Almanya vize ücreti 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • V. K. 24 Ara 2020, 16:55
    İyi Günler, Eşim ile birlikte tur aldık. 7 günlük gezi olacak. İkimizde çalışanız ve pek zamanımız olmuyor vize işlemlerimiz sizler ile yapmak istiyoruz. Öncesinde birkaç kez Avrupa’ya gittik fakat ilk kez Almanya’ya gidiyoruz. Öncelikle Fiyatlarınız hakkında Almanya vize ücreti 2021 yılı için herhangi bir değişiklik var mı? Evrakların bir farkı var mı diğer ülkelerden? Artık vize işlemlerimiz için sürekli bir destek alma adına sizleri tercih etmek istiyoruz. Bizlere nasıl yardımcı olabilirsiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 24 Ara 2020, 16:55

    Merhaba, öncelikle Almanya vize başvurularınız hakkında bizleri Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Vermiş olduğunuz bilgilere istinaden Almanya turistik Schengen vizesi işlemlerinizi yapacağız. Sahip olduğunuz konaklama ve uçak bileti belgelerinizin ilgili tur firmasından onaylı olması başvuru değerlendirmesi açısında çok büyük önem taşımaktadır. Pasaportlarınızın planladığınız seyahat dönüş tarihinizden en az 3 ay daha geçerli olması başvurularınızı yapmamız için yeterli olan ilk maddedir. Gerekli olan güncel tüm evrak bilgilerini ve güncel Almanya vizesi ücret güncellemelerini içeren açıklamalı bir mail göndereceğiz. Bizler paylaşacağınız e-mail ve telefon numaranıza bilgileri geçmekteyiz. İstenilen evrakları tarafımıza kargo veya şahsen teslim ettiğiniz anda Vize başvurusu adımlarınızı hızlıca yürütmeye başlamaktayız.

    Almanya turistik tur gezisi schengen vizesi için çalışan başvuru sahiplerimizden istediğimiz evrakları özetle söylemek gerekirse; pasaportlarınızın asılları, tur sözleşmeniz, konaklama ve uçuş bilgileriniz, banka hesap dokümanlarınız, e-devlet dokümanları, çalışma belgeleriniz, gelir kaynakları belgeleri, güncel fotoğraflarınız olarak belirtebiliriz. Almanya vizesi ücreti konusuna gelirsek; evet güncellemeler ve zamlar oldu, şuanda yetkili Almanya temsilciliği 115 Euro almaktadır. Bizler Vize Merkezi danışmanlık şirketi olarak 30 Euro + KDV rica etmekteyiz. Gerekli evraklardan belirtmediğimiz ve önemli içerikleri barındıran Schengen vizesi başvuru formunuzun hazırlığı, online randevu alımı, eksiksiz evrak kontrolleriniz ve tüm sürecinizi takip edecek olan Almanya operasyon uzmanımızın verdiği hizmetler danışmanlık çatımız altında olup servis ücretimizin dahilindedir.

    Almanya vize ücreti 2021 yılı bilinmesi gerekli tüm güncellemeleri uzman müşteri temsilcilerimizden edinebilirsiniz. Sağlıklı bir vize süreci yaşamanız adına sizleri Vize Merkezi ofislerimize bekleriz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • s.s 01 Nis 2021, 21:21

    Almanya vize ücreti 2021 hakkında bilgi verir misiniz ne kadardır? Her başvuru sahibi için aynı ücret mi ödeniyor? Ücretlendirmenin çeşitleri nasıl? Turistik vize başvuru işlemlerimi benim adıma kendim başvuru sırasında bulunmadan gerçekleştirebiliyor musunuz?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 Nis 2021, 21:31

    Merhabalar; Almanya vize ücretleri, Dış temsilcilik olan tek yetkili makam Almanya Konsolosluğu tarafından belirlenmektedir. 03 Şubat 2020 tarihi itibari ile Almanya Konsolosluğu vize harç ücretlerine 20 euro zam uygulamasında bulunduğunu duyurmuştur, bu tarihten itibaren yapılan başvurularda vize harç ücretleri güncel fiyatlar üzerinden kabul edilmektedir. Vize başvurusunda bulunacak olan başvuru sahibin Milliyetine ve yaş kriterine göre ödeyeceği vize harç ücretinde farklılıklar söz konusu olabilmektedir. Bu durumdan dolayı 2021 Almanya vize ücreti her başvuru sahibi için farklı tutarlarda olabilmektedir.

    Almanya’ya yapacağınız seyahatinize bağlı olarak ihtiyacınız olan ve gerçekleştirmeniz gereken vize başvurularınızda ödeyeceğiniz vize ücreti, vize kategorisine göre değişebilecektir. Schengen vize başvurularında yer alan vize türlerinin ücretleri hemen hemen aynı tutarda olmaktadır. Konsolosluk vize harcının yanı sıra aynı zamanda başvuru işlem bedelini de randevu gününüzde işlem sırasında ödemeniz gerekecektir. Harç ücretlerinde başvuru sahibin statüsüne göre farklılıklar olabilirken, başvuru işlem bedeli her başvuru sahibi için aynı tutarda olmaktadır ve vize ücretleri euro para biriminde kabul edilmektedir. Ödeme işlemleri yalnızca nakit olarak kabul edilecektir. Almanya vizesi ücret Türk vatandaşları için 12 yaş üzeri olması halinde 110 euro olarak belirlenmiştir. Aile başvurusunda bulunmanız halinde tüm başvuru sahipleri ayrı ayrı yaş statüsüne bağlı olarak vize ücretlerini ödemeleri gerekecektir.

    Çocuklar için Almanya vize ücreti 2021

    2021 Almanya vize ücret 0-6 ve 6-12 yaş arası hakkında detaylı bilgiyi Almanya vizesi ücretleri sayfasından detaylı olarak vize türlerine göre öğrenebilirsiniz.

    Almanya’ya yapacağınız vize başvurularınızda Vize Merkezi tarafından destek alarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer son 59 ay içerisinde her hangi bir schengen ülkesine yapmış olduğunuz vize başvurunuzda parmak iziniz alındıysa Almanya schengen vize başvurularınız için başvuruda bulunmanıza gerek olmayacaktır. 90 gün üzeri ulusal vize başvurularınız için Konsolosluk ile yüz yüze mülakat gerçekleştirebileceğiniz için randevu gününüzde şahsen başvuruda bulunmalısınız.  Vize başvurularınızı Vize Merkezi ile gerçekleştiren başvuru sahiplerinin Almanya vizesi ücret tarafımızdan başvuru sırasında gerçekleştirilecektir.

    Türkiye’nin her yerinden Almanya vize başvurularınızı Vize Merkezi ile danışmanlık hizmeti desteği alarak gerçekleştirebilirsiniz. Başvurular ve Almanya vize ücreti 2021 ayrıntılı bilgi için 0 212 970 05 01 numaralı telefonlardan bizler ile iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Tuğçe Çelik

    Almanya vize ücreti 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • S. Hassaoğlu 04 Haz 2021, 20:35

    Merhabalar, 3 yıl önce sizden ailecek vize başvurusu için hizmet aldık çok memnun kaldık, şimdi yeniden vize başvurumuz olacak 4 kişiyiz yine, 6 yaşında ve 11 yaşında çocuklar eşim ve benim için vize ücreti bilgisi verir misiniz Almanya vize ücreti 2021 vize zamlanmış diye biliyorum. Şimdiden ilginize teşekkürler. Semiramis.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Haz 2021, 20:36

    Merhaba Semiramis Hanım, Vize Merkezi başvurularınız için sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyacaktır. 2021 Almanya vize ücreti geçen yıl şubat ayından itibaren güncellenmiş olup bu yeni fiyatlar üzerinden ödemeler kabul edilmektedir. Almanya Konsolosluğu makamı tarafından belirlenen ücretler hangi vize türüne başvuru bulunduğunuza göre farklı tutarlarda ve başvuru sahibinin yaş kriterine göre de ödeyeceği harç ücreti de değişecektir. 12 yaşını doldurmuş ve üzeri başvuru sahiplerinin ödeyeceği başvuru ücreti turistik, ticari, aile ve arkadaş ziyaretleri, öğrenci gezileri, transit vize başvurusu olması halinde 115 euro olmaktadır.

    6 ve 11 yaşında ki çocuklarınızın ödeyeceği ücret ise schengen vize başvuruları için 35 euro olmaktadır. Belirtilmiş olan fiyatlar Türk vatandaşları için paylaşılmıştır, yabancı ülke vatandaşlarının Almanya vizesi ücret harç bedelleri farklı tutarda belirlenmiştir. Vize Merkezi tarafından yapılacak olan başvurularda servis hizmet ücretimiz 30 euro olarak belirlenmiştir. Daha önce parmak izi verinizin son 59 ay içerisinde verilmiş olması halinde yeni gerçekleştireceğimiz başvurunuzda bulunmanıza gerek olmayacaktır. Başvurunuz tamamlandıktan sonra pasaportunuz teslim alınarak istemiş olduğunuz aracı ulaşım kanalı ile tarafınıza iletebileceğiz.

    Almanya vizesi ücret değişikliği dışında vize başvurularında şu tarihler itibari ile Turistik ve acil olmayan aile ziyaretleri başvuruları henüz kabul edilmemektedir. Ancak başvuru işlemlerinin açılması halinde oluşacak başvuru yoğunluğundan ötürü Almanya Konsolosluğu randevu önceliği tanımaktadır. Bu süre içerisinde randevu rezervasyonu oluşturulabilmektedir. 2021 Almanya vize Schengen başvuruları sonuçlanma süreleri 2-3 hafta gibi sürelerde sonuçlanabilecektir. Sizlere uygun olan evrak listeleri hazırlanarak e-posta adresinize yönlendirebilir başvuru sürecine hazırlanabiliriz. Bizlere evrakları kargo veya kurye yolu ile gönderebilirsiniz.

    Almanya vize ücreti 2021 güncel evrak listeleri ve tüm hizmetlerimiz için bizleri aramanız yeterlidir.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Z. KAYRATÜRK 06 Tem 2021, 15:11

    Almanya vize ücreti 2021 yılında değişti mi? Daha önce vize başvurumu şahsen yapmıştım 2018 yılında ancak bu sefer kendim yapmak istemiyorum çok zahmetli oluyor parmak izimde alındı sizin aracılığınız ile devam etmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • V.M 06 Tem 2021, 15:13

    Merhabalar, Vize Merkezi olarak Almanya vize başvurularınız için size hizmet vermekten memnuniyet duyarız. 2021 Almanya vize ücreti Almanya Konsolosluğu tarafından şubat 2020 tarihi itibari ile harç bedellerine yapılan 20 euro zam uygulaması ile güncellenmiştir. Bu tarihten itibaren işleme alınacak başvurularda ödenmesi gereken vize ücretleri 12 yaş üzeri Türk vatandaşları için 115 euro olmaktadır. Vize başvuru işlemleri 90 gün altında schengen vize türlerine olması halinde işlemler direk olarak Almanya Konsolosluğu tarafından yetkilendirilmiş aracı kurumlara yapılmaktadır. Vize Merkezi tarafından başvurularınızı gerçekleştirmek istediğiniz takdirde Almanya vizesi ücret danışmanlık ücretimiz 30 euro + kdv olmaktadır. Schengen vize türleri turistik, ticari, aile ve arkadaş ziyareti, havalimanı transit, 90 gün altı eğitim, staj ve dil okulu olarak yer almaktadır. Eğer seyahat süreniz 90 gün üzeri olması durumunda ulusal oturum vize başvurularına ihtiyacınız olacaktır.

    2021 Almanya vize ücreti ulusal vize başvurularında hangi vize türüne ihtiyacınız olacağına göre değişmektedir. Aile birleşimi, erasmus, 90 gün üzeri eğitim konulu tüm başvurular, çalışma izni oturum izni gerektiren ulusal vize kategorilerinde yer alan uzun dönem vize türleri olmaktadır. Vize Merkezi olarak her iki Almanya vize başvurularında tecrübeli uzmanlarımız ile hizmet vermekteyiz. Schengen vize başvurusu gerçekleştirmek istediğinizde son 5 yıl içerisinde daha önce vize başvurunuzda parmak iziniz alındıysa yeni gerçekleştirilecek başvuru için bulunmanıza gerek görülmemektedir. Ancak Konsolosluk hususi görüşme talep ederse davet edilebileceksiniz. Sizler tarafından seyahat amacına uygun gerekli evraklar hazırlanarak tarafımıza gönderildiği takdirde Almanya vizesi ücret işlemleriniz dahil randevu, başvuru formu, dosya hazırlama süreçleri, başvuru gerçekleştirme, pasaport teslim alımı gibi birçok hizmet bizler tarafından sunulacaktır.

    Gerçekleştireceğiniz seyahatiniz hakkında bizlere bilgi vermeniz halinde Almanya vize ücreti 2021 hakkında ayrıntılı dönüş yapabileceğiz. 02129700501 numaralarından bizlere ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp