Macaristan vizesi nasıl alınır 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • F.K 06 Nis 2021, 15:26
    Macaristan’a düzenleyeceğim seyahat planımla ilgili sizden danışmanlık almak isterim. Konsoloslukla beraber mi çalışmaktasınız? Macaristan vizesi nasıl alınır 2021 yılında yapacağım başvurusu için bilgi alabilir miyim? Ben üniversite öğrencisiyim, annem bana sponsor olabilir mi? Annem özel bir şirkette çalışmaktadır. Nasıl evraklar sunmamız gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Nis 2021, 15:26

    Merhaba,

    Macaristan vizesi için konsolosluğun atamış olduğu başvuru merkezi ile işbirliği yaparak çalışmaktayız. Hizmetinizin takibinde Vize Merkezi ile işlemlerinizi yapmanız mümkündür. Macaristan'a vize nasıl alınır kısmında Vize Merkezi müşteri temsilcisi yardımcı olacaktır. Gelir beyanınız olmadığından dolayı anneniz size sponsor olabilir. Macaristan vizesine başvuru esnasında başvuru merkezine annenizin gelmesine gerek duyulmaz. Siz hem annenize hem de size ait evrakları en yakın Vize Merkezi ofisine getirerek teslim etmeniz mümkündür. Daha sonraki süreçte parmak izine gelmeniz gerekecek başvurunuz esansında Vize Merkezi dış operasyondaki danışanımız yardımda bulunacaktır.

    Öğrenciler gerekli olan belgeler; az 3 ay geçerli pasaport ve 2 adet biyometrik fotoğraf, vize başvuru formunuz, kimlik belge fotokopiniz, bütün otel ve uçak rezervasyon bilgilerinizin yer aldığı dökümler, 30,000 € teminatlı sağlık seyahat sigortanız, sponsor dilekçesi, öğrenci belgeniz ve tam vukuatlı nüfus kayıt örneği istenmektedir. Macaristan vizesi alma yolları kısmında sizin için gerekenler bunlardır.

    Macaristan'a vize nasıl alınır İle ilgili evrak hazırlarken evraklara ek olarak sponsor olacak ebeveynin sunması gereken evraklar ise; varsa tapu veya araç ruhsatı, tam vukuatlı nüfus belgesi, şirketin antetli kağıdına yazılmış ve şirkette çalıştığınız konumu belirten dilekçe, şirket belgeleri olarak imza sirküleri, vergi levhası, sicil gazetesi, faaliyet belgesi, SGK işe giriş bildirgesi, hizmet dökümü, son 3 aya ait ve en az 5000 TL olan hareketli banka hesap dökümü konulmalıdır. Macaristan vizesi alma yolları kısmında anneniz için gerekenler bunlardır.

    Macaristan vizesi nasıl alınır 2021 ile ilgili bütün sorularınız uzman ekibimiz tarafından cevaplanacaktır. Seyahatinizi planınızı yaparken vize ile alakalı çıkacak olumsuzluğa karşı Vize Merkezi müşteri danışanlarımızla  0212 970 05 79 numaradan iletişime geçebilirsiniz. 

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp