Almanya vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Fatma.G. 24 Ara 2020, 17:05
    Ben homeoffice çalışan bir mimarım. Önceki yıllarda aktif sigortalı biçimde büyük firmalarda ve holdinglerde çalıştım ve bir portföy yarattım. Şimdide onlardan gelen işleri hayata geçiriyorum ve geçimimi bu yönde sağlıyorum. Almanya’ya kız kardeşimi ziyarete gitmek istiyorum. Sigortalı çalışıyorken işyerinden aldığım evraklar büyük katkı sağlardı. Şimdi yapacağım başvuruda neler sunmam gerekiyor olumlu bir sonuç alabileyim? Ziyaret için Almanya vize 2021 yılı şartları nelerdir? Danışmanlığınızı almak istiyorum. Teşekkürler ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 24 Ara 2020, 17:05

    İyi Günler, Almanya vize başvurularınız hakkında Vize Merkezini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Almanya’ya kardeşiniz ziyaret üzerine gitmek istediğiniz ve başvurusunu yapmak istediğiniz schengen vizesi türü Almanya aile veya arkadaş ziyareti vizesidir. Bu başvuru türünde en önemli belgeniz Almanya’dan gelecek olan davet mektubunuzdur. Davetiyeniz orijinal gelmeli ve konsolosluğa başvuru evraklarınız ile sunulmalıdır. Pasaportunuzun planlamış olduğunuz seyahat dönüş tarihinizden itibaren 90 gün geçerliliği olmalıdır.. Gelir kaynaklarınıza ilişkin diğer başvuru evraklarınızın içeriğini Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimiz ile yapacağınız görüşmede sizlere e-mail olarak iletileceğiniz bildirmek isteriz. Hazırlamış olduğunuz evraklarınızı bizlere kargo veya şahsen göndererek vize işlemlerinizi başlatmış olacaksınız.

    Geçim kaynaklarınıza ve gelirinizi nasıl sağladığınızı kanıtlar açıklayıcı bir dilekçe ile ve sahip olduğunuz aylık gelirinizi ispatlar belgeler sunmanız çok önemlidir. Freelance evde çalışan bir mimar olarak ziyaret amaçlı Almanya vizesi için gerekli evraklar; Pasaportunuzun aslı, fotoğrafınız, banka hesap dokümanlarınız, e-devlet belgeleriniz, davetiyenizin aslı, seyahat sağlık sigortanız, kimlik kopyanız ve geçim kaynaklarınızı ve çalışma hayatınıza dair yazılması gereken dilekçelerinizdir. Özellikle seyahat nedeninizi anlatır talep yazınızın içeriği vizenizin olumlu sonuçlanmasına etki yaratmaktadır. Schengen vizesi başvuru formunuz tarafımızdan doldurulacak olup, dilekçe yazımı hakkında desteğimizi sizlere sağlayacağımızı söylemek isteriz. Aynı zamanda online randevu alımı ve dosyanızın eksiksiz kontrolleri tarafımızdan danışmanlık hizmeti dahilimizdedir. Almanya vize ücreti yetkili temsilcilik 115 Euro almaktadır. Vize Merkezi Almanya vizesi fiyatı danışmanlık bedeli ise 30 Euro + KDV’dir.

    Almanya vize 2021 yılı için var olan tüm güncellemeler hakkında vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimizden detaylı şekilde öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • s. aksoy 01 Nis 2021, 21:42

    Almanya vize 2021 yılında pandemi dolayısıyla veriyor mu yoksa kapalı mı? Eylül ayı için Almanya Berlin’de yaşayan akrabalarımızı ziyaret etmeyi planlamaktayız. Davet mektubumuz gönderilecek, başvurularımızı şimdiden yapabiliyor muyuz? Seyahate 8 yaşında kızım ile planlıyorum kendisi için muvafakatname şart mı yoksa mahkeme kararı yeterli olur mu?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 Nis 2021, 21:47

    Merhaba; Almanya vize başvurularınız için 2021 yılında Pandemi dolayısı ile başvuru işlemlerinde bir takım değişiklikler mevcut olmaktadır. Türkiye Cumhuriyetinde yer alan Almanya Konsolosluğu 2021 yılında vize başvurularını değerlendirmek için hizmet vermeye devam etmektedir. Ancak Almanya’ya gerçekleştireceğiniz seyahat türünüze bağlı olarak bazı vize türlerinde işlem kabul edilememektedir. Almanya’ya vize almak için yapacağınız vize başvuru türünüz aile ve arkadaş ziyareti vize türü olmaktadır. Bu vize türüne yapılacak olan başvurular Pandemi sebebi ile şuan için kabul edilmemektedir.

    Almanya Konsolosluğu başvuru işlemlerinin kabul edildiği paylaşıldığı takdirde bu vize türüne başvuru işleminiz alınabilecektir. Şuan için belirsiz bir tarihe kadar turistik ve aile ziyaretleri gibi acil durum gerektirmeyen seyahatlerin vize başvuru işlemleri alınmamaktadır. Seyahat amacınızda acil bir durum olması halinde, aile üyelerinizde hastalık gibi sağlık sebebi ile veya miras işlemleri, cenaze işlemleri gibi önemli durumlarda Almanya’ya gitmeniz gereken bir durum olduğunda özel izin talep edilerek vize başvurunuzu gerçekleştirebileceksiniz. Almanya için vize başvurunuzu özel izin talebinizi gerçekleştirdikten sonra yetkilendirilmiş başvuru merkezileri tarafından başlatabilirsiniz.

    Almanya vize 2021 yılı Pandemi süreci

    Almanya’ya vize almak isteyen Türk vatandaşları ve Ülkemizde ikamet izni bulunan diğer Ülke vatandaşları, seyahatlerinde 18 yaş altı reşit olmayan çocukları eşlik etmesi halinde eğer bu seyahate diğer ebeveyn katılım sağlamayacaksa, seyahate katılım sağlamayan ebeveyn tarafından Noter’den onaylanmış Muvafakatname belgesinin başvurularda sunulması Almanya Konsolosluğu tarafından talep edilmektedir. Ebeveynlerin resmi olarak ayrılmış olması halinde yalnızca mahkeme ilamı Almanya için vize başvurusunda yeterli olmamaktadır. Almanya’ya gerçekleştireceğiniz vize başvurunuzda normal şartlarda seyahat tarihinize 90 gün kala başvuru işlemleri kabul edilmektedir. Ancak Pandemi dolayısı ile bu vize türüne başvuru işlemleri kabul edilmediği için hangi tarihte başvuru sürecinizi başlatmanız hakkında net bilgi verememekteyiz. Vize başvuru işlemlerinizin Konsolosluk tarafından kabul edileceği bilgisi paylaşıldığı takdirde Vize Merkezi danışmanlarımız sizlere ulaşarak süreç hakkında detaylı bilgi paylaşabileceklerdir.

    Almanya vizesi 2021 başvuruları hakkında güncel duyuruları bizlere ulaşarak iletişim bilgilerinizi paylaştığınız takdirde sizlere iletebiliriz. Ayrıntılı bilgi için İstanbul Osmanbey ofisimizi 0 212 970 05 01 numaralı telefonlardan arayarak ulaşabilirsiniz.

    Değerli Bilgilerinize.

    Saygılarımızla.

    Tuğçe Çelik

    Almanya vize 2021

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • i. ceyhun öz 04 Haz 2021, 20:32

    17-21 Ağustos tarihleri arasında Frankfurt'a seyahat edeceğim. Telekomünikasyon firmasında çalışıyorum banka hesabında 8.000 tl var sigortam düzenli maaş hesaplarımı da sunabilirim. Almanya vize 2021 başvurusu için bilgi rica ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Haz 2021, 20:32

    Merhaba, Türkiye Cumhuriyeti bordo pasaport sahibi vatandaşlar Almanya’ya yapacakları seyahatlerde vizeye tabii olmaktadırlar. Seyahatinizin nedenine göre size uygun vize türüne başvuruda bulunmanız gerekecektir. Belitmiş olduğunuz tarihleri arasında Almanya’ya vize almak istediğiniz vize kategorisi c tipi schengen vize olmaktadır. Seyahat amacınız turizm amacıyla turistik, fuar, konferans, iş toplantıları için ticari, transit, aile ve arkadaş ziyaretleri olması halinde her vize türüne uygun istenilen koşulları sağlamanız gerekecektir.

    Ticari ve turistik vize başvurularından Almanya için vize başvurularında kalış yapacağınız yere ait belge sunmanız istenecektir. Otel, motel, apart vb. yerlerde konaklama rezervasyonu yaptırmalısınız. PNR numaralı ve tüm seyahat tarihlerinizi kapsayacak rezervasyonunuzda seyahat edecek olan tüm kişilerin tam isim-soyad bilgisi yazılmalıdır. Ayrıca gidiş ve dönüş ulaşım belgeleri de başvuru dosyanızda sunulmalıdır. Almanya’ya seyahat sebebinizin orada ikamet eden yakınlarınızı ziyaret etmek ise tarafınıza düzenlenmiş resmi onaylı davet mektubu orijinali gönderilmelidir.

    Almanya’ya vize almak isteyen başvuru sahipleri, kısa süreli schengen vize başvurularını ikamet ettiği bölgeye bağlı başvuru merkezilerinden gerçekleştireceklerdir. Başvuru sahibinin yaş kriterine göre ödemesi gereken başvuru ücreti ve vize harç ücreti euro para biriminde ve nakit olarak gerçekleştirilmelidir. Almanya Konsolosluğu vize başvurularında sunmuş olduğunuz tüm belgeleri ivedilikle kontrol etmektedir. Sunduğunuz belgelenin yetersizliği veya yanlış bilgi beyanı vize sonucunuzu olumsuz etkileyecektir.

    Belirtmiş olduğunuz 17-21 ağustos tarihleri arasında ki seyahatinizde Almanya için vize başvurunuzda sunacağınız hesabınızda bulunacak olan 8.000 TL bakiye yeterli olabilecektir, dikkat etmeniz gereken husus yeni açılmış ve sık işlem görmemiş banka hesabı sunmamanızdır. Ayrıca maaş hesaplarınızı eklemeniz gerekecektir. Başvuru formu, randevu işlemleri, seyahat poliçesi, evrak kontrolleri, evrak listeleri, başvuru merkezi karşılama hizmetleri Vize Merkezi tarafından danışmanlık hizmetleri olarak memnuniyetle verilmektedir.

    Güncel Almanya vize 2021 hakkında detaylı bilgileri uzmanlarımızdan öğrenebilirsiniz. Sizler adına başvuru işlemleriniz gerçekleştirilebilecektir.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • d.e 06 Tem 2021, 14:49

    Berlin’de erkek arkadaşım yaşıyor bu yaz senelik iznimde 10 gün kadar bir seyahat düşünüyorum hangi vize türüne başvuruda bulunmam gerekiyor üsküdar’da oturuyorum altunizade’de ki ofisinize yakınım, öğrenmek istediklerim şu, bu seyahat için banka hesabımda ne kadar olması gerekir ve davetiye dışında bana göndermesi gereken başka belgeler bulunuyor mu? Almanya vize 2021 hakkında bilgi rica ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • V.M 06 Tem 2021, 14:59

    Merhabalar, Almanya için vize başvurusunda bulunmanız gereken ihtiyacınız olan vize türü aile ve arkadaş ziyareti olmaktadır. Almanya Konsolosluğu kısa süreli 90 gün altı seyahatler için schengen vize kategorisinde başvuruları kabul etmektedir. İstanbul ikametinizden ötürü başvurularınız istanbul’da gerçekleştirilecektir. Kısa dönem arkadaş ziyareti başvurularında bulunabilmeniz için öncelikle geçerli bir pasaporta sahip olmanız istenecektir. Almanya'ya vize almak ve bu vize kategorisinde işleminiz kabul edilebilmesi için bilgilerinize düzenlenmiş davet mektubu gönderilmelidir. Davet mektubu, Almanya vatandaşı veya Almanya’da oturum izni bulunan kişiler tarafından belediye onaylı olarak gönderilebilmelidir. Ayrıca davet mektubu dışında, size davetiye gönderen kişiye ait pasaport, oturum kartı ve kimlik kartı kopyaları da iletilmelidir. Davet mektubu orijinal olarak başvuruda kabul edilecektir. Daha sonra orijinal belgeniz vizeniz sonuçlandıktan itibaren sizlere geri teslim edilecektir.

    Almanya için vize işlemelerinizde pasaport, fotoğraf, ikamet belgeleri ve statünüze bağlı olarak çalışan olmanız halinde çalışma belgeleri yanı sıra şahsınıza ait banka hesapları da sunulmalıdır. Banka hesapları yeni açılmış veya vadeli bir hesap olarak sunulmamalıdır. Maaş hesabı ve düzenli kullanmış olduğunuz hesabınızı geriye dönük son 3 aylık hareketler halinde bankadan imzalı ve kaşeli olarak sunmalısınız. 10 günlük seyahat planınız için en az 8.000 Türk lirası bulundurmanız tavsiye edilir. Almanya'ya vize almak için Konsolosluk seyahat edecek olan vatandaşların masraflarını karşılayabilecek durumda olmasına özellikle dikkat etmektedirler. Seyahat poliçesi, danışmanlık hizmetleri gibi vize başvuru sürecinde gerekli olan tüm hizmetleri siz değerli yolcularımıza memnuniyetle sunmaktayız. Ayrıntılı evrak listeleri için danışmanlarımız sizlere dönüş sağlayacaklardır.

    Almanya vize 2021 ayrıntılı bilgi için merkez ofis +90 212 970 05 01 telefonlarından ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp