Macaristan vizesi kaç günde çıkar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • F.K 06 Nis 2021, 14:48
    Macaristan vize işlem süresi ne kadar acaba? Macaristan vizesi kaç günde çıkar 2021 yılında başvuru türüme göre süreç değişecek midir? Ben ticari bir seyahat için Macaristan’a gitmek istiyorum ne kadar sürede vize almış olurum? Siz bu sürecin neresinde yer almaktasınız? Kardeşim de aile birleşimi için başvuruda bulunmuştu onun işlem süresi kaç gün sürer? Bana bilgi verir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Nis 2021, 14:48

    Macaristan vizesi çıkma süresi yapacağınız başvuru tipine göre değişiklik gösterir. Başvurunuz ticari bir başvuru olduğundan Schengen Macaristan ticari vize başvurusu olarak yapılması gerekir. Bu esnada size iletilen evraklarınızı hazırlamaya başlarken Macaristan'a vize kaç günde çıkar kısmını dikkate alarak planlama yapmanız gerekir.

    Macaristan Konsolosluğu yetkilendirmiş olduğu kurum aracılığıyla başvuru almaktadır. Yetkili kurum, başvuruyu Macaristan vizesi çıkma süresi göz önünde bulundurarak seyahat tarihine 30 gün kalaya kadar yapmanızı doğru bulur. Biz işlemleriniz sırasında başvuru merkeziyle işbirliği içerisinde çalışarak danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Evraklarınız hazırlandıktan sonra randevu işlemleriniz yapılır ve süreç başlar. Macaristan'a vize kaç günde çıkar kısmında randevuya girdikten sonra 15 gündür. Olası bir durumda örneğin Konsolosluğun ek evrak talep etmesi durumunda, özel görüşme istemesi gibi durumlarda işlem süreciniz uzayabilir. Herhangi bir sorunla karşılaşmadığınız taktirde 15 gün içinde vizeniz sonuçlanmış olacaktır.

    Kardeşinizin yapmış olduğu başvuru türü 90 günden fazla konaklayacağı için D vize türünü kapsamaktadır. Süreci Shengen ticari vizeden farklı ilerler. Aile birleşimi vizesi için yapılan başvuru randevuya girdikten sonra 1 aydan fazla sürebilir. Duruma göre 3 ayı da bulmaktadır. İnceleme süreci biraz daha uzun sürer. İşlem süresi bitiminde vize verilir.

    Macaristan vize başvuru dosyalarınızı büyük bir titizlikle tek tek incelemektedir. Başvuru evraklarının doğru ve eksiksiz hazırlanması büyük önem taşır. Olası bir durumla karşılaşmamak adına uzman bir ekiple çalışmanızı tavsiye ederiz.

    Macaristan vizesi kaç günde çıkar 2021 işlemleri için detaylı bilgi almak ve vize hakkında bilgi almak için tecrübeli, profesyonel ve alanlarında uzman Macaristan temsilcimiz ile +90 212 970 05 79 numaralı telefonumuzdan iletişim sağlayabilirsiniz.

    Saygılarımla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp