Avusturya Vize Ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • E. Ayyuva 25 Mar 2020, 17:56
    Avusturya vize ücreti 2020 yılında güncellendi mi? Başvuruda ne kadar ücret öderim?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Mar 2020, 17:56

    Merhaba,

    Avusturya vizeleri uzun süreli ve kısa süreli vizeler olarak değişmektedir. Bu vizelerin değişiklik göstermesi süresine ve amacına bağlıdır. Vize ücretleri belirlenirken bu kriterlere uyum sağlanmaya çalışılır. Avusturya vize ücretleri 2020 yılında güncellenmiştir. Bununla birlikte acil vize hizmeti gibi hızlandırılmış vize işlemleri ek hizmetlerin de farklı fiyat yansımaları bulunmaktadır.

    Vize ücreti 2020 Avusturya vizesi için 12 yaş ve üzeri başvurularda konsolosluk harcı olan 60 € (Euro), 80 € olarak güncellenmekle birlikte Avusturya başvuru merkezi bedeli 20 €’dur. Yalnız bu ücretler kişinin yaşına göre değişiklik göstermektedir. 0-6 yaş arası ücret alınmamakla birlikte 6-12 yaş grubunda başvuru ücreti 40 €’dur. Aynı zamanda Avusturya vize başvurularında ek hizmetler bulunmaktadır. Vip hizmet 50 €, kapıda vize 120 €, erken saat randevusu 25 € olarak fiyatlandırılmaktadır.

    Avusturya vize başvurularında 2020 yılında Mobil Biyometri servisi ile konforunuz için başvurunuz evinizde veya iş yerinizde alınabilmektedir. Bu işlemde başvurunuz, sizin verdiğiniz adrese gelinerek ve biyometrik parmak iziniz alınarak yapılmaktadır. Başvurunuz sonuçlandığında pasaportunuz kurye ile adresinize gönderilmektedir. Mobil Biyometri servis ücreti;

    1 başvuru için 120 €, 2 başvuru için 216 €, 3 başvuru için 306 €, 4 başvuru için 408 €, 5-10 başvuru için 450 €, 11-15 başvuru için 650 €, 16-20 başvuru için 810 € olarak fiyatlandırılmaktadır. Mobil Biyometri servisi şu anda sadece İstanbul il sınırları içerisinde sunulmaktadır. İstanbul dışı başvurularda 25 kişi ve üzeri başvurular için başvuru merkezinden randevu talep edilebilmektedir. Avusturya başvuru merkezi uygunluğa göre randevunuzu onaylayabilmektedir.

    Avusturya vize başvurularında bulunan başvuru sahipleri talep ettikleri vize türü ve almış oldukları ek hizmet ayrıcalığı ile fiyatlandırılmaktadır. Vize Merkezi sizin adınıza randevunuzu alarak dosyanızı eksiksiz hazırlamakta ve başvurunuzu eksiksiz ve doğru bir şekilde gerçekleştirmektedir.

    Avusturya vize ücreti 2020 bilgisi ve vize başvurunuzdaki detaylar için Vize Merkezi’ni arayabilir; işlemlerinizi kolay ve profesyonel şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Avusturya vize ücreti 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp