Almanya Vizesi Kaç Para 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • L.KARA 26 Mar 2021, 14:50
    Önümüzde ki dönem Ticari iş seyahati olarak Almanya’ya gitmem gerekiyor. En son 2 yıl önce Ticari seyahat gerçekleştirdim. Almanya vizesi kaç para 2021 vizesi bilgi istiyorum. Türk Lirası olarak ödeme gerçekleştirebiliyor muyuz değişiklik oldu mu? İyi Çalışmalar.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Mar 2021, 14:50

    Merhaba, öncelikle Vize Merkezini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Vize Merkezi en güncel bilgileri değerli yolcularımıza iletmekten memnuniyet duymaktadır.

    Almanya ticari vizesi başvurusunda bulunabilmeniz için öncelikle pasaporta sahip olmanız gerekecektir. Bordo pasaport sahibi vatandaşlar en az seyahat bitiş tarihinden itibaren geçerliliği 90 gün bulunan pasaportları için başvuruda bulunabilmektedirler. Almanya 'ya vize almak kaç para ile ilgili güncel ücret bilgilerini Vize Merkezi ücretler sayfasından da takip edebilirsiniz. Almanya ticari vize başvuru ücretleri başvuru sahibinin sahip olduğu Milliyete ve yaş statüsüne göre değişebilmektedir. Almanya Konsolosluğu, vize harç ücretleri için 3 farklı yaş kategorisi belirlemektedir. 0-6, 6-12 ve 12 yaş üzeri için harç ücretleri farklı tutarda belirlenmişken ödeyeceğiniz başvuru merkezi işlem bedeli her başvuru sahibi güncel kur üzerinden aynı olmaktadır.

    Almanya Ticari vize ücretleri Euro para biriminde kabul edilecektir. Başvurunuzu randevu sırasında gerçekleştirirken vize ücretinizi ödeyerek ödeme fişinizi teslim almanız gerekmektedir. Almanya'ya vize kaç para ödemeniz gerektiğini başvurunuzdan önce hesaplayarak yanınızda bulundurmalısınız. Başvuru Merkezleri 500 Banknotlar ve metal para kabul etmemektedir. Ticari vize başvuruları ve diğer vize türleri vize harç ücretlerinde Almanya Konsolosluğu Şubat 2020 yılı itibari ile 20 Euro zam uygulamasında bulunduğunu yayımlamıştır. Bu tarihler itibari ile yapılan başvurularda güncel harç ücretleri ödenmesi gerekecektir. 12 yaş üzeri başvuru sahipleri vize ücretleri 110 Euro olarak güncellenmiştir. Bu ücret dışında şahsen başvuru yapmanız halinde Konsolosluk tarafından farklı bir ek hizmet alamamaktasınız.

    Almanya vizesi kaç para 2021 ek hizmetler

    Başvurunuzda sunmanız gereken zorunlu seyahat sağlık poliçeniz vize ücretine dâhil olmamaktadır aynı zamanda başvuru formu gibi ve fotokopisi çıktı hizmetleri de Başvuru Merkezlerinde ücretli olarak hizmet vermektedir. Almanya 'ya vize almak kaç para bilgisini Almanya vizesi ücretleri sayfamızdan takip edebileceksiniz. Başvurularınızı Vize Merkezi tarafından danışmanlık hizmeti alarak gerçekleştirmeniz halinde 30 Euro olarak danışmanlık ücreti ödemeniz yeterlidir bu hizmetlerin içerisinde başvuru formu, fotokopi, çıktı gibi birçok hizmeti ücretsiz sağlayabileceksiniz. Almanya ticari başvuru sürecinizi tarafımızdan destek alarak sağlamanız halinde vize ücretleriniz başvuru sırasında bizler tarafından gerçekleştirilecektir. Ticari vize başvurunuzda seyahatinizde 12 yaş altı küçük çocuklarınızda sizlerde seyahat edecek olması halinde vize ücretlerinin Almanya'ya vize kaç para olarak merak etmeniz halinde çocuğunuzun yaşını bildirmeniz halinde tarafımızdan detaylı bilgi alabileceksiniz. Tüm başvuru sahipleri için başvuru işlem ücreti ayrı ayrı ödenmektedir. Seyahat poliçeleri ise talep edilen süreye göre farklı tutarlarda ücretlendirilecektir.

    Almanya ülkesine yapacağınız ticari seyahatinizde İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere size en uygun başvuru merkezlerinden vize başvuru işlemlerinizi gerçekleştirmek için danışmanlık hizmetleri ve Almanya vizesi kaç para 2021 ile ilgili ayrıntılı bilgi için bizleri 0212 970 05 01 numaralı telefonlardan arayabilirsiniz.

    Bilgilerinize.

    Saygılarımızla.

    Tuğçe Çelik

    Almanya vizesi kaç para 2021

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • K. koç 08 Haz 2021, 14:52

    Turistik vize ücretleri nelerdir Türk lirası olarak mı ödeme yapmalıyız, 11 yaşında oğlum ile birlikte yapacağımız vize başvurusunda ne kadar ücret ödememiz gerekecektir. Almanya vizesi kaç para 2021 yılı için değişti mi? Teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 Haz 2021, 14:53

    Merhabalar, Almanya vize başvurularınız için ödeyeceğiniz vize ücreti harç bedeli dışında başvuru işlem bedeli olarak belirlenmiştir. Almanya’ya vize almak kaç para olarak belirlendiği hangi vize türüne, başvuru sahibinin hangi ülke vatandaşı olduğuna göre ve kaç yaşında olduğu önemli olmaktadır. Bordo pasaport sahibi Türk vatandaşları için belirlenen vize ücretleri başvuru sahibinin 12 yaş üzerinde olması halinde 115 euro olmaktadır. Bu ücret randevu gününde başvurunuzu gerçekleştirirken gerçekleştirilmelidir. Almanya Konsolosluğu kısa süreli schengen turistik vize başvurularını aracı başvuru merkezleri üzerinden kabul etmektedir. 11 yaşında olan başvuru sahibinin Almanya'ya vize kaç para olarak belirlenmesi 0-12 yaş gurubu harç ücretleri olan 35 euro olmaktadır. Başvurunuz için minimum seyahat sürelerinizi kapsayacak şekilde düzenletmeniz gereken zorunlu seyahat poliçeleri vize harç ücretlerine dahil değildir.

    Seyahat poliçeleri 1 haftalık, 15 günlük, 1 ay ve üzeri şeklinde yaptırılabilir. Turistik, ticari, aile ve arkadaş ziyaretleri, transit vize ücretleri için Almanya'ya vize almak kaç para olarak belirlendiği yine schengen vize kategorisinde yer aldığı için aynı olmaktadır. Vize Merkezi tarafından yapılan başvurularda danışmanlık hizmeti almanız halinde 30 euro danışmanlık hizmet ücreti ödemeniz gerekecektir. Başvuru merkezlerinde şahsen yapacağınız işlemlerde başvuru formu, fotokopi, yazıcı çıktı hizmeti, pasaport teslimi hizmetleri ücretli olmaktadır. Ülkemizde ikamet eden yabancı ülke vatandaşlarının Almanya'ya vize kaç para olarak belirlendiği sahip olduğu milliyete göre değişebilecektir. Farklı milliyete sahip olmanız halinde danışmanlarımız sizlere vize ücretleri hakkında detaylı bilgi verebileceklerdir. Almanya vize başvuru ücretleri şubat 2020 tarihi itibari ile 20 euro zam uygulaması ile güncellenmiştir. 2021 yılı tarihlerinde yapılan başvurularda güncel harç ücretleri ödemeniz istenecektir.

    Gerçekleştirmeyi planladığınız seyahatiniz için yapacağınız vize başvurularında sizlere danışmanlık hizmetleri sunmak isteriz. Almanya vizesi kaç para 2021 yılı detaylı bilgi için bizleri 02129700501 arayabilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • e. begüm 28 Tem 2021, 10:32

    Almanya vizesi kaç para 2021 vize ücretleri hakkında bilgi verir misiniz? 4 kişiyiz nakit ödeme mi yapıyoruz size? Turistik vize başvurumuz olacak, hizmet bedeli ve diğer işlem ücretleri nelerdir. Başvuru için size evrakları teslim ederken mi ödemeliyiz yoksa pasaport teslim alınırken mi? Kolay gelsin.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 28 Tem 2021, 11:34

    Merhaba, Almanya vize ücretleri zorunlu harç bedelleri olup başvuru işlemi sırasında ödenmektedir. Almanya’ya vize kaç para, hangi vize türüne ihtiyacınız olacağına göre değişecektir. Turistik, ticari, aile ve arkadaş ziyaretleri, transit, öğrenci, oturum vize başvuruları harç bedelleri bir birlerinden farklı olmaktadır. Almanya schengen vize turistik başvuru ücretleri, başvuru sahibinin sahip olduğu vatandaşlığa göre değişmektedir. Türk vatandaşları için Almanya'ya vize almak kaç para, hangi ücretleri ödemeliyim gibi sorulara yazımızda yer verilmektedir.

    12 yaş üzeri başvuru sahibi olmanız halinde ödemeniz gereken turistik vize ücreti 115 euro olmaktadır. Vize Merkezi olarak başvurunuzu gerçekleştirdiğimizde tüm hizmetler bizler tarafından gerçekleştirilmektedir. Danışmanlık ücretlerimiz 30 euro + kdv şeklindedir. İlk defa vize başvurusunda bulunacaksanız ve son 59 ay içerisinde schengen ülkelerine yapmış olduğunuz vize başvurusunda parmak iziniz alınmadıysa randevu günü sadece parmak izi verisi alınmak üzere bulunmanız istenecektir.

    Almanya’ya vize kaç para 2020 şubat ayı itibari ile Almanya Konsolosluğu tarafından vize harç ücretlerine 20 euro zam uygulaması getirilmiştir. 2021 yılı dahil olmak üzere ödeyeceğiniz ücret 115 euro olmaktadır. 12 yaş altı başvuru sahiplerinin ödemesi gereken ücretleri Almanya vize ücretleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Evraklarınızı tarafımıza gönderdikten itibaren vize ücretini ödenmeniz istenecektir. Nakit veya havale yöntemini kullanabilirsiniz. Başvurunuz işleme girmeden ücret ödemeleri gerçekleştirilmelidir. Türk vatandaşları dışında ülkemizde ikamet izni bulunan diğer yabancı ülke vatandaşlarının Almanya'ya vize almak kaç para olduğu vatandaşlık bilgilerinizi paylaşmanız halinde bilgilendirebileceğiz. Bizlere gerekli olan hazırlamış olduğunuz belgeleri ofisimize gelerek veya kargo/kurye yolu ile ulaştırabilirsiniz.

    Hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgiyi, sonuçlanma süreler, Almanya vizesi kaç para 2021 ücret bilgisini e-posta olarak da sizlere ulaştırmak isteriz. Bizleri Vize Merkezi 02167060160 telefonlarından aramanız yeterlidir.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp