• Çiftçiler İçin Yunanistan Aile Ziyaret Vizesi
    H.O., 02 Mar 2021, 14:50

    Merhaba, ben uzun süredir Yunanistan’da yaşıyorum. Babam çiftçilik yapıyor ve beni ziyaret etmek istiyor. Yunan vatandaşı değilim ancak Yunanistan’da oturma iznim var. Davet mektubu gönderebilir miyim? Çiftçiler için Yunanistan aile ziyaret vizesi belgeleri nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Ziyaret Vizesi Davetiyesi
    F.Z., 02 Mar 2021, 14:37

    Merhaba Yunanistan ziyaret vizesi başvurularında davet mektubunda nelere dikkat edilmelidir? Yunanistan ziyaret vizesi davetiyesi nasıl alınır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çalışanlara Yunanistan Aile Arkadaş Ziyaret Vizesi
    A.L., 02 Mar 2021, 14:17

    Merhaba, ben 2 yıldır bir şirkette satış ve pazarlama sorumlusu olarak çalışıyorum. Bu sene Volos’a seyahat etmem gerekiyor. Çalışanlara Yunanistan aile arkadaş ziyaret vizesi başvurusunda hangi evrakların hazırlanması gerekir? Liste verebilir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Ticari Vize Ret
    H.P., 24 Şub 2021, 15:06

    Merhaba, Yunanistan’a daha önce iş toplantısı için seyahat etmem gerekiyordu fakat başvurum ret edildi. Yunanistan ticari vize ret sebebi ne olabilir? İş toplantısı ve seminere katılmak için yeniden seyahat etmem gerekiyor. Başvurumun olumsuz sonuçlanmaması için nelere dikkat etmeliyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Ticari Vize Sonuçlanma Süresi
    i.F., 24 Şub 2021, 14:43

    İyi günler, Yunanistan ticari vize başvurusunda bulunmak istiyorum. 2 ay boyunca farklı seminerlere katılmak için Atina’ya gitmem gerekiyor. Yunanistan ticari vize sonuçlanma süresi kaç gündür? Seyahat tarihimden ne kadar önce vize başvurusu yapmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Erasmus Vizesi
    H.A., 24 Şub 2021, 14:30

    Merhaba, Erasmus kapsamında Yunanistan’a seyahat etmem gerekiyor. Yunanistan Erasmus vizesi için hazırlamam gereken belgeler nelerdir? Ne kadar sürede başvurum yanıt alır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Staj Vizesi
    U.P., 24 Şub 2021, 14:15

    Merhaba, mühendislik öğrencisiyim, Selanik Aristotle Üniversitesine yaptığım staj başvurum kabul edildi. Yunanistan staj vizesi başvurusunda bulunmak için hangi belgeleri hazırlamalıyım? Başvuru formunu doldururken nelere dikkat etmeliyim? Vize başvurum kaç günde sonuçlanır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çalışanlar İçin Yunanistan Ticari Vizesi
    F.Ş, 23 Şub 2021, 17:52

    Merhaba, bir şirkette mühendis olarak çalışıyorum. Fuar sebebiyle Yunanistan’a seyahat etmem gerekiyor. Çalışanlar için Yunanistan ticari vizesi başvurusunda bulunmak için hangi evrakları hazırlamalıyım? Şimdiden teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Şirket Sahipleri İçin Yunanistan Ticari Vizesi
    A.Ü, 23 Şub 2021, 17:19

    Merhaba, kendime ait şirketim var. Şirket sahipleri için Yunanistan ticari vizesi başvurusunda bulunmak istiyorum. Başvuruda bulunurken vize davetiyesinde nelere dikkat edilmelidir? Başvuru için gerekli mali ve şirket evrakları hangileridir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Eğitim Vizesi
    V.A., 23 Şub 2021, 17:02

    Merhaba, Yunanistan eğitim vizesi başvurusunda bulunmak istiyorum. İlk defa Schengen ülkesine seyahat edeceğim. Araştırma yaparken biyometrik veri kaydının yapılması gerektiğini okudum. Süreç nasıl ilerliyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avukatlar İçin Yunanistan Vizesi
    K.P., 17 Şub 2021, 21:12

    Merhaba, tatil amaçlı Yunanistan’a seyahat edeceğim. Bu sebeple Yunanistan turistik vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Avukat olarak çalışıyorum. Avukatlar için Yunanistan vizesi başvuru belgeleri nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Devlet Memurlarına Yunanistan Vizesi
    A.G., 17 Şub 2021, 17:34

    Devlet memurlarına Yunanistan vizesi başvurusunda hangi belgeler istenir? Yunanistan vize ücreti ve sonuçlanma süresi hakkında bilgilendirir misiniz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Transit Vizesi
    N.L, 04 Şub 2021, 16:33

    Merhaba, Yunanistan transit vizesi hangi durumlarda gereklidir? Yabancı uyruklu arkadaşımla Yunanistan’da gezdikten sonra başka ülkeye geçiş yapabilir miyiz? Arkadaşımın da Yunanistan vize başvurusu yapması gerekli midir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vize Başvurusu
    S.T, 21 Oca 2021, 16:15

    Yunanistan vize başvurusu için belli şartlar var mıdır? Başvuru için yapmamız gerekenler nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vize Ücreti 2021
    T.N, 20 Oca 2021, 15:37

    Merhaba, Yunanistan vize ücreti 2021 yılında ne kadar? Ücretler içinde neler var? Ne kadar ödersek tam olarak vizeyi almış oluruz? Her işlem için ayrı ayrı mı ücret ödeyeceğiz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vizesi 2021
    U.C, 20 Oca 2021, 15:02

    Yunanistan vizesi 2021 yılında almak için herhangi bir değişiklik oldu mu? Vizeyi nasıl alabiliriz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan'a Vizesiz Giriş Var mı?
    V.G., 29 Tem 2020, 15:59

    Yunanistan'a vizesiz giriş var mı? Yunanistan’a seyahat etmek istiyorum. Fakat aklıma takılan birkaç soru var. Kaç günde sonuçlanır? Evrakları hazırlanırken nelere dikkat etmemiz gerekir? Kapı vizesi denilen vize türü ile Avrupa ‘da başka bir ülkeye gidilir mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vizesi Nasıl Alınır?
    G.Y., 29 Tem 2020, 15:39

    Yunanistan’a yapacağım seyahat için planlamalara başlamış bulunmaktayım. Fakat aklıma takılan birkaç soru var. Bundan dolayı araştırma yaparken size rastladım ve sizden destek alarak ilerlemek isterim. Ben turistik olarak gideceğim ancak Yunanistan vizesi nasıl alınır? Evrakları neye göre hazırlamalıyım? Kendime ait bir reklam şirketim var. Neler beyan etmem gerekir? İstediğimiz kadar vize talep edebiliyor muyuz? İşlemler kaç gün sürmekte ve kaç gün önceden başvuru yapmam gerekir? Ne kadar ödeme yapmam gerekecek ve ödeme karşılığında makbuz alabilir miyim? Bana bilgi verirseniz çok memnun olurum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Sınırı Açıldı mı?
    S.İ., 29 Tem 2020, 14:45

    Yunanistan sınırı açıldı mı? Başvuru yapabilir miyim? Turistik amaçlı gideceğim eşimle birlikte. Fakat konsolosluğa ulaşamadık. Ondan dolayı sizden yardım alarak ilerlemek isteriz. Evrak bilgisine nasıl ulaşabilirim? Bankada para olması gerekir mi başvuru yaparken? Eşim ev hanımı ben sponsor olsam sorun teşkil eder mi? Ben serbest meslek sahibiyim, ne gibi evrak sunmam gerekir? Kaç günde sonuçlanan işlemlerdir? Bana destek verirseniz çok memnun olacağım. İyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Konsolosluğu Vize Veriyor mu?
    Y.N., 29 Tem 2020, 14:30

    Eylül ayı içinde Yunanistan’a bir seyahat planım vardır. Fakat bu süreçte Yunanistan Konsolosluğu vize veriyor mu? Vize işlemleri için sizden destek almak istersem neler yapmam gerekiyor? Randevu alarak mı merkezinize gelmem gerekiyor? Form ve dilekçe işlemleri konusunda hizmet veriyor musunuz? Başvuru formunu siz mi dolduruyorsunuz? Bunlarla alakalı bilgi alabilir miyim? İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Ticari Vize Dilekçe Örneği
    F.R., 16 Tem 2020, 10:06

    Ekim ayı içerisinde Yunanistan’a ticari bir seyahat planım bulunmaktadır. Yapacağım bu seyahat için sizden danışmanlık almak isterim. Danışmanlık hizmetinin ücreti ve konsolosluğa ödenecek ücretin miktarını öğrenebilir miyim? Yunanistan ticari vize dilekçe örneği sizde mevcut mudur? Nelere dikkat etmem gerekir? Konaklama ve transfer gibi şeyleri belirtmem gerekecek midir? Sağlık seyahat sigortasının yapılması şart mıdır? Bana yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vizesi Nereden Alınır?
    B.G., 14 Tem 2020, 09:23

    Ocak ayında Yunanistan’a bir seyahatim olacak. Özel bir şirkette çalışmaktayım. Şirketimden hangi evrakları istemem gerekecek ve banka hesabımda ne kadar olması gerekiyor? Ankara’da yaşamaktayım, parmak izi işlemleri için nereye başvuru yapmam gerekiyor? Ankara’dan başvuru yapmam mümkün mü? Yunanistan vizesi nereden alınır? Konsolosluktan mı alacağım yoksa başka bir kurumdan mı yapılıyor? Bana yardımcı olursanız sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vizesi için Gerekli Evraklar
    T.A., 14 Tem 2020, 09:05

    Yunanistan’a seyahat planlaması yapılırken evraklar neye göre hazırlanmaktadır? Ben çalışanım, eşim ev hanımı olarak başvuru yapacak. Neler hazırlamamız gerekecektir? Babam da bizle gelecek. Bu durumda babam emekli olarak hangi evrakları sunmalıdır? Kuzenim de daha sonra bir seyahat planlayacak fakat bir arkadaşı yaşamakta karşı taraftan hangi evrakı istemelidir? Yunanistan vizesi için gerekli evraklar kısaca nelerdir? İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vize Ücreti 2020
    G.Y., 14 Tem 2020, 08:53

    Yunanistan vize ücreti 2020 senesi için turistik vize ücretinde bir değişlik meydana gelmiş midir? Aslında şöyle sormak isterim, ben turistik olarak seyahat edeceğim, kuzenimse iş amaçlı gidecek, ücretleri nedir? Arkadaşımızın kardeşi eğitim amaçlı gitmeyi planlamakta olduğu için ücret farklı mı olacaktır? Ben giderken benle birlikte 10 yaşında kızımda gelecektir. Fiyat farkı meydana gelecek midir? Bilgi alabilirsem çok memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Ticari Vize Ücreti
    S.B., 14 Tem 2020, 08:41

    Ekim ayı içerisinde Yunanistan’a bir iş gezim olacaktır. Siz konsolosluğa bağlı mı çalışmaktasınız? Sizin üzerinizden başvuru yapmak istersem evrakları bana nasıl ileteceksiniz? Yunanistan ticari vize ücreti olarak ne kadar ödemem gerekecektir? Ödemeyi işlem sırasında mı yapacağım ve karşılığında makbuz alabilir miyim? Ticari başvuruda bulunurken karşı taraftan neler istemem gerekecektir? En son 2017 yılında parmak izi vermiştim. Başvuru esnasında parmak izine gitmem gerekecek midir? Bana yardımcı olursanız memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Ticari Davetiye
    B.Y., 09 Tem 2020, 21:42

    Merhabalar, Yunanistan’a ticari bir seyahatim olacaktır. Danışmanlık hizmeti alarak ilerlemek istediğim için sizinle işlemlerimi yürütmek isterim. Evrak bilgisine web sitenizden ulaştım fakat karşı taraftan Yunanistan ticari davetiye istemem gerekecek mi? Sizden yardım rica edeceğim konu davetiyede neler olması gerekiyor? Davetiye gelmezse başvurum olumsuz sonuçlanır mı? Bu konuda sizden destek almak isterim. Bana yardımcı olursanız memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Turist Vizesi Ücreti
    S.R., 09 Tem 2020, 20:31

    Yapacağım Yunanistan seyahatiyle ilgili birkaç sorum olacak. İnternette araştırma yaparken sizin sitenizi ziyaret ettim ve bilgilerinizin net olması sebebiyle sizinle çalışmak isterim. Yunanistan turist vizesi ücreti ne kadardır? Vereceğimiz ücrete neler dahildir? Size mi ödeme yapıyoruz yoksa Yunanistan Konsolosluğu’na işlem bittikten sonra mı ödeme yapılıyor? Ödemeler pasaportum işleme girmeden önce mi yapılacaktır? Bu konuda bana yardımcı olursanız memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vize Dilekçe Örneği
    F.A., 09 Tem 2020, 20:08

    Önümüzdeki yıl Yunanistan’a eşimle ve çocuklarımla seyahat etmek istiyorum. Turistik olarak planlama yapmak istiyoruz. Dilekçe konusunda yardımcı olur musunuz? Ben özel bir şirkette çalışıyorum, eşim ev hanımı ve çocuklarım öğrencidir. Bizimle birlikte kardeşimde başvuru yapmak ister fakat o iş amaçlı gidecektir. Kardeşimin hazırlaması gereken Yunanistan vize dilekçe örneği nasıl olmalıdır? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Aile Ve Arkadaş Ziyaret Vizesi
    S.K., 09 Tem 2020, 18:51

    Yunanistan aile ve arkadaş ziyaret vizesi için başvuru yapmak istemekteyim fakat hiçbir fikrim yok. Dayım orada yasamaktadır. Neler yapmam gerekiyor? Form işlemleri hakkında bilgi alabilir miyim? Yapacağım seyahat turistik bir seyahat olacak ancak neden aile ziyareti vizesi olarak geçmekte anlayamadım. Bana biraz bahsederseniz çok memnun olurum. Schengen bölgesi dâhilindeki ülkelere de bu vizeyle seyahat edebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yunanistan Vizesi
    Ş.N., 09 Tem 2020, 18:19

    Yunanistan’a seyahat planlamaktayım. Yunanistan vizesi başvuruları kaç günde sonuçlanmaktadır? Çok girişli vize talebinde nasıl bulunabilirim? Seyahat belgesi olarak neleri sunmam gerekiyor? Vize başvurusunu kaç gün önceden yapma hakkım bulunmaktadır? Bilgilendirmenizi rica edeceğim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Yunanistan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp