Yunanistan Vize Ücreti 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • T.N 20 Oca 2021, 15:37
    Merhaba, Yunanistan vize ücreti 2021 yılında ne kadar? Ücretler içinde neler var? Ne kadar ödersek tam olarak vizeyi almış oluruz? Her işlem için ayrı ayrı mı ücret ödeyeceğiz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 20 Oca 2021, 15:37

    Yunanistan’a vize başvurusunda bulunan vatandaşların başvuru yaptıkları vize türüne göre ödemekle yükümlü oldukları ücretler vardır. Yunanistan vizesi ücretleri Konsolosluk tarafından belirlenmektedir ve başvuru yapılan vize türüne göre değişmektedir. Öncelikle seyahat amacınız ve süreniz belirlenmelidir.  Yunanistan vize ücreti dönemsel aralıklarla güncellenip değişiklik gösterebilmektedir. Konsolosluk vize harcı ile yetkili vize başvuru merkezi ücreti Yunanistan vize ücreti dahilindedir. En son güncellemeler ile C-Tipi vize kategorisinde olan ticari, turistik, ziyaret vizesi ücretleri 100 Euro olmuştur. Uzun süreli oturum için başvurulan D-Tipi vizelerin fiyatlarında değişiklik olabildiği için Vize Merkezi ile iletişime geçip fiyatları öğrenebilirsiniz.

    12 yaş altı çocuklar için vize başvurusunda harç ücreti talep edilmez, ücretten muaftırlar. Yunanistan vize sürecinizi bizimle yürütmek isterseniz sizden talep edeceğimiz danışmanlık ücreti 30 Eurodur. Danışmanlık hizmeti içinde evrak listesi gönderimi, telefonda destek, ön başvuru hizmeti, başvuru dosyasının hazırlanması, randevu alma hizmeti, evrakların fotokopi ve çıktısının alınmasıyla karşılama hizmeti yer almaktadır. Danışmanlık bedelinin kapsadığı hizmetlere ek hizmet almak isterseniz fiyatta artış olabilmektedir. Seyahat sağlık sigortası ücreti seyahatinizin süresine göre değişiklik gösterebilir. Vize Merkezi olarak gerekli ücret karşılığında seyahat sağlık sigortanızı yapmaktayız. Ödeme işleminizi Vize Merkezi müşteri temsilcimize Yunanistan vize evraklarınızı teslim edip kontrolü sağlandıktan sonra peşin ya da kredi kartı ile gerçekleştirebilirsiniz.

    Yunanistan vize ücreti başvuru aşamasında Euro olarak ödenmelidir. Yunanistan vizesi ücretlerine ait dekontu başvuruda bulunan diğer evraklarla birlikte Yunanistan Konsolosluğuna vermeniz gerekir. Başvurusu olumsuz sonuçlanan vatandaşların yeniden başvuru yapması gerekir. Bu durumda başvuru ücretini tekrardan ödemeleri gerekmektedir. Yapılan başvuru ret ile sonuçlandığında ücret iadesi yapılmamaktadır.

    Yunanistan vize ücreti 2021 bilgisine ulaşmak için danışmanlarımızdan +90 (212) 970 04 52 numaralı hattı arayarak destek alabilirsiniz. Vize başvuru sürenizde aksaklık meydana gelmemesi adına güncel fiyatları bilmek başvuru sahibi için önemlidir.

    Saygılarımızla,

    Emine MOLLA

    Yunanistan vize ücreti 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • LEYLA 10 May 2021, 00:22

    Yunanistan’a yapacağım seyahatle alakalı sorum olacak. Web sayfalarında araştırma yaparken sizin sayfanızı ziyaret ettim ve bilgilerinizin net olması dolayısıyla sizinle çalışmak isterim. Yunanistan vize ücreti 2021 ne kadardır? Ücrete neler dahil olacaktır? Size mi ödeme yapıyoruz yoksa Yunanistan Konsolosluğu’na işlem bittikten sonra mı ödeme yapılmaktadır? Ödemeyi pasaport işleme girmeden önce mi yapılmaktadır? Bana yardımcı olursanız memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 10 May 2021, 00:27

    Merhabalar;

    İlk önce Vize Merkezi’ni tercih ederek işlemlerinizi bizim aracılığımızla yapmak istediğiniz için teşekkür ederiz. Yunanistan Vize Ücreti konusunda size bilgi vermek isteriz. Vize Merkezi olarak Yunanistan Konsolosluğu’nun atamış olduğu başvuru merkeziyle işbirliği dahilin de çalışan özel bir danışmanlık şirketiyiz. Ücretlendirmeler Yunanistan konsolosluğunun belirlemiş olduğu Schengen Yunanistan vize ücreti harcı olarak belirlenen rakam sizden tahsil edilir.

    Yunanistan vizesi ücretleri için Konsolosluklar birebir başvuru almadıkları için atamış oldukları başvuru merkezi ücretlendirmesi de bu harcın içinde yer alır. Yunanistan vizesi ücretleri bu sebeple Turist vizesi Yunanistan ücreti tahsil edilirken konsolosluk harcı, başvuru merkezi harcı ve Vize Merkezi danışmanlık ücreti olarak belirlenen rakamlar alınır.

    Yapacağınız turistik vize başvurusunda Yunanistan vize ücreti olarak belirlenen konsolosluk harcı ve başvuru merkezi  harcı bedeli olan 100 £ ve Vize Merkezi  danışmanlık ücreti 30 £ iletoplam 130 £ tahsil edilir.

    Ödeme işleminizi Yunanistan vize evraklarınızı teslim ettiğiniz esnada evrak kontrolleriniz tamamlandıktan sonra Vize Merkezi müşteri danışmanınıza nakit veya kredi kartı şeklinde yapabilirsiniz. Bütün ödemeler Vize Merkezinde alınmaktadır.

    Ödemeniz işleminiz bittikten sonra yapılamaz çünkü harç bedelleri siz randevuya girmeden önce ödenir.  İşlemleriniz ilerlediğinden ödemeler işlemleriniz başlattığınız an itibariyle alınır. Yunanistan için ücret elden konsolosluğa yapılamadığından dolayı ödemenizi Vize Merkezi müşteri danışmanınız tarafından tahsil edilmektedir. Ödeme karşılığında ödendi makbuzunuzu alabilirsiniz.

    Yunanistan vize ücreti 2021  ile alakalı tüm işlemleriniz ve diğer detayları öğrenmek adına Vize Merkezi  irtibat ofisleriyle 0212 970 04 52 numaralı telefondan arayarak iletişime geçebilirsiniz, görüşme talep ederek yüz yüze görüşmeye gelerek detaylı bilgiyi Yunanistan Ülke uzmanınızdan alabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • KEMAL 07 Tem 2021, 13:14

    Yapacağım gezi için sizden destek alarak ilerlemek isterim. Yunanistan turistik vize başvurusunda bulunacağım. Yunanistan vize ücreti 2021 yılı ücretleri hakkında bilgi alabilir miyim? Ödemeler neye göre alınmaktadır? Size ödeyeceğim tutarla birlikte toplam tutar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum. Vereceğiniz destekleriniz için teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Tem 2021, 13:18

    Merhabalar;

    Öncellikle Vize Merkezi’ni tercih ettiğinizden dolayı için teşekkür ederiz. Yunanistan turistik vize ücreti konusunda bilgilendirme yapmak isteriz. Vize Merkezi olarak Yunanistan Konsolosluğu’nun atamış olduğu başvuru merkeziyle işbirliği içerisinde hizmet vermekteyiz. Yunanistan vize ücreti Ücretlendirme kısmında konsolosluğun belirlemiş olan Schengen turistik vize harcı olarak belirlenen tutar sizden tahsil edilir.

    Yunanistan vizesi ücretleri Konsolosluklar birebir başvuru almadıkları için atamış olduğu merkezin ücretlendirmesi de bu harcın içinde yer alır. Bu sebeple Yunanistan vize ücreti sizden tahsil edilirken konsolosluk harcı, başvuru merkezi koordinasyon bedelini ve Vize Merkezi danışmanlık ücretini tarafınızdan tahsil edilir.

    Yunanistan vizesi ücretleri yapacağınız vize başvurusu sırasında Yunanistan vize ücreti olarak belirlenmiş olan konsolosluk ve başvuru merkezi harç bedeli olan 100 £ ve Vize Merkezi danışmanlık hizmet ödemesi olan 30 £ ile birlikte toplam 130 £ tahsil edilmektedir. İşlemler sırasında meydana gelebilecek olası durumlar için ücretlendirmeler, yapacağınız işleme göre fiyatlandırması yapılır.

    Ödeme işleminiz Yunanistan vize evraklarınızı teslim ettiğiniz zaman evrak kontrollünüz tamamlandıktan sonra Vize Merkezi müşteri danışmanınıza peşin veya kredi kartı şeklinde yapabilirsiniz. Bütün ödemeleriniz Vize Merkezinde alınacaktır.

    Ödemeler işlemleriniz sona erdikten sonra yapılmamaktadır. Harç bedelleri siz randevuya girmeden önce ödenmektedir. Ona göre işlemleriniz ilerlediğinden dolayı ödemeler yaptığınız an itibariyle işleme alınır. nistaYunanistan vize ücretleri elden konsolosluğa yapılamadığından dolayı ödemeniz Vize Merkezi müşteri temsilciniz tarafından tahsil edilmektedir. Bunun karşılığında ödeme yaptığınıza ait tahsilat makbuzunuz size iletilmektedir.

    Yunanistan vize ücreti 2021 için bütün işlemleriniz ve diğer tüm Schengen ülkeleri vize işlemlerinizle alakalı Vize Merkezi bürolarıyla 0212 970 04 52 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz yüz yüze görüşme sağlayabilirsiniz detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.
    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • GÖRKEM 18 Ağu 2021, 17:27

    Yunanistan vize ücreti 2021 hakkında bilgi alabilir miyim? Çocuklar için fiyatlandırma ne şekildedir destek olmanızı rica edeceğim iyi çalışmalar kolay gelsin.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 18 Ağu 2021, 17:30

    Merhabalar;

    Yunan Konsolosluğu Yunanistan vize ücreti vize başvuru  türünüze bağlı olarak değişiklik göstermektedir. yapabilirsiniz. Yunanistan vize başvurusu için Yunanistan vizesi  başvuru yapacak olan kişinin yaş grubuna bağlı olarak da değişiklik göstermektedir. Yunanistan konsolosluğu vize ücreti  başvuru yapacak olan  kişi 0-6 yaş grubunda ise Yunanistan Konsolosluğu ücret talep etmemektedir. Yunanistan  seyahati yapacak kişi 0-6 yaş aralığında ise  başvuru merkezi ücreti istenmemekte olup  schengen vize başvurusu için bizim hizmet bedelimiz 20 Eurodur. Yunanistan Konsolosluğu vize ücreti  vize başvurusu yapacak olan kişi 6-12 yaş aralığında ise Yunanistan  Konsolosluğu vize harcı almamaktadır. Yunanistan seyahatinde bulunacak kişi 6-12 yaş aralığı için Yunanistan vize ücreti başvuru merkezi ve bizim danışmanlık ücretimiz dahil 60 Euro dur. Yunanistan vize başvurusunda bulunacak olan kişi 12 yaş üstü ise vize ücreti   Yunanistan  Konsolosluk ve başvuru merkezi ücreti toplam 100 Euro vize merkezi hizmet bedeli 30 Euro dur. 12 yaş ve üstü başvurularda toplam 130 Euro üzerinden vize ücreti ödemesi yapabilirsiniz. Yunanistan vizenizi  vip salonda özel hizmet karşılığında yapabilirsiniz. Bu  durumunda vize başvurunuzu vip hizmet karşılığında yapabilirsiniz. Yunanistan vip başvurunuz  dosyanızın daha erken sonuçlanmasını etkilemez. Vip başvuru randevu sürecini daha erken tarihe  randevu alınabilir ve vip salonunda daha konforlu , parmak izi işlemlerinizi yapabilir hızlıca işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yunanistan vip başvurularında 12 yaş ve üstü başvurularda Yunanistan Konsolosluk ücreti ,başvuru merkezi  ,vip hizmet bedeli ve bizim hizmet bedelimiz dahil 240  euro üzerinden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Yunanistan vip başvuru yapacak kişi 12 yaş altı ise 110  euro üzerinden Yunanistan Başvuru merkezi ve bizim hizmet bedelimiz dahil  vize ödeme yapabilirsiniz.

    Vize başvurunuzu yaparken sizden istenen evraklara ek olarak seyahat sağlık sigortanızı bizden talep edebilirsiniz. Yunanistan Vize ücreti 2021 daha detaylı bilgi için vize merkezi danışmanlarımızla 0212 970 54 02 numaralı hattan görüşme sağlamanız mümkündür.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp