Avusturya vizesi kaç para 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • M.H 10 Şub 2022, 12:55
    Merhabalar, Avusturya’ya turistik vize başvurusu yapacağım. Çalışanım ve 2 yıldır bir şirkette çalışıyorum. Avusturya vizesi kaç para 2022 yılında herhangi bir zam geldi mi? Daha önceden alınmış bir Almanya schengen vizem var süresi doldu tekrar bir vize başvurusu yapacağım. Lakin uzun vermesi açısından daha önce başvurduğum ülke olan Almanya mı yapsam yoksa ilk gireceğim ülke Avusturya mı emin olamadım sizden bilgi talep ediyorum nasıl yapmam gerekiyor? Ve çalışan olarak şirketten almam gereken belgeler nelerdir? Şimdiden cevabınız için teşekkür ediyorum. Güzel çalışmalar dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 10 Şub 2022, 12:55

    Merhabalar, Avusturya’ya vize kaç para sorusuna cevaben Avusturya vize ücreti Konsolosluk harcı 80€ Avusturya vize başvuru merkezi hizmeti 45 € ve Vize Merkezi hizmet bedeli 50 € olmak üzere toplamda 175€ olarak tahsil edilmektedir. Avusturya’ya vize almak kaç para, Avusturya’ya vize kaç paragibi sorular pandemi döneminde sıkça sorulan sorular arasında yer almakla beraber toplam ücret olarak 175€ ödenmektedir.

    Avusturya’ya vize almak kaç para ya da 2022 yılında herhangi bir zam geldi mi sorusunun cevabı ise; hayır Konsolosluk harcına en son 2020 şubat ayında zam geldi.

    Schengen vize kurallarından biride aldığınız vize Avrupa da dolaşım hakkı tanıyor olsa bile ilk giriş ülkesine vizenizin alınması gerektiğidir. Avusturya’ya seyahat edecek olan başvuru sahibi ilk giriş ülkesine vize başvurusu yapması gerekmektedir. Özellikle pandemi koşulları sebebi ile başka bir ülkeden alınan vize ile diğer ülkeye girişlerde sınır polisinin almama yetkisi bulunmaktadır. Avusturya vizesi başvurularında çalışanların şirketten alması gereken belli başlı belgeler bulunmaktadır.

    • Vize talep dilekçe ( İngilizce gidiş dönüş tarihleri net olarak belirtilmiş ıslak imza yetkili tarafından imzalanmış dilekçe)
    • Güncel tarihli şirket evrakları (Faaliyet belgesi orjinal İngilizce olup 3 aydan eski olmamalı, sicil gazete, vergi levhası, imza sirküleri fotokopileri )
    • Maaş bordrosu (Son 3 aylık, kaşe ve ıslak imzalı olmalı)

    Avusturya vizesi kaç para 2022 yılı bilgisi için Vize Merkezi 0212 970 05 09 numaramız ile iletişime geçebilir veya Vize Merkezi şubelerimizi ziyaret ederek detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp