Almanya vizesi için gerekli evraklar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • N. G. 29 Ara 2020, 16:08
    Merhabalar, Acil bir şekilde Almanya’ya satışını yapmış olduğumuz makinenin kurulumu için gitmemiz gerekiyor. Almanya vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı güncel tüm bilgileri içeren detayları sizlerden bekliyorum. Davetiyem henüz gelmedi zorunlu mu? Çünkü zamanım yok ve profesyonel eksiksiz bir başvuru yapmak istiyorum bu yüzden sizleri tercih ettim. Yardımlarınızı bekliyorum.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 29 Ara 2020, 16:08

    İyi günler, Almanya vizesi başvurunuz hakkında Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuzu yapabilmemiz içi pasaportunuzun yeterli bir süreye ihtiyacı vardır. 10 yıldan eski olmaması ve planlanan seyahat dönüş tarihinizden itibaren en az 90 gün geçerliliği olmalıdır. Ardından adınıza oluşturacağımı online randevu işleminizi hızlıca yapmalıyız. Bunun için evraklarınızın ve pasaportunuzun asıllarının bizlerde olması gerekir. Vize Merkezi web sitemizde bulunan iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşabilir uzman Almanya müşteri temsilcilerimiz ile görüşerek gerekli olan evrak bilgileri ile ücret detaylarını e-mail ve kısa mesaj ile temin edebilirsiniz. İstenilen evrakları bizlere kargo veya şahsen teslim ederek vize sürecinizi başlatmış olacaksınız.

    Ticari Almanya vizesi için gerekli evraklar için ise sizlere şöyle özetleyebiliriz; pasaportunuzun aslı, konaklamam belgeniz, şirket ve şahsi banka hesap dokümanlarınız, e-devlet dokümanları, işyerinizden çalışma belgeleri ve sigorta bilgileri, 2 adet güncel fotoğraflar, davetiyeniz ve yapılacak olan makine kurulumu için ek belge olan ustalık belgeniz, diplomanız gereklidir. Davetiye kesinlikle zorunludur. Sizlere taratılıp pdf halinde mail atılabilir. Makine kurulumu olarak gidilmesi gereken Almanya seyahatlerinde vize için özellikle iki şirket arasında yapılan satış sözleşmesi gereklidir. Almanya vizesi için gerekenler olarak bir başka belge ise Schengen vizesi başvuru formunuzdur, eksiksiz doğru bilgilerde ve istenilen dilde doldurulması başvurunuzda ki karar aşamasının en önemli adımıdır. Başvuru formu, evrak kontrolü, randevu alımı, işlemlerinizi takibi ve tüm süreci beraber yürüteceğiniz Vize Merkezi operasyon uzmanımız danışmanlık servisimiz içerisindedir.

    Almanya vizesi için gerekli evraklar 2021 yılı için güncellenen tüm bilgilere ve başvurularınızda dikkat edilmesi gereken adımları Vize Merkezi Almanya vizesi uzman operasyonumuz ile sizlere en üst seviyede destek vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isteriz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • e. beyazsoy 01 Nis 2021, 21:07

    Almanya vizesi için gerekli evraklar 2021 için nelerdir detaylı olarak bilgi bulamadım yardımcı olur musunuz? İstanbul’da özel şirket çalışanıyım eşim ile birlikte 1 haftalık kısa seyahat düşünüyoruz eşim çalışmıyor benim üzerimden vize başvurusu yapılabilir mi?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 Nis 2021, 21:14

    Merhabalar;
    Almanya’ya yapacağınız seyahatiniz için öncelikle geçerliliği en az 6 ay devam eden bir pasaporta sahip olmanız gerekecektir. Pasaport türünüzün bordo umuma mahsus olması halinde 90 gün altı seyahatler ve 90 gün üzeri seyahatleriniz için geçerli vizeye sahip olmalısınız. Almanya vizesi için gerekli evraklar, başvuru sahibin statüsüne göre farklı listeler halinde belirlenmiş olup başvuruya hazırlanması talep edilmektedir. Özel sektörü çalışanı olmanız halinde sunacağınız belgeler, gelir ve ikamet belgeleri dışında İşyerinizden temin edeceğiniz şirket evraklarını da kapsamaktadır. Evrak listeleri, Almanya’da hangi amaç ile bulunacağınıza bağlı olarak başvuracağınız vize türüne göre tarafınızdan istenecektir. Her vize türüne göre Almanya vizesi için gereken belgeler farklı olabilmektedir. Bunun için öncelikle hangi vize türüne başvuruda bulunmanız gerektiğini belirlemeliyiz.

    Almanya vizesi için gerekli evraklar, ihtiyacınız olan vize türünü belirlemeniz halinde size özel hazırlanarak gönderilebilecektir. Sitemizde yer alan evrak listelerinde bir takım değişiklikler söz konusu olabilmektedir. Almanya Konsolosluğu, başvuru sırasında veya daha sonra ek evrak talep etme inisiyatifine sahip olmaktadırlar.  Seyahatinizde size eşinizin de eşlik etmesi halinde yeterli gelire sahip olmaması halinde veya ev hanımı olması durumunda kendisine Sponsor olabilmektesiniz. Bunun için sizden istenilen vize evrak listelerine ek olarak ayrı bir başvuru dosyası aynı belgeler içeriğinde dosya halinde düzenlenecektir. Eşinize ait kimlik kartı, pasaport, fotoğraf, seyahat poliçesi, başvuru formu belgelerin dışında diğer talep edilen belgeler sizin sunabileceğiniz belgeleri oluşturmaktadır. Sponsor tarafından Almanya vizesi için gereken belgeler listesini ayrıca sizlere e-posta adresinize yönlendirebileceğiniz. Birçok evrakınız tarafımızdan çoğaltılarak dosyasına eklenebilecek sizin ayrıca zahmete girmenize gerek olmayacaktır.

    Vize Merkezi Türkiye’nin her yerinden Almanya vize başvurularınızı sizler adına gerçekleştirebilmektedirler. Almanya vizesi için gerekli evraklar 2021 0 212 970 05 01 numaralı telefonlardan İstanbul ofisimize ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Tuğçe

    almanya vizesi için gerekli evraklar

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • r.terzi 06 Haz 2021, 20:14

    İyi pazarlar, Almanya vizesi için gerekli evraklar 2021 paylaşır mısınız? İş toplantısına katılacağım 18 Ağustos’ta Hamburg’a gideceğim muhtemelen 3 günlük bir seyahat olabilir, Sizinle çalışmak isterim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Haz 2021, 20:15

    Merhabalar, Vize Merkezini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Almanya vizesi için gerekli evraklar başvuru yapacağınız vize türüne uygun olarak belirlenmiş olup tüm başvuru sahiplerinin bu evrakları mesleki durumuna göre karşılaması gerekecektir. Bahsetmiş olduğunuz üzere sizin ihtiyacınız olan vize türü Almanya ticari vize olmaktadır. Schengen vize türü olan ticari vize başvurularında davetiye mektubu olması ve sgk priminizin ödemesi gerçekleşen yani çalışmış olduğunuz şirket/firma/kurum tarafından bazı evrakları da temin etmelisiniz. Almanya vizesi için gereken belgeler arasından sizden ilk önce geçerli pasaport isteyeceklerdir. Türk pasaportları olan umuma mahsus bordo pasaportlar kısa süreli ticari seyahatiniz için vizeye tabii olmaktadır. Pasaportunuzun geçerlilik süresi en az 90 gün olmalıdır ve bu tarihler seyahat bitiş tarihinizden itibaren hesaplanmalıdır. Çalışmış olduğunuz sektöre bağlı olarak aşağıda yer alan evrakların size uygun olanını temin etmelisiniz.

    Almanya vizesi için gerekli evraklar listesi size ayrıca uzman danışmanlarımız tarafından da gönderilecektir.

    • Son 10 yıl içerisinde alınmış umuma mahsus pasaport
    • Zorunlu seyahat sağlık poliçesi en az 30 bin euro teminatlı ve orijinal
    • Şirket evrakları; Faaliyet belgesi ıslak imzalı ve kaşeli, vergi levhası kopyası, imza sirküsü kopyası, ticari sicil gazete kopyası
    • Çalışan pozisyonunda olmanız halinde sgk işe giriş bildirgeniz ve son 3 aylık maaş bordrolarınız
    • Prim ödemenize bağlı olarak 4a/4b/4c ayrıntılı sigorta dökümleriniz (barkodlu ve güncel tarihli)
    • Vize talep dilekçesi (Almanya Konsolosluğuna hitaben)
    • 2 adet biometrik ölçülerde fotoğraf

    Seyahatinizde masraflar kim tarafından finanse ediliyorsa kişiye veya kuruma ait banka hesap dökümleri Almanya vizesi için gereken belgeler arasında yer almaktadır. Bu belge son 3 aya ait olmalıdır ve içerisinde yeterli bakiye muhakkak olmalıdır. Davet mektubu Almanya’da toplantı yapacağınız firma tarafından adınıza gönderilmelidir.

    Almanya vizesi için gerekli evraklar 2021 ayrıntılı bilgi için bizleri aramanız yeterlidir. Size hizmet vermekten memnuniyet duyacağız.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • k. sekcan 06 Tem 2021, 15:46

    Selamlar, emekliyim kızım Almanya’da yaşıyor torunum olacak ve ben yardımcı olmak için yanına gideceğim 1 ay kadar kalabilirim çok net değil bana davetiye gönderecek hangi evrakları hazırlamam gerekecek çok bilmiyorum sizden yardım almak istiyorum Almanya vizesi için gerekli evraklar 2021 yazabilir misiniz?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Tem 2021, 15:48

    Merhabalar, Almanya vizesi için gerekli evraklar ve başvurularınız için Vize Merkezi olarak sizlere memnuniyetle yardımcı olmak isteriz. Almanya ülkesine gidiş sebebiniz aile ziyareti olması halinde başvuru işlemlerinizi kısa dönem Almanya schengen vize olarak gerçekleştirmemiz gerekecektir. Emekli statüsünde olduğunuz için hazırlamanız gereken Almanya vizesi için gereken belgeler diğer meslek guruplarına göre daha az olacaktır. Başvurunuz için istenilen önemli belgeler;

    • Son 10 yıl içerisinde alınmış ve içerisinde karşılıklı olarak 2 sayfası boş bulunan pasaportunuz.
    • 2 adet 35x45 ebatlarda biometrik daha önce vizede kullanılmamış güncel halinizi yansıtan fotoğraflarınız.
    • Emekli olduğunuzu kanıtlayan barkodlu belgeler. Bu belge e-devlet üzerinden temin edilebilmektedir.
    • Emekli maaşı aldığınız banka ya da ptt’den geriye dönük 3 aylık banka hesap dökümleriniz.
    • Varsa ev tapu ve araç ruhsat fotokopileriniz.

    Almanya vizesi için gerekli evraklar güncel tarihli olmalıdır ve bazı belgeler orijinal hali ile istenebilecektir.

    • Akrabalık ilişkilerinizin kanıtlanabilmesi için tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneğiniz.
    • 30.000 euro teminatlı schengen ülkeleri için düzenlenmiş seyahat sağlık poliçesi
    • Ulaşım rezervasyonunuz -  gidiş dönüş olarak

    Almanya vizesi için gereken belgeler ayrıca adınıza düzenlenmiş kızınız tarafından gönderilmesi gereken orijinal davet mektubudur. Davet mektubu ile pasaport, oturum kartı ve kimlik kartı kopyası da gönderilmelidir. Banka hesabınızda bulunan bakiyenin tüm seyahat masraflarınızı karşılamasına dikkat etmelisiniz. Schengen başvuru formunuz tarafımızdan düzenlenecek, randevu, evrak kontrolü gibi gerekli olan tüm süreci uzmanlarımız takip edeceklerdir. Bizlere evraklarınızı göndermeniz yeterli olacaktır.

    Almanya vizesi için gerekli evraklar 2021 güncellenebilmektedir. Konsolosluk gerekli gördüğü takdirde yeniden evrak isteyebilir. Eksik evrak ile başvuru yapmamanız tavsiye edilir. Dilerseniz danışmanlık hizmetlerimiz hakkında uzmanlarımız sizlere ayrıntılı bilgi verebilir aklınıza takılan tüm soruları sorabilirsiniz. Bizlere 0212 9700501 telefonlarımızdan arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • t. yiğit 09 Tem 2021, 10:44

    Almanya vizesi için gerekli evrakLar 2021 evrakları nelerdir özel bir şirkette çalışıyorum daha önce farklı bir danışmanlık şirketi ile çalıştım ancak memnun kalmadım, sizin firmanızı inceleyince oldukça bilgi içeriği bulunuyor altunizade şubenize yakınım ataşehir’de oturuyorum. Hazırlamam gereken belgeleri yazarsanız size kargo yapacağım. Turistik seyahat edeceğim. Teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Tem 2021, 10:46

    Merhabalar, Almanya vizesi için gerekli evraklar ve danışmanlık hizmetleri sağlayarak sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Tecrübeli uzman ekimiz başvurularınızda titizlikle dosyanızı hazırlayacaklardır. Almanya Konsolosluğu tarafından vize başvuruları kabul edilen Almanya turistik vize işlemleriniz aracı başvuru kabul merkezleri üzerinden işlemlerinizi almak üzere değerlendireceklerdir. Gerekli olan belgeler sizlerin sahip olduğu mesleğe/statüye göre hazırlanmalıdır. Özel sektör çalışanları için temin edilmesi gereken Almanya vizesi için gereken belgeler

    • Schengen başvuru formu. Bizler tarafından doldurulacaktır.
    • 30.000 euro teminatlı seyahat sağlık poliçesi. Schengen ülkeleri
    • Geçerli pasaport, seyahatten sonra en az 90 gün geçerliliği devam etmelidir
    • 34x45 ebatlarda daha önce vizede kullanılmamış 2 adet biometrik fotoğraf
    • Banka hesap dökümleriniz bakiyeli ve bankadan imzalı kaşeli
    • Vukuatlı nüfus kayıt örneğiniz. E-devletten alınmalıdır.

    Almanya vizesi için gerekli evraklar çalışan kişilerin şirketleri tarafından istemesi gerek belgelere de yer verilmektedir.

    • Vize talep dilekçesi, şirketin antetli kağıdına; örnek dilekçe için yardımcı olabileceğiz.
    • Faaliyet belgesi orijinali son 90 gün içinde alınmış olmalıdır.
    • Vergi levhası 2020 yılı işlenmiş olmalıdır.
    • Şirket imza sirküsü kopyası
    • Ticaret sicil gazetesi kopyası
    • Son 3 aylık yetkili tarafından imzalanmış maaş bordrosu
    • Barkodlu işe giriş bildirgesi
    • Sgk prim hizmet dökümleri barkodlu ve ayrıntılı

    Konaklama yapacağınız otele ait rezervasyon sunabilirsiniz. Ancak pnr kodlu olması ve geçerli olması önemlidir. Ulaşım rezervasyonları gidiş dönüş şeklinde sunulmalıdır.

    Almanya vizesi için gereken belgeler Konsolosluk talep etmesi halinde işlem sırasında yeniden ek belge istenebilme hakkına sahip olmaktadır. Banka hesaplarınız son 10 gün içerisinde alınmış olmalıdır.

    Almanya vizesi için gerekli evraklar 2021 evrakları e-posta adresine danışmanlık süreci, vize ücreti, başvuru değerlendirme süreleri kapsayan detaylı bilgiyi arayarak 0212 970 05 01 ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp