilikle dikkat edilmelidir. Başvuruda bulunulacak vize türüne, seyahat amacına uygun belgelerin eksiksiz istenildiği şekilde sunulması oldukça önemli olmaktadır. Eğer çalışan ve düzenli gelir ve prim ödemeleriniz bulunuyorsa başvuruda bulunmanızda çok risk bulunmamaktadır ancak tüm belgeler ve koşulları sağlasanız dahi vize onayı Konsolosluk inisiyatifinde gerçekleştirilmektedir.

    Vize sürecinde önemli olan istenilen belgeleri kusursuz dosya haline getirilerek başvuruda bulunmaktır. Almanya'ya vize nasıl alınır ilk defa vize başvurusunda bulunacak olan vatandaşların en çok merak ettiği sorular arasında yer almaktadır. Şahsen başvuruda bulunmanız halinde hata yapma durumunuz oldukça fazla olduğu için profesyonel destek almanız önemli hususu oluşturmaktadır. Almanya Konsolosluğu, 2021 vize başvurularını belirlemiş olduğu vize türlerinde kabul etmemektedir. Bu durumda seyahat amacınız oldukça önemlidir eğer kısa süreli 90 gün altı turistik, arkadaş ziyareti gibi bir seyahat amacınız bulunuyorsa Pandemi sebebi ile şuan için vize başvuruları kabul edilmeyecektir.

    Almanya vizesi nasıl alınır 2021 başvuru kabulü

    Başvurular açıldığı takdirde hemen işlemlerinizi başlatabileceksiniz.  Almanya ülkesinde eğitim amacı taşıyan üniversite, yüksek lisans, master, staj veya dil okulu, öğrenci değişim programı kapsamında erasmus, aile birleşimi gibi seyahat amacınız olması halinde Almanya vizesi alma yolları hakkında da Vize Merkezinden danışmanlık hizmeti alabilirsiniz bu vize türleri başvuruları Konsolosluk tarafından kabul edilen vize işlemleri olmaktadır. Vize başvurularınızı gerçekleştirmeden önce Konsolosluk tarafından belirlenmiş olan mesleki statünüze göre hazırlanılması gereken belgeler tek tek istenildiği şekilde temin etmelisiniz, daha sonra randevu ve başvuru formu gibi prosedürlerin sırası ile tamamlanarak, vize ücretiniz ile birlikte başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Almanya'ya vize nasıl alınır ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruları Vize Merkezi danışmanlarımız memnuniyetle yanıtlayacaklardır. Planladığınız seyahatiniz için sizlere vereceğimiz danışmanlık hizmetleri sizin hem zamandan hem de yanlış evrak ile başvuru yapmanızın önüne geçebilecektir. İlk defa yapacağınız vize başvurunuz daha sonra ki vize başvurularınızı da etkileyeceği için destek alarak işlemlerinizi gerçekleştirmenizi öneririz.

    İletişim bilgilerinizi bırakmanız halinde sizlere seyahat amacınıza uygun evrak listeleri gönderilecek olup, eğer başvuruda bulunacağınız vize türü şuan kabul almayan vize olması halinde de, işlemlerin başlatılması halinde size duyuru hakkında hemen bilgi verebileceğiz. Almanya vizesi nasıl alınır 2021 detaylı bilgi için 0212 970 05 01 numaralı telefonlardan bizlere ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Tuğçe Çelik

    Almanya vizesi nasıl alınır 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • z. melek 08 Haz 2021, 14:46

    Merhaba, vize alabilmek için nelere dikkat etmem gerekir, bir arkadaşım yeni işe başladığı dönemde başvuru yapmıştı vize alamadı, bende 8 aydır çalışıyorum daha önce çalışma geçmişim yok 22 yaşındayım Almanya vizesi nasıl alınır 2021 yılı için başvurular nasıl oluyor?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 Haz 2021, 14:47

    Merhabalar, Almanya vizesi alma yolları Almanya Konsolosluğunun başvuru sahiplerinin tüm kriterlere sahip olmasını ve istenilen şartları yerine getirilmesidir. Yeterli gelire sahip olmak, düzenli çalışıyor olmanız, prim ödemelerinizin düzenli ödeniyor olması gibi birçok kriteri karşılamanız gözetilecektir. Yeni işe başlamış olan kişiler, çalışma kuralları gereği 1 yıl sonra izin hakkına sahip olmaktadır, bu durumdan ötürü 4-5 ay gibi çalışma durumunuz olması halinde bu şartları karşılamadığınız düşünülecektir. Yaşınızın 22 olması, daha önce bir çalışma deneyiminizin olmaması olası bir durum olacaktır. 8 aylık aralıksız çalışma geçmişinizin olması Almanya'ya vize nasıl alınır hususunda dikkat etmeniz gereken durum seyahat bitiminizden sonra ülkenize geri döneceğinizi belgeleriniz ile kanıtlamanız olacaktır. Örneğin; aynı zamanda öğrenci olmanız veya evli olmanız, gayrimenkullere sahip olmanız, yatırımlarınızın bulunması, düzenli gelir belgesi ile bu durumu ispatlamanız dosyanızı güçlendirecektir.

    Almanya vizesi alma yolları için belirtilen tüm şartları sağlamanız dahilinde Konsolosluk başvurunuzda vizenizin onaylanacağı garantisi vermeyecektir. Yapmanız gereken tüm belgeleri eksiksiz sunmanız ve yeterli gelire sahip olmanızdır. Vize başvurunuz 90 gün altı seyahatleri kapsaması halinde başvuru merkezleri üzerinden randevu gününde dosyanız teslim alınarak Konsolosluğa iletilecektir. Başvuru formunda yer alan tüm sorulara gerçeğe uygun bilgiler vermeniz önemli olmaktadır. Banka hesabınızda seyahat sürenizi karşılayacak bakiye bulundurmalısınız. 5 günlük bir seyahat için 5.000 lira uygun olacaktır. Uzun süreli ulusal vize başvurularında bulunmanız halinde hangi vize türüne başvuru yapacağınız hakkında bilgi vermeniz durumunda Almanya'ya vize nasıl alınır sorularınızın cevabını ayrıntılı olarak sizlerle memnuniyetle paylaşacağız.

    Turistik, ticari, aile ve arkadaş ziyaretleri, transit, erasmus, aile birleşimi, çalışma izni gibi tüm schengen ve ulusal vize başvurularında uzman kadromuzla danışmanlık hizmetleri sağlamaktayız. Almanya vizesi nasıl alınır 2021 yılı güncel bilgileri merkez ofisimizi 02129700501 arayarak öğrenebilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • S. sefa 12 Tem 2021, 13:17

    Merhaba, kolay gelsin Almanya vizesi nasıl alınır 2021 yılında başvuru şartları nelerdir aşı kartı istiyor mu? Aile ziyareti yapacağım seyahat tarihim 10 eylül davetiyem gelecek hemen size evrakları toparlayıp gönderebilirim birde danışmanlık ücretinizi yazar mısınız? Teşekkürler. Sefa

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 12 Tem 2021, 13:18

    Merhabalar Sefa bey, Vize Merkezi soru hattını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Almanya vizesi nasıl alınır ile ilgili tüm soruları güncel olarak öğrenebilirsiniz. Almanya aile ve arkadaş ziyaret vizesi 90 gün altı seyahatler için schengen vize kategorisinden işleme alınmaktadır. Geçerliliği devam eden pasaportunuz ile ve seyahat amacına uygun belgeler ile başvurunuzu yapabileceksiniz. Başvuru işlemleriniz için tarafımızdan hizmet almanız halinde 30 euro danışmanlık hizmeti ödemeniz halinde tüm başvuru süreciniz sizler adına yapabilmekteyiz. Vize harç ve başvuru merkezi ücretleri 115 euro olmaktadır. Almanya vizesi alma yolları sunduğunuz belgelerin yeterliliği ve istenilen şartları sağlamanız sonucunda başvuru dosyanız işleme alınmaktadır. Ancak tüm şartları yerine getirmeniz size vize alma garantisi vermemektedir. Konsolosluk değerlendirme neticesinde vizeniz onaylanabilecektir.

    Almanya’ya vize nasıl alınır kaç günde sonuçlanır, başvurular nereye yapılır gibi tüm sorularınıza uzman danışmanlarımız memnuniyetle yardımcı olacaktır. 10 eylül 2021 tarihinde planlamış olduğunuz seyahatiniz için şimdiden başvuru yapabilme hakkına sahip olmaktasınız. Almanya hükümeti Almanya vizesi alma yolları hususunun dışında ülkeye seyahat edecek olan yabancı vatandaşların covid-19 pandemi dolayısı ile ülkelerine seyahat izni verebilmesi için vizeye sahip olunması dışında 2 doz aşı yapılmasını ve aşı kartına sahip olunmasını istemektedir. Başvurular için zorunlu olmayan bu belge ülkeye giriş halinde zorunlu tutulmaktadır. Biontech ve Avrupa aşıları dışında diğer aşı sertifikaları şuan için kabul edilmemektedir. Başvuru işlemleriniz için Almanya’da ikamet eden kişi tarafınızdan adınıza düzenlenmiş orijinal davet mektubu gönderildikten sonra vize başvuru işlemlerinizi başlatabiliriz. Konsolosluk başvurunuzu aracı başvuru merkezleri üzerinden kabul edilerek ortalama 15 iş günü içerisinde pasaportunuzu teslim edebilmektedir.

    Almanya vizesi nasıl alınır 2021 ile ilgili tüm sorularınız için bizleri merkez 02129700501 ofisimizden ulaşarak evrak listeleri, randevular hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp