Almanya vize randevusu 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • D.H 14 Şub 2022, 09:24
    Merhabalar, Almanya’ya önümüzdeki ay sonu eşim ve kızım ile beraber turistik bir seyahat planlıyoruz. Almanya vize randevusu 2022 yılında açık mı? Ben ve eşim çalışıyoruz kızım öğrenci vize başvurumuzda başvuru esnasında başvuruya şahsen gelmemiz gerekiyor mu? Daha önceden herhangi bir vizemiz ya da seyahatimiz hiç olmadı. Sizi bir arkadaşım önerdi ve danışmanlık almak istiyoruz danışmanlık ve vize ücretleri nelerdir? Bilgi rica ediyorum, Şimdiden teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Şub 2022, 09:24

    Merhabalar, Almanya vize randevu online olarak başvuru merkezinden alınmakta ve evraklar eksiksiz hazırlanarak başvurular yapılmaktadır. Vize Merkezi bu aşamada size dosya hazırlanması randevu alınması ve online başvuru formunuzu doldurarak başvurunuzu gerçekleştirmektedir. Almanya vizesi randevu almak için Vize Merkezi şubelerimize dosyanızı teslim etmeniz gerekmektedir. Son 5 yıl içerisinde alınan herhangi bir schengen vizesi bulunmayan başvuru sahipleri Almanya vizesi randevu günü başvuru merkezinde şahsen bulunmaları gerekmektedir. Biometrik parmak izi uygulaması bulunma sebebi ile şahsen başvuruda bulunmanız zorunludur. Parmak iziniz alınmakta ve başvurunuz gerçekleştirilmektedir. Almanya vize işlem süresi tamamen konsolosluğa bağlı olmakla birlikte vize başvurusu yaparken mutlaka Konsolosluğun resmi tatil günleri ve yoğunluğunu göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Bilinmelidir ki bu süre Konsolosluğun yoğunluğuna göre değişkenlik gösterebilmektedir. Vize başvurunuz sonuçlandıktan sonra Vize Merkezi pasaportunuzu başvuru merkezinden teslim almakta ve tarafınıza kargo ya da kurye yolu ile ulaştırmaktadır. Dilerseniz Vize merkezi şubelerimizden de pasaportunuzu teslim alabilirsiniz.

    Almanya vizesi randevu almak ve dosyanızın takibi için Vize Merkezi danışmanlık sunmakta ve başvuru esnasında size eşlik etmektedir. Bu zorlu süreci size en kolay şekilde atlatmanız ve başvurunuzu gerçekleştirmek için size yardımcı olmaktadır. Almanya Konsolosluk harcı 80 € başvuru merkezi koordinasyon ücreti 510 TL ve Vize Merkezi danışmanlık ücreti 50 € olarak evrak tesliminde nakit € olarak ödemelerinizi yapmanız gerekmektedir. Almanya başvuru merkezi koordinasyon ücreti olan 510 TL günün kuruna göre ufakta olsa değişkenlik gösterebilmektedir.

    Almanya vize randevusu 2022 detaylı için Vize Merkezi 0212 970 05 01 numaramız ile iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımla

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp