Avusturya Vize Başvurusu 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • H. Basri Gençsoy 25 Mar 2020, 17:27
    Avusturya vize başvurusu 2020 yılında konsolosluklara mı yapılıyor? Daha kolay yapmanın bir yolu var mıdır?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Mar 2020, 17:27

    Merhaba,

    Avusturya’ya vize başvurusu yapacak olan kişiler Avusturya Konsolosluğu’nun yetkilendirdiği başvuru merkezinden başvurularını yapmalıdır. Avusturya için başvurular Avusturya vize başvuru merkezi tarafından alınmakla birlikte Avusturya Konsolosluğu 2014 yılında diğer Schengen ülkeleri gibi biyometrik parmak izi uygulamasına geçtiğinden direk işlem almamaktadır.

    2020 vize başvurusu Avusturya başvuru merkezi tarafından alınmaktadır. Avusturya başvuru merkezi konsolosluğun yetkilendirdiği vize başvuru merkezidir. Online randevu alarak randevu günü ve saati başvurunuzu yapmalısınız. Avusturya başvuru merkezi randevu sistemiyle başvuru kabul etmekte; randevusuz işlemleri almamaktadır. Avusturya vizesi için hazırlanması gereken evraklar eksiksiz ve doğru olmalıdır. Aksi halde başvurunuz kabul edilmez ve randevunuz iptal edilebilir.

    Vize başvurunuzu daha rahat yapabilmek için Avusturya vize başvuru merkezine yetkili olan Vize Merkezi’ne ulaşabilirsiniz. Dosyalar başvuru merkezine eksiksiz ve doğru olarak sunulmalıdır. Eksik ya da hatalı hazırlanan dosyalar alınmamaktadır. Başvuru esnasında dikkat edilmesi gereken belli başlı kurallardan ilki online doldurulan Avusturya vize başvuru formudur. Başvuru formu Avusturya başvuru merkezinin resmi sitesinden online doldurulmalıdır. Verilen beyanlar eksiksiz ve doğru olmalıdır. Aksi durumla karşılaşıldığında vize iptali ve reddi alınabilmektedir. Vize talep dilekçesi de oldukça önemlidir. Vize talep dilekçesi ve konsolosluğa hitaben yazılan şirket izin yazısı İngilizce veya Almanca yazılmalıdır.

    Dilekçenin Türkçe yazıldığı başvuru dosyaları kabul edilmemektedir. Başvuru dosyanızın eksiksiz ve doğru biçimde hazırlanabilmesi için Vize Merkezi’ni arayabilir; detaylı evrak listesini temin edebilirsiniz.

    Vize Merkezi dosyanızı hazırlayarak online başvuru formunuzu doldurmakta ve sizin adınıza Avusturya vize randevunuzu almaktadır. 2016 ve sonrasında alınan bir Schengen vizeniz yoksa randevu günü ve saati başvuru merkezinde biyometrik parmak izi için hazır bulunmanız gerekmektedir. Vize Merkezi başvuru esnasında size eşlik etmektedir. 2016 ve sonrasında alınan Schengen vizeniz varsa başvuruya gelmeniz gerekmeyecektir. Vize Merkezi sizin adınıza başvurunuzu gerçekleştirmektedir.

    Avusturya vize başvurusu 2020 yılı detaylı bilgileri ve vize başvurusu için Vize Merkezi profesyonel müşteri temsilcilerini arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize merkezi

    Avusturya Vize Başvurusu 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp