Almanya turistik vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Y. S. 04 Oca 2021, 17:58
    Merhabalar, eşim ile birçok orta doğu ülkesini gezdik ve artık Avrupa’ya gezi planları yapmak istiyoruz. İkimizde emekliyiz, bu gezimize Almanya büyük turu ile yapmak istiyoruz. Turumuzu aldık şimdi vize almamız lazım. Orta doğuda genelde basit bir vize uygulaması var. Ancak Almanya için hiç bilgimiz yok. Almanya turistik vize 2021 yılı için ne yapmalıyız. Sizler bizim için nasıl bir ayrıcalık ve kolaylık sağlayabilirsiniz? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Oca 2021, 17:58

    İyi günler, öncelikle Almanya vizesi başvurularınız hakkında bizleri Vize Merkezi’ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Almanya turistik Schengen vizesi formatında yapacağımız başvurularınızda her bir başvuru sahibinin hususi normal pasaportları olmalıdır. Pasaportların planlanan seyahat dönüş tarihinizden itibaren en az 90 gün geçerliliği olmak zorundadır. Ek olarak Bulunduğunuz şehre göre Almanya temsilcilikleri de farklılıklar göstermektedir. İstenen evraklar ve randevu tarihleri konusunda Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimiz ile paylaşacağınız e-mail ve telefon numaralarınıza istinaden gerekli olan tüm bilgiler iletilmektedir. Sizler istenen evrakları bizlere kargo veya şahsen teslim ettiğiniz andan itibaren vize danışmanlığımızı maksimum seviyede sizlere sağlamaktayız.

    Almanya turist vizesi için yetkili konsolosluk tarafından istenen belgeler özetle; pasaportlarınızın asılları, güncel fotoğraflarınız, şahsi banka hesap dokümanlarınız, emeklilik belgeleriniz, emekli banka hesap dokümanlarınız, e-devlet dokümanları, konaklama ve uçuş bilgileriniz ve seyahat nedeninizi açıklar dilekçeleriniz olarak belirtebiliriz. Başvurunuzun ana belgesi olan Schengen vizesi başvuru formları hakkında ve yazılacak olan şahsi dilekçeleriniz için Vize Merkezi profesyonel danışmanlığımız tarafından karşılanacaktır. Aynı zamanda Randevu alımını bizler sizin için evraklarınız geldiği anda yaptığımız ilk işlemdir. Randevu günü ve saatinizde eksiksiz hazırlanmış dosyanız ile sizleri ilgili parmak izi alım ve dosya kabul merkezinde karşılamaktayız. Almanya turistik vize ücreti ise; yetkili temsilcilik toplamda 115 Euro, bizler Vize Merkezi servis bedelimiz ise 30 Euro + KDV olarak sizlere sunmaktayız.

    Almanya turistik vize 2021 yılı var olan tüm güncel bilgilere ve işlemlere detaylı halde Vize Merkezi Almanya uzman operasyon yetkililerimizden ayrıntılı bir şekilde temin edebilirsiniz. Sizlere en yakın olan ofisimizde sizleri beklemekteyiz.

    Saygılarımızla.

    Almanya turistik vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • A. Şentürk 01 Nis 2021, 20:44

    İyi günler Ben Ali Şentürk, Eylül ayında festival için Almanya’ya gideceğim. Kamu çalışanıyım banka hesabımda birikmiş param bulunuyor, Henüz 2 yıldır çalışıyorum bu durum vize almamı etkiliyor mu? Almanya turistik vize 2021 başvuru şartları nelerdir ve ne zaman başvuru yapabilirim bilgi verir misiniz?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 Nis 2021, 20:53

    Merhabalar; Almanya Ülkesinde düzenlenen Festivallere katılım sağlamanız için Schengen vize kategorisinde yer alan Turistik vize başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. Umuma mahsus pasaport sahibi Türk vatandaşlara vize rejimi uygulandığı için pasaportunuz bulunmuyorsa pasaport başvurusunda bulunmalısınız.  Almanya Turistik vizesi başvuruları 2021 yılı Pandemi sebebi ile şuan başvuru işlemleri kabul edilmemektedir. Eylül ayından önce Almanya Konsolosluğu tarafından güncel bir duyuru paylaşılması halinde vize başvurunuzu gerçekleştirebiliriz. Turistik vize başvuru şartları olarak seyahatinizin amacını taşıyan katılım sağlayacağınız Festivale ait giriş kartı veya biletinizi başvuru dosyanızda yer alması gereken belgeler arasında sunabilirsiniz. Vize başvuruları için önemli kriteri oluşturan bazı hususlar bulunmaktadır.

    Düzenli prim ödemelerinizin bulunması ve eksiksiz belge ile başvuruda bulunmanız vize reddi almamanız için dikkat etmeniz gereken koşulları kapsamaktadır. 2 yıllık bir çalışma hayatınızın olması ve banka hesap dökümlerinizde düzenli gelirin ve bakiyenizin bulunması başvuru şartları için yeterlidir ancak Almanya Konsolosluğu tarafından Kamu çalışanları için istenilen tüm belgeleri eksiksiz sunmanız önemli olmaktadır. Tüm başvuru belgelerini istenildiği şekilde eksiksiz sunmanız vize garantisi vermemektedir ancak vizenizin onaylana bilmesi için katkı sağlayabilecektir.

    Almanya Turistik vize 2021 Pandemi süreci

    Başvurunuzu tamamlarken randevu gününde Almanya turistik vize ücreti ödemenizi Euro para biriminde gerçekleştirebilmektesiniz. Yetkilendirilmiş vize başvuru merkezi ödemelerinizi nakit olarak kabul edeceklerdir.

    Eylül ayında gerçekleştirmeyi planladığınız seyahatinize, talep ettiğiniz seyahat başlangıç tarihinize en geç 15 iş günü öncesinden başvuru işlemlerinizi gerçekleştirmiş olmalısınız, Almanya Konsolosluğu Pandemi dolayısı ile kapalı olan Turistik vize başvurularını kabul etmeye başlaması halinde Haziran ayından itibaren başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Almanya Turistik vizesi için istenilen belgeler güncel olması talep edildiği için randevu gününüze en az 15 gün kala temin etmeniz faydalı olacaktır. Ulaşım için sunacağınız Uçak biletini satın almamanızı başvuruda rezervasyon sunmanızı tavsiye ederiz.

    Vize Merkezi başvuru işlemlerinizde Konsolosluk tarafından yetkilendirilmiş aracı kurum olduğu için sizler adına danışmanlık hizmetleri sunarak başvurunuzu gerçekleştirebilmektedir.  Almanya Turistik vize 2021 başvuru kabul tarihlerini uzmanlarımız takip ederek sizlere ulaşım sağlayarak bilgi verebileceklerdir. 0 212 970 05 01 numaralı telefonlardan Danışmanlarımıza iletişim bilgilerinizi bırakmanız yeterli olacaktır.

    Saygılarımızla.

    Tuğçe Çelik

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • h. ersoy 06 Haz 2021, 21:41

    Merhaba, turistik vize randevuları nereden alınmalı başvuru için otel rezervasyonunu satın almak zorunda mıyız? birde sonbahar gibi düşünüyorum seyahatimi gidişata bağlı olarak, daha önce fransa üzerinden schengen vizem var 2018 yılında almıştım o ticari vizeydi ama Almanya Turistik vize 2021 başvuruma faydası olur mu?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Haz 2021, 21:42

    Merhabalar, schengen vize kategorisinde yer alan Almanya turist vizesi Türkiye Cumhuriyeti bordo pasaport sahibi vatandaşlarının sahip olması gereken kısa süreli vize türü olmaktadır. Vize işlemleri başvuru merkezilerinden kabul edildikten sonra değerlendirilmek üzere Konsolosluğa iletilmektedir. Başvuru dosyanız randevu gününde alınacaktır randevular internet üzerinden pasaport numarası, pasaport bitiş tarihi, seyahat tarihleri ve kimlik bilgilerinizi belirterek seyahatinize uygun tarihe almalısınız. Vize başvuru türünüze bağlı olarak Almanya turistik vize ücreti yine randevu gününde euro para biriminde nakit olarak ödenecektir. Başvurunuzda hazırlamış olduğunuz evraklar içerisinde yer alan konaklama yerine ait belgenizi satın almamanız Konsolosluk tarafından tavsiye edilen bir işlem olmaktadır. Rezervasyonunuzu pnr kodlu olmasına ve geçerliliğinin devam etmesine dikkat etmeniz yeterlidir pasaportunuzu teslim almadan ulaşım ve konaklama rezervasyonlarınızı satın almamanızı öneririz.

    Almanya turist vizesi başvurunuzda Konsolosluk evraklarınızı ve pasaportunuzu değerlendirirken, pasaportunuzda yer alan geriye dönük vizelerinizi de kontrol edecektir. Daha önce almış olduğunuz vizelerinizin kullanım şekli oldukça önemlidir. Vize ihlali yapmamış olmanız yeni başvuru sonucunuzu etkileyebilmektedir ancak bu durum garanti vermemektedir. Son 59 ay içerisinde yapılmış olan schengen vize başvurunuzda parmak izinizin alınması halinde gerçekleştireceğiniz turistik vize başvurusunda bulunmanıza gerek olmayacaktır. Vize Merkezi olarak tüm işlemlerinizi tarafımızdan sağlayarak başvurunuzu gerçekleştirip Almanya turistik vize ücreti işleminizi de başvuru sırasında gerçekleştirebileceğiz. Planlamış olduğunuz seyahat tarihinize 1 ay kala vize başvuru işlemlerinizi tamamlamış olmanız faydalı olacaktır. Sizler adına başvuru sürecini başlatabilmemiz için tarafınıza göndereceğimiz evrak listelerini bizlere ulaştırmanız yeterli olacaktır. Şahsen başvuru yapmanız halinde ikametinize bağlı olan başvuru merkezinde dosyanızı randevu alarak teslim edebilirsiniz.

    Almanya Turistik vize 2021 yılı için istenilen güncel evrak listeleri ve danışmanlık hizmetleri için bizleri aramanız yeterlidir.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • A. aysel 06 Tem 2021, 15:55

    İyi günler, turistik vize ücretleri nelerdir, seyahat poliçesi için ayrı bir ücret mi ödememiz gerekiyor 4 yaşında ki kızım ile aynı ücretimi ödüyoruz. Birde size havale olarak gönderebiliyor muyuz? Almanya turistik vize 2021 fiyatlarını ayrıntılı olarak paylaşmanızı rica ederim. Teşekkürler. Aysel

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Tem 2021, 15:56

    Merhabalar, Vize Merkezini tercih ettiğiniz için öncelikle teşekkür ederiz. Almanya Büyükelçiliği şubat 2020 tarihi itibari ile Almanya Turistik vizesi harç ücretlerine tüm başvuru sahipleri için 20 euro zam uygulamasında bulunmuştur. Vize ücretleri başvuru sahibinin sahip olduğu vatandaşlığa, yaş kriteri, hangi vize türüne başvuruda bulunacağına göre değişecektir. Kısa dönem c tipi schengen vize başvuruları aracı başvuru merkezleri üzerinden alınmaktadır vize ödemeleri Konsolosluk adına koordinasyon merkezleri üzerinden alınmaktadır. Vize harç ücretleri yanı sıra başvuru işlem bedeli de ödenmelidir. Bu ücret her başvuru sahibi için aynı tutarda olmaktadır. Almanya turistik vize ücreti 12 yaş üzeri 115 euro olmaktadır. 4 yaşında ki kızınız için ödenmesi gereken vize ücreti 35 euro olmaktadır.

    Randevu gününde ödeme işlemleri Euro para biriminde nakit olarak gerçekleşmelidir. Almanya Turistik vizesi başvurunuz tarafımızdan gerçekleşmesi halinde ödemeleri sizin adınıza bizler işlem sırasında yapmaktayız. Tüm başvuru sahipleri en az seyahat süreleri dahilinde seyahat sigortası yaptırma zorunluluğu bulunmaktadır bu ücret vize ücretlerine dahil değildir. Bir hafta, 15 gün, 1 ay, 3 ay şeklinde talebinize istinaden düzenlenebilmektedir. Vize Merkezi olarak poliçe hizmeti sunmaktayız. Almanya turistik vize ücreti ödemelerinizi Euro para biriminde nakit olarak veya havale olarak tarafımıza yönlendirebilirsiniz. Danışmanlık hizmet ücretimiz 30 euro+kdv şeklindedir. Seyahat tarihinize en az 15 gün önce başvurunuzu gerçekleştirebilmemiz için bizlere evraklarınızı elden veya kargo yolu ile gönderebilirsiniz. Sizin ev kızınız için talep edilen evrak listelerini ayrı ayrı mail formatında göndererek başvuru sürecinizi başlatabiliriz. Almanya Büyükelçiliği gerçekleşen başvurularda vize sonucunun olumsuz olarak değerlendirme neticesinde ücret iadesi gerçekleştirmemektedir.

    Almanya turistik vize 2021 başvurularınızda eksik belge ve iyi hazırlanılmamış bir dosya ile başvuru yapmamaya dikkat etmelisiniz. 02129700501 telefonları arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • E. karakan 28 Tem 2021, 11:37

    Öncelikle kolay gelsin. 1 temmuz itibari ile Almanya turistik vize 2021 başvurularını kabul ettiğini öğrendim. Ben 15 ağustosta turistik gezi yapmak istiyorum başvurular için şartlar değişti mi nelere dikkat etmemiz gerekir ve ücret hakkında bilgilendir misiniz? Engin.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 28 Tem 2021, 11:41

    Merhabalar Engin Bey, Almanya turistik vize başvuru işlemleri Temmuz itibari ile kabul edilmeye başlanmıştır. Almanya Konsolosluğu bu tarihten itibaren seyahat edecek olan vatandaşların aşı kartına sahip olmasını istemektedir. 2 doz biontech veya diğer Avrupa aşılarını olduktan sonra aşı kartına sahip olmaya hak kazanmaktasınız. Seyahatinizi bu şekilde vizenizin onaylanması halinde gerçekleştirebilirsiniz. Başvurular için belirtilen seyahat bitiş tarihinizden itibaren en az 3 ay geçerliliği bulunan pasaport süresine sahip olmalısınız. Evrak listeleri ve prosedürler ile ilgili her hangi bir değişiklik bulunmamaktadır. Ancak değerlendirme süreleri başvuru yoğunluğuna göre değişmektedir. Almanya turistik vize ücreti 2020 şubat ayından itibaren 20 euro zam uygulaması getirilmiştir. Gerçekleştireceğiniz başvuruda 12 yaş üzerinde ki başvuru sahipleri için ödemesi gereken ücret 115 euro olarak belirlenmektedir. Vize harç ve başvuru merkezi işlem ücreti dahil olmaktadır.

    Almanya turistik vize başvurunuzda sizden istenilen tüm şartları yerine getirmeniz dikkat etmeniz gereken hususlardır. Belgelerinizde yanlış bilgi, tutarsız seyahat tarihleri, güncelliğini yitirmiş evrak sunmamalısınız.2.doz aşınızı olduktan sonra 16 günden itibaren aşı kartına sahip olabilmektesiniz. Seyahat ve başvuru tarihi arasında 15 gün süre olmasına özen göstermelisiniz. Yaz tatili için oluşan başvuruların yoğunluğu nedeni ile ileri tarihe randevu alabilme handikabı ile karşılaşabilirsiniz. Almanya turistik vize ücreti euro ve nakit olarak randevu sırasında teslim edilmelidir. Konaklama ve ulaşım rezervasyonu sunmanız yeterlidir. Konsolosluk talep ederse konaklamanızı satın almanızı önermekteyiz. Sizler adına başvurunuzu gerçekleştirebiliriz. Bunun için bizlere ilgili telefonlardan ulaşmanız yeterlidir. Gerekli olan evrak listeleri statünüze göre düzenlenerek tarafınıza iletilecektir. Başvuru formu, evrak listesi, pasaport teslim alımı, başvuru merkezi karşılama, başvuru gerçekleştirme, evrak takibi, kargo, dilekçe, kurye hizmetleri sunmaktayız.

    Almanya turistik vize 2021 başvurunuz için bizi 0212 970 05 01 telefonlarımızdan arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp