Almanya Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • F.D 26 Mar 2021, 15:02
    İyi günler, Almanya vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı başvurularının sonuçlanma süresi nedir? Her hangi bir değişiklik oldu mu sürelerde? Bilgi vermenizi rica ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Mar 2021, 15:02

    Merhabalar; Almanya vize başvurularının sonuçlanma süresi, başvuruda bulunacağınız vize kategorisinde yer alan vizenin türüne göre değerlendirilme sürelerinde farklılıklar olmaktadır. C Tipi Schengen vize türleri 90 gün altı seyahatleriniz için yapılacak olan vize kategorisidir. Bu vize türünde yer alan Almanya vizesi çıkma süresi normal şartlarda 15 iş günü olarak belirlenmiştir. Bu sürelerden daha önce ve daha sonra ki tarihlerde sonuçlanma olasılığı Konsolosluğun inisiyatifinde, başvuru döneminin yoğunluğundan kaynaklı olarak değişebilmektedir. Turistik, ticari, Aile ve arkadaş ziyareti, Transit, öğrenci gezileri vize başvurunuzda eğer başvuru sırasında eksik evrak sunduysanız veya Konsolosluk değerlendirme sürecinde sizlerden ek evrak talep ederse bu süreye ek olarak 2-3 gün arası pasaport teslim süreleri uzayabilecektir. Almanya'ya vize kaç günde çıkar başvuru sahiplerinin en çok merak ettiği sorular arasında yer almaktadır.

    Almanya Konsolosluğu vize başvurularını aracı kurumlar üzerinden Türkiye’nin birçok bölgesinden ikametinize bağlı olarak kabul edebilmektedir. Tüm başvuru merkezilerinin kendi çalışma programlarında değişiklik söz konusu olabilecektir. Ankara’dan, İzmir’den veya Gaziantep’ten yapılan başvurularda İstanbul’dan yapılan başvurulara göre farklı süreler söz konusu olabilmektedir. başvuru sırasında Almanya'ya vize kaç günde çıkar bilgisi net olarak verilmeyebilir size 15 iş günü opsiyon olarak bildirilebilir.

    Almanya vizesi kaç günde çıkar 2021 güncel süreleri

    2021 yılında gerçekleştirilen Almanya vize başvurularının süreleri, Henüz kısa dönem C tipi vize başvuruları Pandemi dolayısı ile kabul edilmediği için net olarak belirlenmemiştir ancak bu süreyi 15 iş günü olarak düşünmeli başvurunuzu seyahat başlangıç tarihinize en az 21 gün gibi süre içerisinde gerçekleştirmeniz Vize Merkezi tarafından önerilmektedir.

    Uzun dönem vize başvuruları olan D tipi aynı zamanda Ulusal vize türleri Aile Birleşimi, Dil okulu, Erasmus gibi eğitim vize başvurularının Almanya vizesi çıkma süresi, Schengen vize başvurusunda göre farklı sürelerde değerlendirilmektedir. Bu süreler 1 ay ve 3 ay arası gibi zaman dilimine yayılabilmektedir. Vize başvurularınızı seyahat başlangıç tarihinize 90 gün kala gerçekleştirme hakkına Almanya Konsolosluğu tarafından izin verilmektedir.

    Almanya Konsolosluğuna vize başvurusunda bulunduğunuz dönem eğer özel günler olan uzun süreli Konsolosluğun kapalı olduğu dönem olması halinde ( dini-milli bayramlar, yılbaşı, paskalya, noel) veya yoğun başvuru dönemleri olan yaz ayları ve sömestri zamanlarında çok fazla yapılan başvurularda değerlendirme süreci de uzayabilecektir. Bu gibi dönemlere denk gelen başvurularınızı en az 25 gün önce gerçekleştirmenizi tavsiye ederiz.

    Almanya vizesi kaç günde çıkar 2021 ve Almanya vize süreleri hakkında güncel bilgileri Vize Merkezinden öğrenebilirsiniz. Başvuru değerlendirme süreleri hakkında detaylı bilgi için 0212 970 05 01 numaralı telefonlardan Danışmanlarımıza ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Tuğçe Çelik

    Almanya vizesi kaç günde çıkar 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • j. noyan 08 Haz 2021, 14:49

    Selam, turistik vize başvuruları ile diğer başvuru türlerinde sonuçlanma süreleri değişiyor mu? Ticari vize başvurum 10 günde sonuçlanmıştı. Hızlı sürede sonuçlanan vip başvuru hizmeti var mı? Almanya vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı için değişti mi?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 Haz 2021, 14:50

    Merhabalar, 2021 yılı Almanya vize başvuruları en güncel bilgileri sizlere sunmaktan memnuniyet duyarız. Almanya vize başvuruları 2 farklı kategoride kabul edilmektedir. Ticari vize başvuruları schengen c tipi vize türü olmaktadır. Bu kategoride yer alan vize türleri 90 gün altı seyahatler için bulunmaktadır. Schengen vize başvuruları Almanya vizesi çıkma süresi ortalama 15 iş gününde sonuçlanmaktadır bu süreler 7 gün olabileceği gibi 15 günde sürebilir. Almanya Konsolosluğu vize başvuruları sırasında veya dosyanız işlemdeyken size sonuçlanma süreleri ilgili bilgi verememektedir. Başvurular yoğun dönemlerde gerçekleştiğinde vize dosyası değerlendirme süreleri uzun zamanları bulabilmektedir. Almanya'ya vize kaç günde çıkar sorunuza sağlıklı cevap verebilmemiz için hangi tarihler arasında seyahat gerçekleştireceğinizi paylaşmanız halinde sizlere olası yoğunluk handikapları paylaşılabilcektir.

    Normal şartlarda 15 iş gününde sonuçlanan schengen vizeleri bayram dönemleri gibi özel resmi günler öncesinde çok daha fazla başvuru almaktadır. Oluşan yoğunluktan 3 haftadan fazla sürede pasaport teslim edildiği gözlemlenmektedir. Almanya vizesi çıkma süresi sizlerin başvuruda sunmuş olduğunuz evrakların eksik olması durumunda veya dosyanız işlemdeyken Konsolosluğun sizden yeniden evrak sunmanızı talep ettiği durumlarında da 2-3 gün gibi sürelerde uzayabilecektir. İstanbul, Ankara, İzmir, Trabzon, Gaziantep gibi farklı şehirlerde yer alan başvuru merkezlerinde gerçekleşen başvuruların değerlendirme süreleri birbirinden farklı olabilecektir. İstanbul vize başvuruları ve farklı illerden yapılan başvuruların sonuçlanma süreleri yine 2-3 gün gibi farklılıklar söz konusu olabilecektir.  Almanya'ya vize kaç günde çıkar sorunuzun cevabını başvurunuzun schengen olması halinde 3 hafta olarak düşünebilirsiniz. Almanya Konsolosluğu hızlı vize, vip vize gibi kısa sürede değerlendirilen bir hizmet vermemektedir. Seyahat tarihi ve başvuru tarihi arası süre 20 günden az olmamasına dikkat etmeniz tarafımızdan tavsiye edilmektedir.

    Almanya vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı başvuruları için bizleri arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • c. yılmaz 12 Tem 2021, 14:03

    Selam, vize başvurusunda bulunacağım şahsen yapmak istemiyorum çok vaktim olmuyor iş yoğunluğum sebebi ile sitenizi inceledim ve altunizade şubenizden hizmet alabilirim. Almanya vizesi kaç günde çıkar 2021 evraklarımı ne zaman göndermeliyim seyahat tarihim 21 ağustos, şirket evrakları ne sunmalıyım?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 12 Tem 2021, 14:05

    Merhabalar, Vize Merkezi altunizade şube uzman danışmanlarımız sizlere memnuniyetle başvurularınız için hizmet verebilecekler. Almanya vizesi çıkma süresi hangi vize türüne ve hangi dönemde başvuru yapacağınıza göre farklılıklar gösterebilecektir. Almanya Konsolosluğu vize başvurularında bulunacak olan Türk vatandaşlarına umuma mahsus bordo pasaport sahibi olmaları halinde seyahat nedenine uygun vize türüne başvuruda bulunmalarını ve vizeye sahip olmasını istemektedir. 21 ağustos 2021 tarihi planlanan seyahatiniz için başvurularını gerçekleştirebilmektesiniz. Schengen vize kategorisinde yer alan turistik, iş gezisi, aile ve arkadaş ziyareti başvurularınız için yetkili başvuru merkezlerinden işlemleriniz alınmaktadır. Almanya'ya vize kaç günde çıkar sorunuz için schengen vize ortalama başvuru süreci 10-15 gün diyebilmekteyiz. Randevular bazı yoğun dönemlerde bir hafta sonrasına verebilmektedir. Sizin için şuan başvuru yapmamız önemli olmaktadır. Gerekli olan evrak listesi sizlere yönlendirdikten sonra temin etmeli ve bize 1 hafta içinde göndermeniz uygun olmaktadır.

    Almanya vizesi çıkma süresi ile her hangi bir gecikme yaşamamak adına randevunuz evraklarınız bize ulaştıktan sonra alabilmekteyiz. Şirket tarafından sunulması gereken belgeler şu şekilde olmaktadır.

    Çalışanlar için;

    • Faaliyet belgesi orijinali, ıslak imzalı olması halinde 90 gün geçerliliği olmaktadır. E-imzalı olarak sunmak isterseniz 30 günü aşmamalıdır.
    • Vergi levhası 2020 tarihli (kopyası)
    • Şirkete ait imza sirküsü kopyası
    • Ticaret sicil gazete kopyası
    • Son 3 aylık maaş bordrosu
    • İşe giriş bildirgesi

    İşveren veya firma ortağı olmanız halinde yalnızca şirket evrakları sunmalısınız.

    Vize talep dilekçesi, şirketin resmi antetli kağıdına düzenlenmelidir.

    Almanya'ya vize kaç günde çıkar vize ücreti ne kadar, parmak izi için gelmem gerekli mi? Seyahat poliçesi hizmeti ve detaylı danışmanlık hizmetlerimiz ve sorularınız için yardımcı olabileceğiz.

    Almanya vizesi kaç günde çıkar 2021 vize türüne ve kategorisine göre güncel bilgiler için 02167060160 arayınız.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp