Almanya Vize Ücreti 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • P. S. 24 Oca 2022, 12:10
    Almanya vize ücreti 2022 yılında ne kadar konsolosluk ücreti haricinde başka ücretlerde talep ediliyor mu?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 24 Oca 2022, 12:10

    Merhaba, Almanya vize ücreti 2022 yılında her konsoloslukta değiştiği gibi Almanya Konsolosluğu'nda da değişmektedir. Kişilerden talep edilen bu ücret Vize Merkezi ve evrak kontrolü sırasında gerekli olan materyallerin alınması içindir. Seyahatiniz için yapılması zorunlu olan seyahat sağlık sigortası Almanya vizesi ücreti dahilinde alınacak ücretler arasındadır. Uçak rezervasyonları 2022 yılında oluşan Pandemi sebebiyle rezervasyon durumlarında bile bir miktar ücret almakta ve konaklama içinde konaklamayı planladığınız otellerin durumuna göre rezervasyon için ücret talep edilmektedir.

    Vize ücreti Almanya seyahat planınız için tek ödemeniz gereken ücret değildir. Konsolosluk harcı dışında durumunuza bağlı olarak özel evrak listesi, telefonda sınırsız destek hizmeti, vize uzmanıyla ön başvuru, başvuru dosyanızın hazırlanması, randevu alınması, evraklarınızın çıktı ve fotokopi alınması gibi hizmetler de artı ücrete tabidir. Vize Merkezi'nden alacağınız profesyonel destek sayesinde zaman ve gereksiz para kaybı yaşamadan vize başvurusunda bulanabilirsiniz. Almanya vizesi ücreti vizenizin ret edildiği durumlarda iade edilmez.

    Almanya vize başvurunuzda Vip hizmeti almak isterseniz ek olarak 480 Tl Vip ücreti ödersiniz. 0-12 yaş arası Vip hizmet bedeli 210 Tl’dir. Konsolosluklara hitaben ek olarak açıklamak istediğiniz bir durumunuz bulunuyorsa Almanca veya İngilizce olarak dilekçe - iyi niyet mektubu hizmetimizin bedeli 300 Tl’dir. Vize ücreti Almanya için yapacağınız başvuru bedeli genel hatlarıyla belirtilenler kadardır ve her dosya için ayrı ücret alınmaktadır. 

    Almanya vize ücreti 2022 yılında yapacağınız başvuru için konsoloslukların ek evrak talep etmesi durumunda artıp azalabilmektedir. Vize Merkezi'nin profesyonel çalışanlarından alacağınız destek karşılığı  cüzi bir miktar olup sancılı bir süreç olan vize başvurunuzu huzurlu ve kısa bir sürede atlatmanıza destek olacaktır. Vize başvurunuzda başvuru merkezine gitmeniz gereken durumlarda size işinde uzman bir danışmanımız eşlik etmektedir. Başvurunuzun yapılmasından pasaport teslimine kadar geçen sürecin her aşamasında tarafınıza bilgi verilmekte karşılaşılan olumsuz bir durumda  tarafınıza bilgi verilmektedir. Vize Merkezi'mize 0212 970 05 01 numaralı hattan ücretsiz ulaşabilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp