Yunanistan Vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • U.C 20 Oca 2021, 15:02
    Yunanistan vizesi 2021 yılında almak için herhangi bir değişiklik oldu mu? Vizeyi nasıl alabiliriz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 20 Oca 2021, 15:02

    Yunanistan 2021 yılında Shengen bölgesi uygulamaları dışında bölgesel uygulamaya geçmiştir. 2020 Mart ayından itibaren Covid-19 (Koronavirüs) salgını sebebiyle sınırlarını kapatmıştır. Henüz ülke sınırları sadece AB vatandaşları ve Yunanistan’da oturum izni olan vatandaşlar için açıktır. Ülke bazında güncellemeler sürekli değiştiğinden dolayı ülke uzmanlarımızdan bilgi almadan seyahat planı yapmamanızı tavsiye ederiz. Şu an için Yunanistan Başkonsolosluğu Yunanistan vize başvurularını yeniden almaya başlamıştır. Ancak T.C vatandaşları bu süreçte vize almış olsalar dahi seyahat edememektedirler. Ülke sınırlarının açılmasıyla seyahat kısıtlaması sonra erecektir.

    Yunanistan’a vize almak seyahat amacınıza göre değişiklik gösterir. Gidiş amacınızın ne olduğu başvuracağınız vize türünü belirlemektedir. Yunanistan vizeleri arasında; turistik, ticari, transit, eğitim ve aile birleşimi gibi vizeler bulunmaktadır. Yunanistan’a vize başvuruları Konsolosluk tarafından yetkilendirilen vize başvuru merkezlerinden yapılmaktadır.

    Yunanistan vize başvurusunda bulunmak için T.C Umuma Mahsus (Bordo) Pasaportunuzun olması gereklidir. Bunun yanı sıra pasaportunuzun Yunanistan seyahatinizin bitiminden itibaren 3 ay daha geçerli olması ve içinde en az 2 boş sayfa olması gerekmektedir. Başvuracağınız vize türünün belirlenmesi adına Yunanistan vize uzmanlarımızdan destek alabilirsiniz. Belirlenen vize türüne göre istenilen evrakların eksiksiz ve düzenli şekilde teslim edilmesi olumlu sonuç almanız ve sürecin hızlı tamamlanması adına önemlidir. Hatalı ve eksik evrak ile yaptığınız başvuru olumsuz sonuçlanır. Diğer önemli hususta biyometrik verilerin kaydedilmesidir. 25 Eylül 2014’ten itibaren Yunanistan Schengen vizesi başvurusunda bulunacak kişilerin biyometrik veri işlem kaydı yaptırması zorunludur. Yunanistan seyahatinde bulunmak isteyen T.C vatandaşlarının yetkili vize başvuru merkezlerinden randevu alıp parmak izi kayıt işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

    Yunanistan vizesi 2021 almak için uzman vize danışmanlarımızdan danışmanlık hizmeti almanız sürecin olumlu sonuçlanması için önemlidir. Vize merkezimiz ile iletişime geçip seyahatiniz için uygun Yunanistan Schengen vize türünü öğrenebilirsiniz. Sizinle gerçekleştireceğimiz görüşmenin ardından vize türünüze göre gerekli olan güncel evrak listesi e-posta adresinize gönderilecektir. Vize Merkezi iletişim numarası +90 (212) 970 04 52

    Emine MOLLA

    Yunanistan vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • CEYLAN 05 May 2021, 14:52

    Yunanistan’a ağustos ayı içinde bir seyahatim olacaktır. Fakat covitten dolayı sınırlar kapalı olduğundan Yunanistan Vizesi 2021 için başvuru yapmamız mümkün müdür? Başvuru yaptığım taktir de kaç günde sonuçlanmaktadır? Sonuçlanma sürecini ne gibi durumlar tetiklemektedir? Evrak süreçleri nasıl ilerlemektedir? Evrakları neye göre hazırlamalıyız?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 05 May 2021, 14:56

    Merhabalar;

    Yunanistan Vize işlemleriniz esnasında Vize Merkezini tercih ettiğiniz teşekkür ederiz. Yunanistan’a Vize işlemeleri 2020 Mart ayından itibaren Covid-19 dolayı sınırları kapanmıştır. Fakat AB vatandaşlarına ve Yunanistan’da oturumu olan vatandaşlara sınırları açıktır. Şuan için gelen bilgiler içerisinde 15 Mayıs tarihinden sonra sınırların Yunanistan’ın tamamen açacağı bilgisine yer verilmektedir. Fakat Vize Merkezi uzmanlarından bilgi almadan seyahat planı yapmamanızı tavsiye ederiz.

    Yunanistan Vize işlemlerinin ilerleme aşaması başvuru amacınıza göre ilerler. Başvuru türünüze gidiş amacınıza uygun olarak size Vize Merkezi müşteri danışmanınız tarafından mail veya SMS olarak iletilen evrakların hazırlanılması rica edilir. Evrak bilgisi size ulaştıktan sonra evraklarınızı hazırlarken muhakkak gidiş amacınızı göz önünde bulundurmanız gerekir. Yunanistan’a Vize için sizin yapacağınız işlem Yunanistan turistik vize başvuru olarak geçmektedir. Bundan dolayı evraklarda gidiş amacınıza göre iletilir size. Evraklarınız Vize Merkezi müşteri danışmanımıza iletildikten sonra incelemeye alınır. İnceleme esnasında eksik evrak bilginiz var ise size iletilir. Eksik olan evraklarınızın randevu gününe kadar tamamlamanız için size bilgi verilir. Evraklarınız hazır hale geldikten sonra randevu günü randevuya girdikten sonra işleminizin sonuçlanma süresi 15 iş günüdür.15 iş günü içerisinde işlemeniz sonuçlanır ve pasaportunuzun teslimatı tarafınıza yapılır.

    Aksi durumlarda süreçte uzamama meydana gelebilir. Örneğin eksik evrağınız varsa talep edilir ek evrak talep edilebilir yüz yüze görüşme istenebilir bu gibi durumlarda süreçte uzama meydana gelebilir bu tamamen Yunanistan konsolosluğunun nezdinde gelişen bir durumdur.

    Yunanistan vizesi 2021 işlemleri için yapacağınız başvuru için Vize merkezi uzman danışmanlarıyla çalışmanız vizenizin olumlu yönde etkilemektedir. Vize merkezi irtibat bürolarını 0212 970 04 52 numaralı telefondan ulaşarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz Vize merkezi ofislerimizde Vize merkezi uzman danışmanlarıyla yüz yüze görüşme talep edebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • H.İ 07 Tem 2021, 10:24

    Bu yıl içinde Yunanistan’a bir tatil planım olacaktır. Yunanistan vizesi 2021 Yılı içerisinde alacağım vize için sizden destek alarak ilerlemek isterim. Özel bir kuruluşta çalışmaktayım evrak hazırlarken neleri baz almam gerekiyor? Yunanistan vizesine kadar ücretlendirmesi ne kadardır? Bana yardımcı olmanızı rica eder iyi çalışmalar dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Tem 2021, 10:27

    Merhabalar;

    Yapacağınız başvuru esnasında Vize Merkezi size uzman bir kadro ile danışmanlık hizmeti verecektir. Yunanistan vize işlemleri sırasında yaptığınız başvuru için sizden Yunanistan başkonsolosluğu gidiş amacınıza konumunuza göre evrak listesi sunmaktadır. Bu listeler sizden istenirken bütün evrakları eksiksiz sunmanız gerekmektedir. Yunanistan’a vize işleminiz sırasında eksik evrak sunmanız durumda vizeniz red işlemiyle sonuçlanabilir. Bundan dolayı müşteri danışmanınızın size iletmiş olduğu evrakları eksiksiz hazırlamanız rica edilir.

    Yunanistan vize işlemleri için çalışma şeklinizi ve gidiş dönüş tarihleriniz ve yapacağınız seyahatin türü önem taşımaktadır. Bundan ötürü başvurunuz esnasında gidiş amacınız ve konumunuz baz alınarak evrak listeniz size müşteri danışmanız tarafından mail veya SMS olarak iletilir. Evraklarınızı hazırlarken çalışma durumunuza göre evraklarınızı işyerinizden temin edebilmeniz mümkündür. Gidiş amacınız Yunanistan turistik vize başvuru olduğu için ve özel bir kuruluşta çalışmakta olduğunuzdan dolayı Yunanistan turistik vize çalışanlar evrak listesi size iletilecektir.

    Yunanistan’a vize işlemleri için Yunanistan konsolosluğunun belirlemiş olduğu Konsolosluk harcı ve başvuru merkezi harcı alınmaktadır. Bu ücretlendirme Yunanistan konsolosluğu tarafından belirlenen miktar rica edilir. Yunanistan konsolosluk ve başvuru merkezi harcı 100 Euro rica edilir. Vize merkezi danışmanlık ücreti olarak 30 Euro rica eder. Toplam olarak sizden 130 Euro ödeme rica edilir. Yapacağınız ödeme karşılığında size ödeme makbuzunuz Vize Merkezi müşteri danışmanı tarafından size iletilir.

    Yunanistan vizesi 2021 vize işlemleri için yapacağınız başvurunuz için gerekli bilgileri ve danışmanlık hizmeti almak için Vize Merkezi irtibat bürolarını 0212 970 04 52 numaralı telefondan ulaşarak müşteri danışmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz Vize Merkezi irtibat bürolarına gelerek müşteri danışmanlarından yüz yüze görüşme talep ederek görüşme sağlamanız ve vize hakkında detaylı bilgi almanız mümkün olacaktır.

    Saygılarımızla iyi günler 

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • A.P 10 Ağu 2021, 10:06

    Düzenleyeceğim gezi için vize işlemim konusunda sizden destek alarak ilerlemek isterim. Yunanistan Vizesi 2021 yılı içinde ne gibi değişiklikler meydan gelmiştir. Genel olarak bilgi rica edeceğim .Başvuru yaptığım zaman ne kadar süre içinde sonuçlanmaktadır. Kaç gün önceden başvuru yapmam gerekiyor. Aşı konusunda ne gibi koşulları vardır? Yunanistan’a şuanda başvuru yapabiliyor muyum? Bilgi rica edeceğim. İyi Çalışmalar dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 10 Ağu 2021, 10:09

    Merhabalar;

    Yunanistan vize işlemleri konusunda Vize Merkezi olarak uzman bir kadro ile size destek vereceğiz. Alanında uzman olan ekibimiz güncel olarak bilgi aktarımı yaparak işlemleriniz sürdürülmesini sağlar. Yunanistan konsolosluğu vize başvuru hizmeti vererek vize işlemlerini sürdürmeye devam etmekte idi. Fakat önümüzdeki hafta Seyahat yasağını kaldırarak kara ve havayolu ulaşımına ülke sınırlarını açarak Seyahat edecek yolcular için başvurularını seyahat yasağı olmadan almaya başladı. Deniz yolu ulaşımı için henüz bir açıklama yapmadığından dolayı ada vizesi işlemleri hala kapalıdır.

    Yunanistan’a vize işlemleri esnasında 2 doz aşı PCR testi ve aşı kartını yolculardan rica etmektedir. Fakat 2 doz aşışınızı yaptırmış iseniz ve üzerinden 14 gün geçmiş ise Pcr testi istememektedir. Havayolu şirketleri zorunlu tutabileceğinden Pcr testinin yapılmasını öneriyoruz. Yunanistan Konsolosluğu seyahat yasağını kaldırmış olduğunu geçen hafta itibariyle belirtmiş oldu.

    Yapacağınız başvuru için gerekli olan evrak listesi size gidiş amacınıza ve mesleki konumunuza göre Vize Merkezi müşteri danışmanı tarafından mail ve SMS olarak iletilir. İşlemleriniz için en erken 30 gün öncesinden başvuru yapmanız rica edilir. Sürecin kontrolü ve sağlıklı ilerleyebilmesi adına başvuru tarihinizi net olarak ayarlamanızda fayda vardır. Yapacağınız başvuru randevuya girdikten sonra en geç 15 iş günü içinde sonuçlanmaktadır. Aksi durumlarda meydan gelen süre uzamaları durumunda ise tamamen Yunanistan konsolosluğu nezdindedir.

    Yunanistan vizesi 2021 işlemleriniz için ve meydana gelen güncel gelişmeler hakkında detaylı bilgiye sahip olmak adına 0212 970 04 52 numaralı hattan arayarak destek alabilir. Vize merkezi irtibat bürolarına gelerek görüşme sağlayarak vize işlemleri hakkında bilgi almanız mümkün olacaktır. Vize merkezi müşteri danışmanınız size destek sağlayacaktır.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp