Almanya vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • v.g 22 Ara 2020, 17:50
    Merhabalar, şuanda Almanya’da okuyan oğlumuzu ziyaret için bir vize almamız gerekiyor. İkimizde emekliyiz. 1 ay sonra orada olmak istiyoruz. Zor bir vize alım süreci olduğunu duyduk bu yüzden sizlerden profesyonel bir destek almak istiyoruz. Almanya vizesi 2021 yılı için olan tüm güncel bilgilere ve danışmanlığınız ile ilgili yardımlarınızı bekliyoruz.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 22 Ara 2020, 17:50

    İyi günler, öncelikle Almanya vizesi hakkında bizleri Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Almanya’da bulunma isteğiniz ziyaret olma sebebi ile Almanya aile veya arkadaş ziyareti vizesi statüsünde işlemlerinizi başlatacağız. Bu durumda sahip olmanız gereken en önemli evrakınız oğlunuzdan davet mektubudur. Davet mektubu iki şekilde sağlanır. Ya Yabancılar ofisinden oluşturulan davetiyenin orijinali sizlere gönderilmeli veya a4 kağıdına oğlunuz tarafından yazılan bir davet yazısı sizlere taratılıp Pdf halinde mail atılmalıdır, çocuğunuzun öğrenci belgesi ve oturum kartı görüntüsü de gereklidir. Başvurularınızı Almanya’ya vize başvurularınızı yapabilmemiz için sahip olduğunuz pasaportunuzun planlanan seyahat dönüşünden itibaren en az 3 ay geçerli olma zorunluluğu bulunmaktadır. Vize Merkezi Almanya uzman kadromuzla yapacağınız görüşme sırasında gerekli olan tüm doküman ve ücret bilgisini temin edebilir sizlere ne yakın olan şubemize evraklarınızı kargo veya elden teslim ederek işlemlerinize başlamamızı sağlayabilirsiniz.

    Almanya vizesi başvuru evrakları hakkında kısaca özetlersek; pasaportlarınızın asılları, güncel fotoğraflarınız, davet mektuplarınız ve oğlunuzdan belgeler, geçim kaynaklarınızı ve gelir kaynaklarınızı gösterir belgeleriniz, e-devlet dokümanları, emeklilik hesap dökümleri ve emeklilik belgeniz, seyahat sağlık sigortası ve schengen vizesi başvuru formları olarak söyleyebiliriz. Almanya’ya vize almak için yapacağımız başvurunun zamanlaması da çok önemlidir. İşlem süresi ortalama 15 iş gündür. Seyahatinizden önce en geç 1 ay kala başvurularınızı yapmamız gerekir.

    Almanya vizesi 2021 yılında yapılan tüm değişiklikler ve vize adımlarınızı söylemiş olduğunuz üzere profesyonel bir destek alarak yapmanız rahat bir vize işlem süreci yaşamanızı sağlayacaktır. Vize Merkezi vize danışmanlık hizmetimizde Schengen vizesi başvuru formunuzu, adınıza oluşturulacak olan seyahat dilekçenizi, randevu işlemlerinizi ve tüm süreci takip eden bir operasyon uzmanımız ile sizlere destek vermekteyiz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • d.s 01 Nis 2021, 21:33

    Almanya vizesi 2021 başvurularında değişiklik oldu mu? Nasıl başvuru yapılacağı ile ilgili bilgi verir misiniz? Vize başvurumuz için danışmanlık hizmeti alarak işlemlerinizi gerçekleştirmek istiyoruz sitenizi incelediğimde sizlerin profesyonel danışmanlık hizmeti verdiğinizi gözlemledim süreç işleyiş hakkında bilgi vermenizi rica ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 Nis 2021, 21:39

    Merhaba;

    Almanya Konsolosluğu, 2021 yılında gerçekleştirilecek olan vize başvurularında henüz resmi bir bildiride bulunmamaktadır. Başvuru prosedürlerinde, talep edilen işlem belgelerinde ve vize ücretinde 2020 yılında geçerli olan prosedürler geçerliliğini korumaktadır. Almanya’ya yapacağınız seyahatinizin amacına bağlı olarak, başvuru işlemlerinin kabul edildiği vize türlerine yer verildiği gibi bazı vize türlerine başvuru işlemlerine kabul etmemektedir. Turizm amacı ile yapılacak olan Turistik seyahatlerde Almanya’ya vize başvuruları geçici bir süre ile askıya alındığından başvuru işlemleri kabul edilememektedir. Vize başvurusunda bulunacağınız kategoriler arasında yer alan aile birleşimi, dil okulu, staj, erasmus gibi eğitim konulu vize türlerinde vize başvurularınız kabul edilebilecektir. Aynı zamanda Almanya’da gerçekleştireceğiniz iş konulu Ticari seyahatlerinizde Konsolosluk tarafından özel izin alarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

    Almanya’da ikamet eden aile üyeleriniz veya arkadaşlarınızı kısa süreli seyahatler kapsamında Almanya’ya gitmek için vize başvurunda bulunmak istediğinizde başvuru işlemleri belirli olmayan bir tarihe kadar pandemi dolayısı ile kabul edilmemektedir. Ancak Almanya’da yaşayan aile üyelerinizde sağlıksal, cenaze gibi önemli bir durum oluşması halinde Almanya Konsolosluğu tarafından özel izin talep etmeniz halinde başvuru işlemleriniz kabul edilebilir ve bu işlem sonrasında Almanya’ya vize başvurusunda bulunabileceksiniz.

    Almanya vizesi 2021 yılı başvuruları

    Almanya vize başvurularınız için öncelikle hangi vizeye ihtiyacınızın olduğunuzu belirlemelisiniz. 90 gün altı kısa süreli Schengen ve 90 gün üzeri uzun süreli Ulusal vize başvurularınızı farklı kategorilerde gerçekleştirebileceksiniz. Schengen vize türü için Konsolosluğa gitmenize gerek kalmadan yetkilendirilmiş aracı kurumlar üzerinden başvuru işlemlerinizi gerçekleştirilmektedir. Almanya Konsolosluğunun, başvuruda bulunacağınız vize türüne göre belirlediği evrakları temin ederek başvuru süreciniz başlatılabilecektir. Almanya’ya gitmek için vize başvurusunda bulunacak olan vatandaşların sahip olduğu pasaport türüne göre vize uygulaması bulunup bulunmadığı kontrol edilerek vize başvuru süreci tarafımızdan başlatılabilmektedir. Vize Merkezi olarak Almanya’ya gerçekleştireceğiniz tüm vize türleri için sizlere danışmanlık hizmeti sağlamaktayız. Tarafınıza gerekli olan vize evrak listelerini belirtmiş olduğunuz e-posta adresine iletişim bilgilerinizi paylaşmanız halinde yönlendirebiliriz.

    Almanya vizesi 2021 başvuruları için Ayrıntılı bilgiyi 0 212 970 05 01 numaralı telefonlarımızdan Almanya ülke uzmanlarımızdan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

    Değerli bilgilerinize.

    Sağlıklı günler dileriz.

    Tuğçe Çelik

    Almanya vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • g. severen 04 Haz 2021, 14:51

    İyi çalışmalar Almanya’da teyzem yaşıyor geçen yıl seyahat planlıyordum ama pandemi’den dolayı iptal oldu bu sene düşünüyorum ve sizden hizmet almak istiyorum 3 yıldır aynı yerde çalışıyorum mesleğim müşteri temsilcisi. Almanya vizesi 2021 için bilgi verir misiniz?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Haz 2021, 14:52

    Merhabalar, Almanya'ya gitmek için vize başvurusunda bulunacak kişiler geçerliliği devam eden pasaporta sahip olmaları gerekecektir. Almanya Konsolosluğu, kısa süreli yapılacak seyahatlerde bordo pasaport sahibi vatandaşların vizeye tabii tutmaktadırlar. Almanya’da yaşayan aile üyeleriniz, akrabalarınızı ziyaret edebilmeniz için schengen aile ve arkadaş ziyareti başvurusunda bulunmalısınız.

    Almanya’ya vize başvurunuzda Vize Merkezi olarak sizlere tecrübeli uzmanlarımız ile birlikte memnuniyetle hizmet vermek isteriz. Başvuru sürecimizde öncelikle seyahat amacına uygun evrakların listesini tarafınıza yönlendireceğiz. Bu evraklar güncel tarihli olmalıdır tarafımızdan teyit bilgisi için destek alabileceksiniz. Teyzenizin size belediyeden onaylı davet mektubu gönderilmesi gerekecektir. Davetiyenizin olmaması halinde bu vize türüne başvuru kabul edilmemektedir. Orijinal olarak davet mektubu tarafınıza ulaştıktan sonra başvuru işlemlerinize başlayabileceğiz.

    Mesleki statünüzün çalışan olması koşulu ile Almanya'ya gitmek için vize başvurunuzda şirketinizden bazı evrakların talebinde bulunmalısınız bu belgeler;

    • Faaliyet belgesi orijinali
    • Vergi levhası kopyası
    • Şirket imza sirküsü kopyası
    • Ticari sicil gazete kopyası
    • Sgk işe giriş bildirgesi
    • Maaş bordrolarıdır.
    • Vize talep dilekçesi imzalı-kaşeli

    Banka hesabı ve seyahat poliçesi gibi evraklar ise diğer evraklar gibi başvurularınızın kabul edilebilmesi için zorunlu evrakları oluşturmaktadır. Başvuru tarihinizi, seyahat başlangıç tarihinize 3 hafta kala gerçekleştirmiş olmanız önemli olacaktır. Pasaport değerlendirme süreleri yoğunluğa göre değişebilmektedir.

    Almanya aile ve arkadaş ziyareti başvurunuzu direk olarak konsolosluğa gerçekleştirilemeyeceği için ikamet ettiğiniz adrese uygun başvuru merkezi bölgesinden Almanya’ya vize başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiz. Daha önce vize başvurunuzda parmak izi işleminiz alınmadıysa randevu gününde sadece parmak izi biometrik veri alınması için bulunmanız gerekecektir. Sizlerin uygun olduğu zaman dilimine onayınızı alarak randevu talep edebileceğiz.

    Aile ziyaretiniz için seyahate amacına ve kişiye özel Almanya vizesi 2021 evrak listeleri tarafınıza e-posta olarak gönderilebilecektir. Süreç hakkında detaylı bilgi için bizleri arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • d.e 06 Tem 2021, 14:12

    Selamlar, Almanya vizesi 2021 başvurularını kabul ediyor mu? Turistik amaçla 5 günlük seyahat etmek istiyorum uzun süredir bir bankada çalışmaktayım başvuru şartları nelerdir ve kaç günde sonuçlanıyor?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • V.M 06 Tem 2021, 14:17

    Merhabalar, Vize Merkezi soru hattını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Almanya’ya gitmek için vize başvurusunda bulunacak olan Tük vatandaşları, Almanya hükümeti seyahat kuralları gereği 2 doz biontech veya diğer Avrupa aşılarını olmaları ve aşı kartları ile ülkeyi vizelerini aldıktan sonra seyahat izni vermektedirler. Turistik vize başvuru işlemleri 90 gün seyahatler kapsamında schengen vize kategorisinde gerçekleşmektedir. Kısa süreli vize türü olan turistik seyahatiniz için konaklama ve ulaşım rezervasyon belgeleri başvuru sırasında sunulmalıdır. Almanya’ya vize başvuru işlemleri dış temsilcilik makamı Almanya Büyükelçiliği tarafından değerlendirilmektedir. Türk pasaportları olan umuma mahsus bordo pasaport sahibi vatandaşlar pasaport sürelerinin planlanan seyahat bitiş tarihinden itibaren 90 gün geçerliliğinin bulunmasına dikkat etmelidirler. Vize başvuru işlemlerinin kabul edilebilmesi için sizden seyahat amacınıza uygun belgeleri temin etmeniz istenmektedir. Statünüz çalışan konumunda olduğu için belirlenen evrak listeleri ayrıca sizlere tarafımızdan da ulaştırılacaktır.

    Almanya’ya gitmek için vize başvuru evraklarınız çalışmış olduğunuz kuruma ait şirket evraklarını da temsil etmektedir. Ayrıca seyahatinizi finanse edebilecek banka hesaplarınızı da sunmanız oldukça önemli olmaktadır. Almanya Turistik vize başvuru işlemleri yetkilendirilmiş koordinasyon merkezlerinden alınacağı için ikamet etmiş olduğunuz il’e bağlı bölge temsilciliklerinden işleminiz alınacaktır. Almanya’ya vize işlem süreleri konsoloslukların yoğunluk dönemine göre değişebilir. Ortalama 10/15 gün sürelerde pasaport değerlendirilmesi söz konusu olabilmektedir. Bayram dönemleri ve yaz aylarında vize başvurularınız için almanız gereken randevular, 1 hafta 10 gün gibi ileri tarihlere verilebilmektedir. Covid-19 için gerekli aşıları olduktan ve aşı kartına sahip olmanız halinde seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilmeniz için bu şart aranmamaktadır. Kısa dönem vize başvuruları 90 gün öncesinden alınabilmektedir.

    Vize Merkezi uzmanlarımız, sizlere bizleri ulaşmanız +90212 970 05 01 halinde ayrıntılı evrak listelerini, vize ücret bilgilerini e-posta veya sms ile gönderebilecek ve başvuru sürecinizi hızlı bir şekilde başlatabileceklerdir.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp