Almanya vize randevusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • U. S. 05 Oca 2021, 18:22
    Sayın yetkili, Almanya’da yapılacak olan çok önemli bir kongre var ve acil bir şekilde vize alıp yetişmem lazım. İşlem süresi nedir ve neler hazırlayıp size getirmeliyim? Ben özel bir okulda öğretim görevlisiyim ve bu kongre kariyerim açısından çok önemli, konuşmacı olarak katılacağım. Almanya vize randevusu 2021 yılı için en hızlı vize tipinden yararlanmak istiyorum. Bana vereceğiniz destek ve ücretini öğrenebilir miyim? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 05 Oca 2021, 18:22

    Almanya vize başvurusu işlemleriniz için bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Almanya’da yapılacak olan kongre veya konferans ziyaretleri ile katılımları için yapmamız gereken başvuru türü Almanya konferans katılım vizesidir. Acil seyahat etme durumunuz nedeniyle sizlere en yakın tarihe randevu almak adına VIP servisten faydalanmanızı önereceğiz. Sizden istenecek olan belgeleri Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimiz ile yapacağınız görüşme sırasında e-mail ve kısa mesaj yolu ile tüm bilgileri alabileceksiniz. Arkasından istenilen evrakları şahsen veya kargo ile bizlere göndermeniz doğrultusunda Almanya vizesi adımlarınızı hızlıca atmaya başlatacağız. Randevu alımınız sonrasında hızlıca ve dikkatlice dosya kontrolü ve başvuru formu hazırlığı ile en yakın tarihe alacağımız randevunuzda başvurunuzu gerçekleştirmekteyiz.

    Almanya vizesi randevu işlemleriniz ve Almanya Kongre veya konferans katılım vizesi başvurularında istenilen evraklar özetle ile şöyledir; planlanan seyahat dönüş tarihinizden itibaren en az 90 gün geçerli pasaportunuzun aslı, güncel fotoğraf, konaklama belgeniz, konferansa katılım ve davet mektubunuz, şahsi banka hesap dokümanlarınız, şahsi seyahat nedeni açıklar dilekçeniz, e-devlet dokümanlarınız, çalıştığınız okuldan çalışma belgeleri ve seyahat izin yazısı olarak söyleyebiliriz. Almanya vizesine randevu almak için yeterli süreye sahip pasaportunuz ve gitmek istediğiniz seyahat tarihinize ihtiyacımız bulunmaktadır. Ücretlendirme ise VIP servis bedeli ile birlikte Vize Merkezi danışmanlık servisimiz dahil olmak üzere toplamda 250 Euro rica etmekteyiz. VIP servis randevu tarihinizi önce çekmektedir fakat vizenin sonuçlanma sürecine tamamen konsolosluk karar vermektedir.

    Almanya vize randevusu 2021 yılı için yapılması gereken ve aynı zamanda hazırlanması gereken tüm vize işlemleri hakkında Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimizden  ayrıntılı şekilde destek alabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • M. C. 26 Mar 2021, 16:31

    Almanya vize randevusu 2021 nasıl ve nereden alınıyor Konsolosluktan randevu alınabiliyor mu ya da Randevu için sizden nasıl bir hizmet almaktayız? İşlem hakkında bilgi verir misiniz sitenizi incelediğimde Osmanbey Şubeniz bana çok yakın sizinle vize başvurumu yapabilirim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Mar 2021, 16:38

    Merhabalar; Almanya vize başvurularınızı gerçekleştirmeden önce seyahat tarihinize pasaportunuzun ve vizenizin yetişebilmesi için en uygun güne randevu talebi oluşturmanız gerekmektedir. Randevu işlemleri on-line portal üzerinden pasaport numarası, kimlik numarası, seyahat başlangıç tarihi gibi bir takım bilgileri yazarak telefon ve e-posta adresinizi paylaşmanız halinde randevu müsaitliği bulunan güne ve saate alabilmektesiniz. Telefon ile Almanya vizesine randevu almak mümkün olmamaktadır. Schengen vize kategorisinde yer alan tüm vize türlerinin randevu işlemleri internet üzerinden gerçekleştirilmektedir. Vize türünün ulusal oturum vize başvurusu olması halinde ilgili telefonlardan randevu talebinde bulunabilirsiniz. Özellikle başvuruların yoğun olduğu dönemlerde randevu tarihleri oldukça ileri tarihlere verilebilmektedir. Pandemi dolayısı ile bazı vize başvuruları kabul edilebilmektedir. Ancak randevu tarihleri için mümkün olduğu kadar erken aksiyon almanız faydalı olacaktır. Almanya vizesi randevu vize türünüze göre belirlemelisiniz. Hangi vize türüne başvuruda bulunacağınız doğru bir şekilde belirtilmelidir ayrıca pasaport numarasını eksik ve hatalı yazmanız randevunuzu geçersiz kılacak ve başvuru işleminiz kabul edilmeyecektir. Başvuru merkezleri randevu verememektedir.

    Almanya vize randevusu 2021 hizmeti

    Almanya vize başvurularınız için Vize Merkezinden danışmanlık hizmeti alabilmektesiniz. Sizler adına başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebildiğimiz gibi randevularınız seyahatinize en uygun güne tarafımızdan sistem üzerinden onaylanacaktır. Almanya vizesine randevu almak için bizlere seyahat ve pasaport bilgilerini paylaşmanız yeterli olacaktır. Başvuruda bulunacağınız vize türü Pandemi dolayısı ile kabul edilmeyen başvuru türü değil ise gerekli evrak listelerini hazırlayarak bizlere ulaştırmanız yeterlidir. Uzmanlarımız tarafından vize için istenilen belgelerin listesi tarafınıza iletilecek olup hazırladığınız belgeleri bizlere iletmeniz halinde dosyanız oluşturulacak başvuruya sunulmak üzere işleme alınabilecektir. Ulusal vize başvuru türleri olan oturum izni ihtiyacınız olması halinde Konsolosluk / Büyükelçilik tarafından randevunuz tarafımızdan oluşturulacaktır. Almanya vizesi randevu işlemlerini dikkatli gerçekleştirmek yanlış bilgi vermemek randevu hakkınızın yanmaması için oldukça önemlidir.

    Vize Merkezi avrupa yakası ofisimiz Osmanbey’de oldukça merkezi bir yerde yer almaktadır dilerseniz bizleri ofisimizde ziyaret edebilir veya 0212 970 05 01 numaralı telefonlardan ön görüşme sağlayabilirsiniz. Türkiye’nin her yerinden ikamet ettiğiniz bölgeye en yakın yetkili temsilcilikten işlemlerinizi sizler adına tamamlamak için oluşturabileceğiz.

    Saygılarımızla

    Tuğçe Çelik

    Almanya vize randevusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Ç. Yamaç 06 Haz 2021, 21:48

    Schengen Almanya vize randevusu 2021 yılı için internet üzerinden mi alabiliyoruz? Randevu için istenilen bilgiler nelerdir, başvurumu sizin aracılığınız ile gerçekleştirdiğimde bana ne gibi hizmetler veriyorsunuz. Teşekkürler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Haz 2021, 21:49

    Merhabalar, öncelikle Vize Merkezi soru hattını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Almanya vizesine randevu almak isteyen vatandaşlar geçerli bir pasaporta sahip olmaları istenecektir. Pasaportunuzun geçerlilik süresi 90 gün altında ise yeni bir pasaport çıkartmanız gerekecektir. Schengen vize başvurularında turistik, aile ve arkadaş ziyareti, öğrenci gezileri, transit, ticari vize olan kısa dönem başvuru türleri yer almaktadır. Tüm bu belirtilen vize türleri için randevu alma zorunluluğunuz bulunmaktadır. Randevular internet üzerinden kişisel ve seyahat bilgilerinize istinaden verilebilecektir. Almanya vizesi randevu için sizden pasaport numarası, pasaport başlangıç ve bitiş tarihleri, kimlik bilgileriniz, doğum tarihleriniz, seyahat nedeniniz, seyahat tarihleriniz gerekli olacaktır. Talep ettiğiniz randevu belgesinde yanlış bilgi içermesi randevusuz geçersiz kılacaktır. Özellikle pasaport, kişisel bilgilerinize dikkat etmelisiniz. Seyahat amacınıza bağlı talep edeceğiniz randevular ileri tarihe verilebilecektir. Seyahat başlangıç tarihi ve randevu tarihi ile arasında 15 iş günü olmasına dikkat etmelisiniz.

    Almanya vizesine randevu almak istediğinizde, ikamet ettiğiniz yere bağlı olan başvuru temsilciliğini seçmeniz gerekecektir. Marmara, ege, karadeniz, akdeniz, doğu anadolu illerinde yaşayan vatandaşlar bölgelerine yakın temsilcilikten başvurularını gerçekleştirebilirler. Randevu kaydı oluştururken bu hususa dikkat etmelisiniz. Vize Merkezi, başvuru işlemleri için gerekli olan birçok hizmeti sağlamaktadır. Sizlere ihtiyacınız olan evrak listeleri yönlendirilerek dosyanız konsolosluğun istediği şekilde hazırlanacaktır. Randevunuz uygun tarihe alınacak olup, başvuru formu, başvuru merkezi karşılama, evrak çoğaltma, pasaport teslimi gibi tüm işlemler tarafımızdan sağlanacaktır. Seyahat sağlık poliçelerini orijinal olarak tarafımızdan ücretli olarak temin edebilirsiniz. Tarafımızdan sadece Almanya vizesi randevu hizmeti de alabilirsiniz. Pasaportunuzun ilk sayfası ve seyahat bilgilerinizi bizleri yönlendirmeniz yeterli olacaktır. Sizden istenilen vize başvuru evraklarını güncel tarihli sunmaya dikkat etmelisiniz.

    Başvuru formunda yer alan tarihleri dilekçe seyahat tarihleri ve Almanya vize randevusu 2021 belirtmiş olduğunuz tarihler bir birleri ile örtüşmelidir. Bizlere 02129700501 telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla. 

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • k. neslişan 11 Tem 2021, 16:45

    Almanya vize randevusu 2021 yılı için şimdiden alabilir miyiz? Seyahat tarihim 3 eylül sizin tarafınızdan başvurularım yapılırsa ayrıca randevular için önce ücret mi ödeyeceğim. 3 arkadaş turistik seyahat edeceğiz başvurularımızı aynı anda yapacağız. En son 2018 ispanya vizem var benim diğer 2 arkadaşımın Yunanistan vizeleri var, yaptığımız başvurularda hepimiz parmak izi verdik, sanırım tekrar başvuru için gelmemiz gerekmiyor?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 11 Tem 2021, 16:46

    Merhabalar, Vize Merkezi soru hattı tüm ülkeler için güncel bilgileri memnuniyetle sunmaktadır. Gerçekleştirmek istediğiniz başvurularınızın kabul edilebilmesi için Almanya vizesine randevu almak gerekmektedir. Randevu işlemleri Konsolosluktan, başvuru merkezlerinden ve ilgili telefonlar üzerinden arayarak alınamamaktadır. İnternet üzerinden pasaport, seyahat bilgileriniz ile randevunuzu oluşturabilirsiniz. Seyahat tarihleriniz, pasaport bilgileriniz ve kimlik bilgileriniz randevu oluşturabilmek için yeterlidir. Pasaport sürenizin talep edilecek olan seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 90 gün geçerliliğinin devam edilmesine dikkat edilmelidir. Almanya vize randevusu yoğun dönem başvuruların gerçekleştiği dönemlerde ileri tarihe verilebilmektedir. Seyahat tarihi ile randevu tarihi arasında en az 10 gün bulunmasına dikkat etmelisiniz. Yoğun dönemde yapılan başvurularda sonuçlanma süreleri 15 iş günü sürebilmektedir.

    Almanya vizesine randevu almak için Vize Merkezi olarak sizlere yardımcı olabilmekteyiz. Tarafımızdan yapılacak olan başvurularınızda diğer gerekli işlemler gibi randevu işleminizde hizmetlerimiz dahilinde yer almaktadır. Yalnızca randevu alımı hizmetimiz bulunmamaktadır. Başvurunuz için randevu işleminizde ek ücret ödemesi alınmayacaktır. Son 59 ay içerisinde Almanya dahil olmak üzere diğer schengen ülkelerinde parmak izi verisi alınmış olması halinde Almanya vizesi randevu gününde bulunmasına gerek görülmemektedir. Yalnızca istisnai durumlarda Konsolosluk tarafından çağırılabilirsiniz. 2018 yılında yapmış olduğunuz İspanya vize başvurusunda alınmış olan ve diğer yolcuların Yunanistan vizesi başvurusu son 59 ay içerisinde gerçekleşmişse tekrardan parmak izi gelmeniz gerekmemektedir. 3 eylül 2021 tarihinde yapacağınız seyahat için Almanya turistik vize başvurusu için şimdiden başvuru yapabileceğiniz gibi randevuda alınabilmektedir. Böylelikle randevu sıkıntısı veya pasaport bekleme gibi olumsuz durumlar ile karşılaşmayabileceksiniz.

    Evraklarınız tarafımıza iletilmesi halinde Almanya vize randevusu 2021 uzmanlarımız tarafından alınacaktır. Bizlere 02129700501 ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp