Avusturya transit vize 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • A.U 08 Şub 2022, 11:05
    Merhabalar, Avusturya aktarmalı bir uçuşumuz mevcut lakin Avusturya transit vize 2022 yılında almamıza gerek var mı? Kaç saate kadar transit vizeye ihtiyacımız olmaz. Transit vize başvuru şartları nelerdir? Aynı zamanda başvuru yaparken ne gibi belgeler hazırlamalı ve sunmalıyız. Daha önce bir arkadaşım Hollanda vizesi için sizden danışmanlık almış ve çok memnun kalmış onun vasıtası ile size yazıyorum. Sizden danışmanlık talep ediyorum. Bana nasıl yardımcı olursunuz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 Şub 2022, 11:05

    Merhabalar, Transit vize Avusturya vize başvurusu yapacak olan her başvuru sahibi dosyasını eksiksiz olarak hazırlamalı ve sunmalıdır. Avusturya’ya transit vize bordo pasaporta sahip her Türk vatandaşı için alınması gereken bir vize türüdür.

    Transit vize Avusturya için gerekli belgeler bulunmaktadır;

    • Avusturya Konsolosluğu'na hitaben Türkçe transit vize talep dilekçesi durumu net bir şekilde anlatılmalı ve sunulmalıdır.
    • Asıl gidilecek ülkenin vizesi veya oturma izni.
    • Kimlik fotokopisi ve tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (aile ve adres bilgilerini içeren) e devletten barkotlu şekilde alınması gerekmektedir.
    • Banka hesap özeti (son 3 aylık, en az 7000 TL bakiyesi olan, kaşe, ıslak imza e banka imza sirküleri ile birlikte)
    • Pasaport Seyahat bitiminden itibaren minimum 3 ay geçerli olmalıdır.
    • 2 adet biyometrik fotoğraf (35x45 mm ölçülerinde, fonu beyaz, güncel)
    • Uçak bileti rezervasyonu
    • Şahsi araç ile gidilecekse araç ruhsat fotokopisi-Seyahat sağlık sigortası

    Evrakların eksiksiz ve doğru olarak sunulması gerekmektedir. Ayrıca doldurulan vize online başvuru formu eksiksiz ve doğru olarak her dosya için ayrı olarak doldurulmalı ve sunulmalıdır.

    Avusturya’ya Transit vize başvurusu yaparken dikkat edilmesi gereken hususlar bulunmakla birlikte bu hususlar vizenizin onay olması bakımından oldukça önemlidir. Başvuru işlem süresi randevudan sonra ortalama 10-15 iş günüdür. İşlem süresi tamamen konsolosluğa bağlı olmakla birlikte bu süre Konsolosluğun resmi tatil günlerine göre euzayabilir veya kısalabilmektedir.

    Avusturya transit vize 2022 detaylı için Vize Merkezi 0212 590 05 09 numaramız ile iletişime geçebilir veya Vize merkezi şubelerimizi ziyaret ederek detaylı bilgi ve uzman müşteri temsilcilerimizden destek alabilirsiniz.

    Saygılarımla

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp