Almanya vize fiyatları 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • V. Yıldırım 29 Ara 2020, 16:00
    Sayın yetkili, Almanya’ya ticari bir görüşme yapmak için şirketim adına gitmem gerekiyor. Önümüzde ki süreçte de çok kez seyahat edeceğim hem Almanya’ya hem de diğer ülkelere. Bundan önce Orta doğu ve vizesiz ülkelere gittim ücretler ile ilgili fazla bilgim yok. Öncelikle Almanya vize fiyatları 2021 yılı güncel bilgilere ve aynı zaman da Almanya vizesi için neler hazırlamalı sizlerden yardım alabilir miyim? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 29 Ara 2020, 16:00

    Söylemiş olduğunuz üzere başvurunuz ticari olup yapacağımız başvurunuz Almanya ticari Shcengen vizesi statüsünde hazırlanıp yetkili temsilciliğe sunulacaktır. Her sene evraklarda olduğu gibi ücretler de de değişiklikler olmaktadır. Vize başvurunuzda tüm vize adımlarınızı sizlere Vize Merkezi uzman operasyonumuz ile destek vererek yürütmekteyiz. Almanya ticari amaçlı vize başvurularda Almanya’dan gelen davet mektubu en önemli detaydır. Davet mektubunuzun tarih aralığı 90 günü geçmemeli, davet edilen kişinin tüm pasaport bilgileri, ne amaçlı davet edildiği ve davet eden firmanın tüm iletişim bilgilerini içeren antetli ve kaşeli imzalı bir belge olması zorunludur. Adınıza gelen davetiye ve tüm evraklarınız danışmanlık hizmetimiz çatısı altında özenle kontrol edilip dosyanız hazırlanmaktadır. Başvuru formunuz, randevu alımı ve seyahat nedeninizi açıklar dilekçeler için danışmanlık servisimiz sağlamaktayız.

    Almanya ticari vizesi başvurunuz için gerekli şahsi evraklarınız ise; planlanan seyahat dönüş tarihinizden 3 ay daha geçerliliği bulunan pasaportunuzun aslı, 2 adet fotoğraf, seyahat sağlık sigortası, şirket banka dokümanları, çalışma belgeleriniz ve e-devlet belgeleri, konaklama belgeniz olarak özetleyebiliriz. Almanya vize fiyatları ise yetkili temsilcilik toplamda 115 Euro, bizler Vize Merkezi olarak Almanya vize fiyatı servis bedelimiz 30 Euro + KDV olarak sizler sunmaktayız. Bir başka önemli konu randevu işlemlerinizdir. Randevu tarihi planlanan seyahatinizden en geç 20 gün öncesine randevunuzu almalıyız. Bu neden ile sizlerden talep etmiş olduğumuz belgeleriniz en hızlı şekilde bizlere ulaştırmanız rahat bir vize sonuçlanma süreci yaşamanızı sağlayacaktır.

    Almanya vize fiyatları 2021 yılı için gerekli tüm bilgilere ve evrak ayrıntılarına Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimizi sizlere en yakın şubemizden arayarak temin edebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • d.k 02 Nis 2021, 10:29

    Almanya Turistik vize ve Aile ve arkadaş vize türlerinde, Almanya vize fiyatları 2021 için değişti mi? vize ücretlerinin içerisinde neler var? Başvurularımızı sizler aracı ile gerçekleştirirsek tarafınızdan hangi hizmetleri alabiliriz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 02 Nis 2021, 10:37

    Merhaba; Avrupa ülkesi ve schengen ülkesi olan Almanya’ya seyahat planlamanız halinde öncelikle geçerli vizeye sahip olmanız gerekmektedir. Başvurularınızı vize türüne göre, konsolosluk tarafından yetkilendirilmiş koordinasyon merkezilerinde gerçekleştirebilmektesiniz. Almanya vize fiyatları 2021 yılı için, 2020 yılında duyuruları yapılan vize harç ücretleri geçerli olmaktadır. Vize harç ücretlerini ve başvuru merkezi işlem ücretini Euro para biriminde ödeme yapmanız kabul edildiği için yalnızca günlük kur farklılıkları olmaktadır.

    Almanya turistik ve aile ve arkadaş ziyareti vize türü Schengen vize kategorisinde yer aldığı için aynı harç ücreti geçerli olmaktadır ancak başvuru sahibinin yaş durumuna göre ödeyeceği harç ücretinde farklılıklar olabilecektir. 0-6 yaş arası, 6-12 yaş arası ve 12 yaş üzeri Almanya vize ücretlerini Vize Merkezi, vize ücretler kısmında yer alan ücret tablosunda ulaşabilirsiniz. Vize başvurularında konsolosluk harcı yaş guruplarına göre farklı tutarlarda olurken, tüm başvuru sahiplerinin başvuru işlem ücreti aynı tutarda olmaktadır. Vize ücretlerinizi randevu gününde işlem sırasında ödemeniz gerekecektir. Almanya vize fiyatı tek yetkili makam Almanya büyükelçiliği tarafından belirlenmektedir.

    Almanya vize fiyatları 2021 yılı danışmanlık hizmeti

    Vize başvurularınızı şahsen gerçekleştirmeniz halinde ödeyeceğiniz vize ücretlerinin içerisinde ek bir hizmet yer almamaktadır. Tüm işlemleri sizler tamamlamalısınız. Vize Merkezi tarafından danışmanlık hizmetleri almanız halinde tarafınıza belirtmiş olduğumuz vize ücretine dâhil olan birçok hizmetlerden yararlanabileceksiniz. Danışmanlık hizmetleri, size özel evrak listeleri, fotokopi, çıktı, tarayıcı hizmetleri, schengen başvuru formu düzenleme, dilekçe örnekleri, randevu hizmetleri, evraklarınızın takibi, dosyalanması gibi vize sürecinde önemli olan ve ihtiyacınız olan tüm hizmetleri ayrıca ek ücret ödemeden sahip olabileceksiniz.

    Almanya vize fiyatları, başvuru sahibi tarafından danışmanlık hizmeti almadan şahsen yapılması halinde ek hizmet sunmazken başvuru merkezinde fotokopi, başvuru formu gibi hizmet talep etmeniz halinde ayrıca ücret ödemeniz gerekecektir. Vize Merkezi, seyahatinize uygun, ihtiyacınız olan vize türünü belirledikten sonra mesleki statünüze uygun olan belgeleri sizlere özel düzenleyip elektronik posta adresinize yönlendirerek başvuru sürecinizi başlatabilecektir. Seyahat başlangıç tarihinize pasaportunuzun yetişebilmesi adına en uygun güne randevunuz sizlerin onayı ile de tamamlanacaktır. Vize personelimiz, randevu gününde sizleri parmak izinizin alınabilmesi için başvuru merkezinde karşılıyor olacaklardır. Daha önce son 5 yıl içerisinde Almanya dahil vize başvurunuzda parmak izinizin verilmiş olması halinde yeni vize başvurunuzda bulunmanıza gerek olmadan başvuru işlemleriniz tarafımızdan gerçekleştirilecektir. Almanya vize fiyatı tarafınıza iletilerek, başvuru sırasında bizler tarafından ödeme işlemleri gerçekleştirilecektir.

    Hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi için ve Almanya vize fiyatları 2021 listesini e-posta adresinize gönderebilmemiz için bizlere 0 212 970 05 01 numaralı telefondan ulaşarak e-posta adresinizi bırakmanız yeterli olacaktır.

    Saygılarımızla.

    Tuğçe Çelik

    almanya vize fiyatları 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • y. ali 05 Haz 2021, 00:09

    Selam, Almanya vize fiyatları 2021 için ne kadar oldu vize ücreti dışında her hangi bir ücret isteniyor mu? 27 yaşındayım turistik vize ücretini öğrenmek istiyorum nereye yatırılacağı hakkında bilgiye ihtiyacım olacak?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 05 Haz 2021, 00:10

    Merhabalar, Almanya’ya geçici süreli seyahat gerçekleştirmeyi planlayan yabancı ülke vatandaşları giriş izni belgesi olan vizeye sahip olmaları gerekecektir. Vize başvuruları ülkemizde yer alan Almanya Konsoloslukları üzerinden kabul edilmektedir. Tüm başvuru sahipleri başvuracağı vize türüne göre Almanya vize fiyatı belirlenmiş olup vatandaşların yaş statüsüne bağlı olarakta vize harç ücretlerini ödemeleri istenecektir. Almanya Konsolosluğu vize başvuruları 2 farklı şekilde kabul etmektedir. Kısa dönem seyahatler için schengen, uzun dönem seyahatler için ulusal vize kategorilerinden başvuru işlemlerini kabul edilecektir. Almanya vize fiyatları tüm vize türleri için sabit olarak belirlenmemiştir. Schengen vize başvuruları aracı kurum olan başvuru merkezleri tarafından kabul edildiği için ayrıca vize harç ücreti dışında başvuru işlem bedeli ödenmesi bulunmaktadır. Vize harç ücretleri başvuru sahiplerinin milliyetine, yaş, vize türüne göre değişebilecekken vize işlem bedeli her başvuru sahibi için aynı tutarda olmaktadır ancak ödemeler euro para biriminde belirlenmektedir.

    Schengen vize türleri olan 90 gün altı turistik, ticari, aile ve arkadaş ziyareti, transit, öğrenci gezi başvuruları belirtmiş olduğunuz yaş gurubu için Almanya vize fiyatı 115 euro olarak belirlenmiştir. Ulusal vize başvurularında yer alan vize türlerine ihtiyacınız olması halinde başvuracağınız vize türüne göre ücretlendirme belirtilecektir. Tüm başvuru sahipleri Almanya ülkesinde bulunacağı süre zarfınca vize başvurularında seyahat sağlık sigortası yaptırmaları ve bunu belge ile dosyalarında sunmaları gerekecektir. En az 30.000 euro teminatlı talep edilen seyahat poliçeler seyahat sürenize göre istenecektir. Vize Merkezi Almanya vize başvurularınızda sizlere danışmanlık hizmetleri sunarak sizin adınıza başvuruda bulunabilme yetkisine sahip olmaktadır. Danışmanlık hizmetimiz Almanya vize fiyatları dışında 30 euro olarak belirlenmiştir. Vize başvuruları için gerekli olan birçok hizmet tarafımızdan sunulacaktır.

    Almanya vize fiyatları 2021 şahsen başvuruda bulunulması halinde başvuru sırasında nakit olarak kabul edilecektir. Ayrıntılı bilgi için bizleri arayabilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • E. SEVKA 06 Tem 2021, 15:20

    Merhaba, sizden ben, eşim ve 2 yaşında ki ikizlerim için aile ziyareti başvuruları için Almanya vize fiyatları 2021 güncel ücret bilgisini rica edeceğim, ödemeler size yapıldığında bizim adımıza sizler yapacaksınız değil mi?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • V.M 06 Tem 2021, 15:44

    Merhabalar, Vize Merkezi soru hattını tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Güncel Almanya vize fiyatları bizden ulaşabilmektesiniz. Almanya Konsolosluğu kısa süreli schengen vize başvuru türü olan aile ve arkadaş ziyaretleri başvuru işlemlerini yetkilendirilmiş koordinasyon merkezleri aracılığı ile kabul etmektedir. Vize ücretleri harç bedelleri yanı sıra başvuru merkezi işlem bedeli olarak da alınmaktadır. Aile ve arkadaş ziyareti Almanya vize fiyatı başvuru sahibin yaş, milliyet farklılığına göre değişmektedir. Türk vatandaşları 12 yaş üzeri ve 12 yaş altı ödemesi gereken vize harç ücretleri şu şekilde olmaktadır.

    12 yaş üzeri 115 euro

    12 yaş altı 35 euro

    Vize Merkezi özel danışmanlık hizmetleri ücretimiz 30 euro olarak belirlenmiştir. Tüm başvuru sahipleri sunacakları evraklarının dışında en az seyahat süreleri kadar seyahat sağlık poliçeleri yaptırarak başvuruda sunmaları gerekmektedir. Seyahat sağlık sigorta hizmetleri tarafımızdan verilmektedir.

    Almanya vize fiyatları başvuru sırasında euro para biriminde gerçekleştirilmektedir. Başvurunuz alındıktan sonra yetkili Konsolosluğa ulaştırılmaktadır. Vize sonucunuzun olumsuz olarak değerlendirilmesi durumunda konsolosluk tarafından ücret iadesi yapılamamaktadır. Vize Merkezi çalışma şeklimiz olarak ilk önce size uygun gerekli evrak listesi belirlenerek tarafınıza ulaştırılacaktır. Evraklarınızı hazırlarken danışmanlarımızdan destek alabilirsiniz. Hazırlamış olduğumuz evrakları ve Almanya vize fiyatı ödemelerini dilerseniz nakit ya da şirket hesabımıza havale geçebilirsiniz. Randevu, başvuru formu, başvuru gerçekleştirme, pasaport teslim alma, evrak fotokopi, tarama işlemleri de tarafımızdan yapılacaktır. Vize başvurularınız, ikamet ettiğiniz bölgeye bağlı yetkili temsilcilikler üzerinden alınacaktır. Adınıza düzenlenmiş davetiyenizin orijinali tarafınıza ulaşmasından itibaren başvuru işlemlerinizi hemen başlatabiliriz. Ortalama 10/15 gün içerisinde sonuçlanan Almanya vizeleri bazı dönemlerde oluşan yoğunluktan ötürü randevularını ileri tarihe verebilecektir. Schengen parmak izi alımından dolayı başvuruda bulunması gereken yolcuların ödeme işlemleri dahi bizler tarafından başvuru sırasında gerçekleşmektedir.

    Almanya vize fiyatları 2021 ayrıntılı bilgi için 0212 9700501 arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp