Avusturya vize başvurusu 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • F.K 09 Şub 2022, 10:47
    Merhabalar, Avusturya’ya Şirketimiz sahibi için ticari bir vize başvurusu yapmak istiyoruz. Lakin pandemi nedeni ile Avusturya vize başvurusu 2022 yılında açık mı? Başvuru esnasında herhangi bir şart aranıyor mu? İşlem süresi Avusturya vizesinde ne kadar? Seyahat esnasında yanında bulundurması gereken belgeler nelerdir? Ve işverenimiz ortalama 4-5 günlük bir seyahat planı düşünüyor danışmanlık alma durumumuzda bize ne gibi yardımda bulunacaksınız? Bilgi rica ediyorum, Güzel çalışmalar dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Şub 2022, 10:47

    Merhabalar, Avusturya vizesi başvuru yapacak olan başvuru sahipleri için 2 doz aşı zorunluluğu bulunmaktadır. 2.dozun üzerinden 3 ay geçme durumunda mutlaka hatırlatma dozu olan 3 doz aşı da yapılmış olmalıdır. Aşıları tam olan yolcular için seyahat ederken herhangi bir şart aranmamaktadır. Ayrıca olunan son dozun üzerinden seyahat esnasında minimum 15 gün geçmesi de önemlidir.

    Avusturya vizesine başvurmak isteyen başvuru sahipleri bunlara dikkat etmeleri gerekmekle beraber Havayolu şirketlerinin talebi üzerine pcr testi yaptırmaları da gerekmektedir. Avusturya seyahatlerinde herhangi bir karantina şartı aşı olan yolcular için bulunmamaktadır. 2 doz aşı olan tüm yolcular seyahat izni bulunmaktadır.

    Seyahat esnasında yanınızda bulundurmanız gereken belgeler

    • Pasaportunuz
    • Seyahat sürenizi kapsayan 30 bin € teminatlı seyahat sağlık sigortanız
    • Aşı kartınız

    Avusturya vizesi başvuru yapan yolcular için randevudan sonra işlem süresi ortalama 15-20 iş günüdür. Bu süre tamamen konsolosluğa bağlı olmakla beraber değişkenlik gösterebilmektedir. Bu sebeple başvuru sahiplerinin seyahatinden en az 2-3 ay önceden başvuru yapmaları önerilmektedir.

    Avusturya vizesine başvurmak isteyen başvuru sahipleri için Vize Merkezi danışmanlık sunabilmektedir. Evraklarınızı eksiksiz olarak hazırlamanız ve şubelerimize teslim etme durumunuzda online randevunuz alınarak dosyanız hazırlanmakta ve işlemleriniz gerçekleştirilmektedir. Avusturya vizesi için doldurulması gereken online başvuru formunuz Vize Merkezi tarafından eksiksiz olarak doldurulmaktadır. Vize merkezi bu zorlu süreçte tüm işlemleri gerçekleştirmektedir.

    Avusturya vize başvurusu 2022 detaylı için Vize Merkezi 0212 970 05 09 numaramız ile iletişime geçebilir veya Vize Merkezi şubelerimizi ziyaret ederek detaylı bilgi ve uzman müşteri temsilcilerimizden detaylı bilgi ve destek alabilirsiniz.

    Saygılarımla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp