• Avusturya ticari vize ile Hollanda'ya gitmek
    M.H, 11 Nis 2022, 16:48

    Merhabalar, yaklaşık 1 Ay sonra Avusturya’ya ticari bir seyahatim olacak. Avusturya’daki firma tarafıma bir ticari davet yollayacak. Ama ondan önce bir Hollanda turistik seyahatim söz konusu Avusturya ticari vize ile Hollanda’ya gitmek hiç Avusturya’ya girmeden direk Hollanda’ya seyahat etmek sorun teşkil eder mi? Yani başvurumu ticari bir davetim olduğu için Avusturya’dan yapma durumumda direk Hollanda’ya seyahat etmem sorun olur mu? Avusturya’daki firmadan ne gibi belgeler talep etmem gerekiyor. Ben Avusturya ticari vize başvurusu yapacağım. Bana bilgi verebilir misin?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ticari vize ile Avusturya'da çalışabilir miyim?
    Ö.H, 11 Nis 2022, 15:17

    Merhabalar, Avusturya’da bir inşaat firmasının daveti üzerine boya ve mobilya iş için 1 aylık bir süre için çalışmak adına Avusturya’ya gitmek istiyorum. Ticari vize ile Avusturya’da çalışabilir miyim? Bu alacağım vize türü bana Avusturya’da çalışma hakkı sunar mı? Oturum vizesi diye bir vize başvurusundan bahsedildiğini duydum bu vize başvurusu oldukça uzun ve meşakkatli ben gelen davet üzerine ticari vize almak ve gidip orada çalışmak istiyorum. Bu mümkün müdür? Ya da ben ticari vize başvurusu yapsam ve Avusturya’ya gittiğimde bunu çalışma iznine çevirme sansım olmaz mı? Son olarak vize işlem süresi ne kadar sürer? Bilgi ve danışmanlık alabilir miyim? Teşekkürler, iyi günler dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya ticari vize ret geldi, nasıl yardım edersiniz?
    H.S, 11 Nis 2022, 14:47

    Merhabalar, Avusturya ticari amaçlı bir vize başvurusu yaptım. Avusturya ticari vize ret geldi, nasıl yardım edersiniz? Ben bir firma için görüşme amaçlı 2 günlük bir seyahat planım vardı. Fakat Konsolosluk bana ret verdi sebebi ise geri döneceğime inanmamasıymış. Ben buna Konsolosluğu nasıl inandırabilirim. Ben Türkiye’de evli 2 çocuk babasıyım ailemi bırakıp gidemem sonuçta bana bu ret için nasıl bir danışmanlık verebilirsiniz? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya ticari vize davetiyesi orijinal mi olmalı?
    Ç.K, 11 Nis 2022, 13:33

    Merhaba, Avusturya’ya ticari bir seyahatim söz konusu ticari bir davet bekliyorum. Fakat Avusturya ticari vize davetiyesi orijinal mi olmalı? Bu davetin orijinalini beklemem gerekecek mi? Az bir sürem kaldı ve başvurumun yetişmemesi beni endişelendiriyor. Ben bir firmada satın alma sorumlusu olarak yaklaşık 4 yıldır çalışıyorum. Hazırlamam gereken belgeleri tarafınızdan öğrenebilir miyim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya ticari vizesi için otel uçak lazım mı?
    U.S, 11 Nis 2022, 09:47

    Merhabalar, Avusturya’ya ticari bir seyahatim olacak. İstenilen evrak listesinde gördüğüm kadarı ile Otel ve uçak rezervasyonları istiyor. Avusturya ticari vizesi için otel uçak lazım mı? Ben otelde kalmayacağım konaklamamı firma tarafından tahsis edilen bir apart daire de yapacağım. Ayrıca aracımla seyahat etmek istiyorum. Otel uçağı satın almak zorunda mıyım? Ayrıca vizem ret olursa diye korkuyorum ödemelerim yanar bu sebeple bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. Ben otel uçağı almak istemiyorum. Bu riski almam mümkün değil sebebi ise 9 günlük bir seyahat ve oldukça fazla bir miktar çıkıyor. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Sözleşmeli çalışanlara Avusturya vizesi
    N.L, 11 Nis 2022, 09:19

    Merhabalar, Ben bir firmada yaklaşık 6 aydır çalışıyorum Fakat benim sigortam yok firma ile aramda 2 yıllık bir iş sözleşmesi mevcut Sözleşmeli çalışanlara Avusturya vizesi başvurusunda ne gibi belgeler talep edilmektedir. Başvurum bu sebeple ret alma olasılığı var mıdır? Başvurumu yaparken sözleşmeli sigortasız çalıştığımı nasıl belgelemem gerekiyor? Ayrıca işlem süresi Avusturya vizesinde kaç gün sürer?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya ticari vize başvuru formu nasıl doldurulur?
    C.D, 11 Nis 2022, 09:13

    Selamlar, Avusturya’ya işverenimiz için ticari bir vize başvurusu yapacağız. Fakat Avusturya ticari vize başvuru formu nasıl doldurulur? Hiçbir fikrimiz yok bize bu konuda danışmanlık sağlamanız mümkün mü? Sizden danışmanlık alma durumumuzda bu formu siz doldurabilir misiniz? Ayrıca işverenimiz için ticari vize başvurusu için size iletmemiz gereken belgeler nelerdir? Bilgi rica edebilir miyim? Teşekkürler, güzel çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya ticari vize başvuru formu örneği
    D.G, 08 Nis 2022, 15:32

    Merhabalar, Avusturya’ya ticari olarak bir şirket ile görüşmek adına seyahatim söz konusu olacak vize başvurusu için başvuru formu doldurmam gerektiği söylendi. Avusturya ticari vize başvuru formu örneği nereden bulabilirim? Bu başvuru formunun oldukça önemli olması beni vize başvurumda yanlış bir şey yapmak ve ret almak oldukça korkuttu bana bu form konusunda yardımcı olur musunuz? Vize başvurumu nereden ve nasıl yapabilirim? Sizinle işlem yapma durumumda başvuru formumu doldurabilir misiniz? Ben işverenim karşı firmadan ticari vize için ne gibi belgeler hazırlamam gerekiyor? Bilgi rica ediyorum, Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya acil vize hattı
    Ç.L, 08 Nis 2022, 14:00

    Merhabalar, Ben Avusturya vatandaşıyım ve Türkiye’de nikah kıydım. Avusturya’da yaklaşık hafta sonra düğünümüz olacak ve ben eşim için Avusturya vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Fakat Avusturya vizesi için randevu sistemine baktığımda randevu alamıyorum. Avusturya acil vize hattı vs. var mıdır? Konsolosluğu günlerdir aramama rağmen herhangi bir cevap alamadım. Zor durumdayım tüm davetiyeler dağıtıldı ve kına hazırlıklarını tamamladık sizden ricam benim için acil bir vize başvurusu randevusu almanız ve bana başvuru konusunda yardımcı olmanız ben randevu bulamıyorum ve herhangi bir kurum bulamıyorum bu konuda bana yardımcı olacak Konsolosluğa ulaşamıyorum ve başvuru merkezini aradığımda randevuyu sistemden online almam gerektiği söyleniyor. Fakat randevu yok 2 haftadır sistemden randevu bakıyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya uzun süreli vize nasıl alınır?
    Ş.L, 08 Nis 2022, 10:59

    Merhabalar, Avusturya’ya turistik vize başvurusu yapmak istiyorum. Daha önceden almış olduğum 2 adet yunan vizem var fakat çok kısa 15 gün ve 1 ay vize vermişlerdi. Avusturya uzun süreli vize nasıl alınır? Başvuru esnasında ne gibi belgeler sunmam gerekir daha uzun vize almam için neler yapmalıyım? Türkiye’de çalışıyorum fakat ek gelirlerim mevcut 2 evim var ve aracım evimin biri kirada ve kira gelirim mevcut bunları sunmam daha uzun vize almamı sağlar mı? Bana daha uzun vize almam için danışmanlık vermenizi rica ediyorum. Kolay gelsin güzel çalışmalar diliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Araç ile Avusturya turistik seyahat vizesi
    M. A, 07 Nis 2022, 15:32

    Merhabalar, Avusturya’ya turistik seyahat planlıyoruz kız arkadaşım ile beraber fakat biz Bulgaristan üzerinden Avusturya’ya araçla seyahat etmek istiyoruz. Bu durumda Bulgaristan vizesi mi almam gerekiyor Avusturya vizesi mi? Benim asıl gidip konaklayacağım ülke Avusturya 5 günlük bir Otel rezervasyonum mevcut Araç ile Avusturya turistik seyahat vizesi için belgelere ek olarak ne sunmam gerekiyor? Ve başvuru esnasında şahsen benim ve kız arkadaşımın Konsolosluğa gelmesine gerek var mı? Bana bilgi ve danışmanlık vermenizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya turistik vize harcı nereye yatırılır?
    C.H, 07 Nis 2022, 14:56

    Merhabalar, Avusturya turistik vize başvurusunda bulunmak istiyoruz eşim ile beraber yaklaşık 5 ay önce evlendik fakat balayına gidemediğimiz için önümüzdeki ay sonu gibi balayı için turistik bir seyahat planlıyoruz. Avusturya turistik vize harcı nereye yatırılır? Başvuru için randevuyu nasıl ve nereden almam gerekiyor? Ayrıca bu işlemleri siz bizim yerimize yapabilir misiniz? İşlem süresi ortalama ne kadar sürer? Eşim ev hanımı ben çalışanım benim evraklarım hazır fakat eşim için ne hazırlamam gerektiği ile ilgili oldukça karışık bilgiler var kendi belgeleri hazır fakat benden ne sunmamız gerekir bilgi rica ediyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya turistik vize dilekçesi nasıl yazılır?
    S.L, 07 Nis 2022, 13:44

    Merhabalar, Avusturya’ya turistik bir seyahat planım var benden Konsolosluk şirket dilekçesi adı altında bir belge talep ediyor. Avusturya turistik vize dilekçesi nasıl yazılır? Bu dilekçede neler belirtmem gerekiyor? Ayrıca şirket ben bu dilekçeyi vermek zorunda değilim geri döneceğini taahhüt edemem diyor bunu nasıl halledebilirim? Bu dilekçe olmadan başvuru yapamaz mıyım? Ben yaklaşık 4 senedir bu firmada çalışıyorum fakat şirket hiçbir şekilde bu taahhüt vermiyor. Ve dilekçe yazmak istemiyor ben çok arada kaldım evraklarımın çoğu hazır fakat beklemek zorunda kalıyorum seyahatim yaklaşıyor bu durumu nasıl çözebilirim bana yardımcı olur musunuz lütfen şimdiden bilgi için teşekkür ederim, Güzel çalışmalar diliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Acil Avusturya turistik vize nasıl alabilirim
    C.K, 07 Nis 2022, 13:13

    Merhaba, Avusturya’ya ablamın doğumu sebebi ile en hızlı şekilde vize başvurusu yapacağım. Ama şuan sisteme baktığımda randevu alamıyorum. Acil Avusturya turistik vize nasıl alabilirim? Ablam hamile ve davet gönderemiyor doğumuna sayılı günler kaldı bu sebeple turist olarak başvuru yapmak zorundayım. Bana ekspres vize için yardımcı olmanızı istiyorum. Bu arada Türkiye’de işverenim maddi olanaklarım gayet iyi Konsolosluğa ya da başvuru merkezine ulaşamıyorum. Benim çok fazla sürem kalmadı ve başvurumu yapıp hemen vizemi almam gerekiyor. Yaklaşık 10 gün kadar bir zamanım var hatta 1 hafta sizden bilgi bekliyorum. Bana acil olarak dönüş yaparsanız evrakalrımı tarafınıza ileteceğim. Teşekkürler, güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Freelancer çalışıyorum SGK yok, Avusturya turistik vize alabilir miyim
    Ö.K, 07 Nis 2022, 11:54

    Selamlar, Avusturya’ya turistik olarak seyahat planım mevcut fakat benim sigortam yok. Freelancer çalışıyorum Sgk yok, Avusturya turistik vize alabilir miyim? Başvurum esnasında çalıştığımı nasıl kanıtlayabilirim? Ben aslına bakarsanız müzisyenim ve sabit yaklaşık 3 aydır bir mekan da haftada 3 gün sahne yapıyorum. Fakat Sgk olmadığı için bunu sunamayacağım söylendi. Ben turistik vize başvurusu yaparken ne gibi belgeler sunabilirim ve nasıl bir başvuru yapabilirim? Bana destek ve danışmanlık verirseniz çok sevinir. Kolay gelsin güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 4 aydır çalışıyorum Avusturya vizesi alabilir miyim?
    Z.U, 06 Nis 2022, 13:32

    Merhabalar, Avusturya’ya halamı ziyaret amacıyla vize başvurusu yapmak istiyorum. Davet başvurum yapıldı lakin henüz davet numaram elime ulaşmadı bana mail atacaklarını söylediler ve bekliyorum. Bu sürede de ben evraklarımı hazırlamak ve başvurum için tüm belgelerimi tamamlamak istiyorum. Öncelikle sorum 4 aydır çalışıyorum Avusturya vizesi alabilir miyim? Başvuru esnasında şirketten ve Avusturya’dan almam gereken belgeler nelerdir? Şahsi evrakların tümü neredeyse e devlet üzerinden alınıyor ve ben bunları hazırladım. Sizi bana bir arkadaşım önerdi çok memnun kalmış ve Avusturya vizesi almışınız kendisine bana da yardımcı olmanızı istiyorum. İyi çalışmalar, teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya turistik vize için banka hesabında ne kadar para olmalı?
    U.K, 06 Nis 2022, 13:08

    Merhabalar, Avusturya’ya bir turistik seyahat etmeyi planlıyorum. Türkiye’de yaklaşık 3 yıldır bir firmada operatör sorumlusu olarak çalışıyorum. Başvuru esnasında ne gibi belgeler hazırlamam gerekiyor? Ayrıca Avusturya turistik vize için banka hesabında ne kadar para olmalı? Ayrıca sunulan belgelere ek olarak şirket banka hesabını sunmak zorunda mıyım? Çalıştığım firma banka dökümü veremeyeceğini tarafıma bildirdi. Ben kendi bankamı sunmak ve başvuru yapmak istiyorum bana detaylı bilgi verirseniz evraklarımı hazırlayıp tarafınıza ulaştırmak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizeme ret geldi itiraz nasıl yapılır?
    E.Ö, 06 Nis 2022, 11:22

    Merhabalar, Avusturya’dan vize başvurusu yaptım ve 13. Maddeden ret aldım. Avusturya vizeme ret geldi itiraz nasıl yapılır? Ret sebepleri neye göre belirlenir ve ne sebeple ret verme durumları oluyor? Ben itiraz etmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Ve bunun süresi var mıdır? Ben Arkadaşımı ziyaret için gidecektim davet gelmişti fakat 13 maddeden bilmediğim bir sebepten ret aldım bana yardımcı olmanızı rica ediyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim ve ne gibi belgeler sunmam gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizesi 2022 yılında açık mı
    Ö.K, 11 Şub 2022, 10:21

    Avusturya’ya önümüzdeki ay sonu gibi bir turistik seyahat düşünüyorum. Daha önceden alınmış bir schengen vizem mevcut 2018 yılında parmak izine gelmem gerekir mi? Ayrıca Avusturya vizesi 2022 yılında açık mı? Avusturya’ya vize başvurusu yaparken ne gibi belgeler hazırlamalıyım? Ben işverenim ve turistik gideceğim. İşlem süresi ve pandemi şartlarını öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkür ederim, güzel çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizesi reddi 2022
    N.L, 10 Şub 2022, 14:36

    Merhabalar, Avusturya’ya geçen sene başında başvuru yaptım. Lakin vize başvurum ret yedim. Sebebi ise geri döneceğime inanmalarıydı. Avusturya vizesi reddi 2022 yılında ne durumda Avusturya ret veriyor mu? Avusturya başvurularında redde sebep olan kriterler nelerdir? Ret almamak için ne gibi belgeler hazırlamalıyım? Çiftçiyim ve turistik bir seyahat olacak. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizesi kaç para 2022
    M.H, 10 Şub 2022, 12:55

    Merhabalar, Avusturya’ya turistik vize başvurusu yapacağım. Çalışanım ve 2 yıldır bir şirkette çalışıyorum. Avusturya vizesi kaç para 2022 yılında herhangi bir zam geldi mi? Daha önceden alınmış bir Almanya schengen vizem var süresi doldu tekrar bir vize başvurusu yapacağım. Lakin uzun vermesi açısından daha önce başvurduğum ülke olan Almanya mı yapsam yoksa ilk gireceğim ülke Avusturya mı emin olamadım sizden bilgi talep ediyorum nasıl yapmam gerekiyor? Ve çalışan olarak şirketten almam gereken belgeler nelerdir? Şimdiden cevabınız için teşekkür ediyorum. Güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizesi kaç günde çıkar 2022
    Ş.H, 10 Şub 2022, 11:25

    Merhabalar, Avusturya’ya önümüzdeki ay sonu turistik bir seyahat planım var. Erkek arkadaşım Alman vatandaşı ve vizeye ihtiyacı yok benim için vize başvurusu yapmam gerekiyor. Birkaç sorum olacak size bilgilendirirseniz çok sevinirim. Öncelikle Avusturya vizesi kaç günde çıkar 2022 yılı için işlem süresi kaç gündür? Avusturya vize başvurularında başvuru esnasında benimde Konsoloslukta şahsen olmam gerekiyor mu? Benim adıma işlemleri siz gerçekleştirebilir misiniz? Ben öğrenciyim ve babam emekli sponsorum olacak ne gibi belgeler hazırlamam gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizesi nasıl alınır 2022
    L.K, 09 Şub 2022, 11:52

    Merhabalar, 2014 yılında Almanya’ya turist vize başvurusu yaptım. Lakin geri döneceğime inanmadıkları için ret aldım. Şimdi Avusturya’da halam var ve onu ziyaret amaçlı seyahat etmek istiyorum. Şuan çalışmıyorum ve kira gelirim var. Avusturya vizesi nasıl alınır 2022 yılında herhangi bir kısıtlama bulunuyor mu? Başvuru yaparken ne gibi belgeler sunabilirim ve nelere dikkat etmeliyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vize randevusu 2022
    S.H, 09 Şub 2022, 11:25

    Merhabalar, Avusturya’ya ablamın daveti üzerine seyahat etmek istiyorum. Ben Türkiye’de öğrenciyim sponsorum babam olacak Babam emekli ben nasıl başvuru yapabilirim. Avusturya vize randevusu 2022 için nasıl ve nereden almam gerekiyor? Ayrıca gerekli belgeler nelerdir? Babamdan ne gibi belgeler almam gerekecek? Bilgi alabilir miyim? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vize başvurusu 2022
    F.K, 09 Şub 2022, 10:47

    Merhabalar, Avusturya’ya Şirketimiz sahibi için ticari bir vize başvurusu yapmak istiyoruz. Lakin pandemi nedeni ile Avusturya vize başvurusu 2022 yılında açık mı? Başvuru esnasında herhangi bir şart aranıyor mu? İşlem süresi Avusturya vizesinde ne kadar? Seyahat esnasında yanında bulundurması gereken belgeler nelerdir? Ve işverenimiz ortalama 4-5 günlük bir seyahat planı düşünüyor danışmanlık alma durumumuzda bize ne gibi yardımda bulunacaksınız? Bilgi rica ediyorum, Güzel çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya turistik vize 2022
    E.E, 09 Şub 2022, 10:07

    Avusturya’ya kızım ile beraber turistik bir seyahatimiz olacak Kızım Üniversite 2 Sınıf öğrencisi ben bir şirkette muhasebe bölümünde finans sorumlusuyum. Avusturya’ya turistik bir seyahat olacak. Avusturya turistik vize 2022 ne kadar ücret ödememiz gerekiyor? Ve işveren olarak ne gibi belgeler hazırlamam gerekir? Ayrıca covid-19 ile alakalı herhangi bir karantina ya da aşı zorunluluğu bulunuyor mu? Bilgi rica ediyorum, Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya öğrenci vizesi 2022
    H.K, 08 Şub 2022, 13:09

    Merhabalar, Avusturya’da bir dil okulundan kabul mektubum geldi ve Avusturya’ya öğrenci vize başvurusu yapmak istiyorum. Avusturya öğrenci vizesi 2022 yılında sponsor belgeleri nelerdir? Ne gibi belgeler hazırlamam gerekecek? Aynı zamanda işlem süresi ne kadar sürer? Benim çok vaktim kalmadı ortalama 1 ayım var ve başvuru için randevuyu nereden almam gerektiğini bulamıyorum. Danışmanlık rica edeceğim sizden bana yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vizesi için gerekli evraklar 2022
    K.N, 08 Şub 2022, 12:32

    Merhabalar, Avusturya’ya ticari bir iş görüşmesi sebebi ile vize almam gerekiyor. Türkiye de bir firmada 5 yıldır çalışıyorum. Karşı firmadan davetiyem geldi ve önümüzdeki ay Avusturya’da olacak şekilde vize başvurusu yapmam gerekiyor. Birkaç soru sormam gerekiyor öncelikle Vize başvurum mart sonunda çıkmış olur mu? Ve Avusturya vizesi için gerekli evraklar 2022 yılında nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya vize fiyatları 2022
    Z.L, 08 Şub 2022, 11:36

    Merhabalar, Avusturya’ya eşim ile beraber seyahat edeceğiz. Seyahatimiz 4 günlük turistik bir seyahatimiz için gidiyoruz. Eşim bir devlet hastanesinde doktor ben ise bir devlet kurumunda memuruz Avusturya vize fiyatları 2022 yılında kişi başı ücret ne kadar? Aynı zamanda her ikimizde memuruz kurumumuzdan ne gibi belgeler almamız gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Avusturya transit vize 2022
    A.U, 08 Şub 2022, 11:05

    Merhabalar, Avusturya aktarmalı bir uçuşumuz mevcut lakin Avusturya transit vize 2022 yılında almamıza gerek var mı? Kaç saate kadar transit vizeye ihtiyacımız olmaz. Transit vize başvuru şartları nelerdir? Aynı zamanda başvuru yaparken ne gibi belgeler hazırlamalı ve sunmalıyız. Daha önce bir arkadaşım Hollanda vizesi için sizden danışmanlık almış ve çok memnun kalmış onun vasıtası ile size yazıyorum. Sizden danışmanlık talep ediyorum. Bana nasıl yardımcı olursunuz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Avusturya için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp