Macaristan vizesi kaç para 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • F.K 06 Nis 2021, 15:38
    Macaristan’a yapacağım gezi esnasında sizden danışmanlık hizmeti alarak ilerlemek isterim. Devlet memuruyum eşim özel sektördedir. Kızımızda bizimle gelecektir. Evrakları neye göre iletilecek ve nasıl ulaşabilirim? Macaristan vizesi kaç para 2021 yılı için Konsolosluğa ve size ne kadar ödeme yapmam gerekecektir? Ödeme işlemi vize başvurusu esnasında mı yoksa evrak teslimatı kısmında mı alınmaktadır? Ödeme yaptıktan sonra makbuz almam mümkün olacak mıdır? Ret işlemi meydana gelirse ödemeler iade mi olacak? Bana bilgi verir misiniz rica etsem, iyi çalışmalar dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Nis 2021, 15:38

    Merhaba,

    Öncelikle işlemleriniz için Vize Merkezi’ni tercihinizden dolayı çok teşekkür ederiz. Yapacağınız seyahat turistik bir gezi olmasından dolayı gidiş amacınız turistik olduğundan dolayı evraklarınızı gidiş amacına ve bulunduğunuz konumunuza göre iletilir. Vize Merkezi müşteri danışmanız tarafından mail veya SMS yoluyla evrak listeleri iletilecek ve gidecek her kişi için evraklar ayrı hazırlanıp sunulacaktır. Sizden istenilen evrak dokümanları Macaristan Konsolosluğu tarafından istenen güncel belgelerdir.

    Macaristan vize ücreti olarak Macaristan Konsolosluğu Macaristan’a vize kaç para başvuru merkezi işlem ücreti olarak sizden 110 € rica etmektedir. Vize Merkezi danışmanlık ücreti olarak ise 30 € olmak üzere Macaristan’a vize almak kaç para ödenecek kısmında toplam olarak kişi başı 140 € rica edilir. Bu ödeme dışında sağlık seyahat sigortası yaptırmak istediğiniz taktir de seyahat gününüzü kapsayan sigorta yapılır ve sizden bunun için de 20 € rica edilmektedir. Macaristan’a vize kaç para alınacağı konusunda bilgi size müşteri temsilcisi tarafından verilir. Ödemenizi Vize Merkezi müşteri temsilcisine kredi kartı veya nakit olarak yapmanız mümkündür. Ödemeyi Evrak teslimatı sırasında yapabilirsiniz. Bunun karşılığında ödeme makbuzunuz tarafınıza verilmektedir. Macaristan'a vize almak kaç para ile ilgili bütün sorularınız vize merkezi tarafından cevaplanır bununla alakalı herhangi bir ret alındığında ödeme iadesi yapılmamaktadır.

    Macaristan vizesi kaç para 2021 için ve vize işlemleriniz için detaylı bilgiye ya da vize başvurusunda bulunmak için Vize Merkezi ofislerini 0212 970 0579 numaradan ulaşarak bilgi alarak Vize Merkezi müşteri temsilcileriyle iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp