Macaristan Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • M. A. 07 Nis 2020, 10:24
    Merhaba, Macaristan seyahatim olacak yakında. Macaristan vizesi için gerekli evraklar 2020 yılı için neler hazırlamam gerek? Yapacağım seyahat turistik olacaktır. Özel bir şirkette çalışanım. Hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? Evrakları size nasıl iletebilirim? Bütün bu hizmetler karşılığında ödemem gereken ücret nedir? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Nis 2020, 10:24

    Merhaba, Macaristan vize evrakları başvuru formu eksiksiz doldurulmalı, okunaklı olmalı, son sayfadaki imza bölümü, pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır. İkametgah bilgisi, e-mail adresi 17. maddeye yazılmalı. Cep telefonu numarası başvuran kişiye ait olmalı. Başvuru formu mavi, siyah kalemle veya bilgisayarda doldurulabilir. Başvuru sahibinin 18 yaşın altında olması durumunda, imzanın her iki ebeveyn tarafından atılması gerekir. Fotoğrafın son 3 ay içerisinde çekilmiş olması, yüzün objektife direkt olarak bakması, yüzün, kulağının alnın görünür olması, fon renginin beyaz, fotoğrafın 35 mm x 45 mm ölçüsünde olması gerekir. 

    Yurt dışı Seyahat Sigortası "ıslak imzalı kaşeli" olmak zorundadır. Islak imzalı kaşeli olmayan seyahat sigortası kabul edilmez. Sigorta tüm Schengen ülkesinde geçerli olmalıdır. Öngörülen minimum transit kalış süresini kapsamalıdır. Minimum poliçe kapsamı 30.000 € olmalı, minimum seyahat süresini kapsaması gerekmektedir. Seyahat sağlık sigorta poliçenizi Vize Merkezi’mizinden temin edebilirsiniz. İşlem görmüş pasaport sayfasının tam sayfa fotokopisiyle, kimlik fotokopiniz olmalıdır. 

    Macaristan vizesi için gerekli evraklar 2020 yılı içinde diğer istenilenler nelerdir?

    Dilekçenin mutlaka başvuran kişinin şirketinden, çalışanın seyahat tarihini bu tarihte izinli olacağını belirtecek şekilde antetli kağıda yazılarak işvereni tarafından imzalanmış, kaşelenmiş olarak alınmış olması gerekir. Dilekçe Türkçe, İngilizce, Macarca yazılmış olabilir. Maaş bordrosu orijinal olmalı, son 3 aya ait olmalı ve mutlaka şirket yetkilisi tarafından imzalanmış, damgalanmış olmalı. SGK hizmet dökümü, tüm aileyi içeren vukuatlı nüfus örmeği e-devletten alabilirsiniz. Barkotlu olmalıdır. Başvuru tarihinden en fazla 1 hafta önce bankadan son 3 aylık hesap hareketini gösteren banka hesap dökümü alınmalı, banka yetkilisi tarafından imzalı kaşeli imza sirküsünün olması gerekir. Macaristan vize başvuru evrakları olarak bunlarla beraber faaliyet belgesi (son 6 ay içerisinde alınmış olmalıdır), ticaret sicil gazetesi (unvan ve şirket ortağı net bir şekilde belirtilmiş olmalıdır), vergi levhası (güncel olmalı ve kapanan vergi dönemi işlenmiş olmalı) alınmalıdır.

    Macaristan vizesi gerekli evraklar hazırlandıktan sonraki süreçte evraklarınızı ofislerimize teslim edebilir ve yüz yüze görüşme imkanından faydalanabilirsiniz. Dilerseniz adresimize kargo yolu ile ulaştırabilirsiniz. Fiyatlandırma şu şekilde yapılır: Konsolosluk ve başvuru merkezi ücreti + vize danışmanlık bedeli 135 euro olarak müşteri temsilcinize ödeme yapabilirsiniz. 

    Macaristan vizesi için gerekli evraklar 2020 yılı için daha fazla detay ve vize başvurusunda bulunmak için Vize Merkezi ofisimizi arayabilir, uzman vize danışmanlarımızla iletişime geçip sürecin takibi konusunda yardım alabilirsiniz. 0212 970 05 79

    Saygılarımla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Ç.A. 21 Tem 2020, 18:55

    Macaristan’a bir seyahat planım bulunmakta fakat her yerde farklı farklı evrak listeleriyle karşılaşmaktayım. Şirketle alakalı evraklar nelerdir? Hesap bakiyesi son kaç aylık olmalıdır? Kafa karışıklığımın son bulması adına Macaristan vizesi için gerekli evraklar 2020 için nelerdir? Genel bir bilgi almak isterim. Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 21 Tem 2020, 18:58

    Merhaba,

    Macaristan vizesi belgeleri başvuru formu eksiksiz ve okunaklı olarak doldurulmalı, son sayfadaki imza bölümü, pasaport sahibi tarafından imzalanmış olmalıdır. Macaristan vize başvurusu için pasaportunuz 10 yıldan eski olmaması gerekmektedir. Pasaport süresinin dönüş tarihinden itibaren en az 3 ay geçerliliğinin olması gerekmektedir. Bunun yanında vize basım işlemi için 2 adet boş sayfa olması gerekir. Fotoğrafın son 3 ay içinde çekilmiş olması gerekmektedir. Yurt dışı seyahat sigortasının ıslak imzalı kaşeli olması zorunluluğu bulunmaktadır. 

    Dilekçenin başvuru sahibinin şirketinden, çalışanın seyahat tarihini, bu tarihte izinli olduğunu belirten nitelikte ve antetli kağıda yazılarak işvereni tarafından imzalanmış kaşelenmiş olarak alınmış olması gerekir. Maaş bordrosu orijinal olmalı, son 3 aya ait mutlaka şirket yetkilisi tarafından imzalanmış damgalanmış olmalıdır. Dilekçe Türkçe, İngilizce, Macarca yazılmış olabilir. Başvuru tarihinden en fazla 1 hafta öncesinden alınmış son 3 aya ait hareketli hesap bakiyesini gösteren banka hesap dökümü alınmalıdır. Bankadaki yetkili tarafından imzalı ve kaşeli olması ve banka imza sirkülerinin olması gerekir. 

    Kişi şirket sahibiyse, yüksek bakiyeli şirket banka hesabıyla başvuru yapabilir. Hesabınızda yapacağınız seyahati karşılayacak kadar bakiye olmalıdır. Faaliyet belgesi, ticaret sicil gazetesi, vergi levhası, imza sirkülerinin başvuru evraklarına eklenmesi gerekmektedir. Macaristan vizesi evrak listesi olarak eksik olması durumunda vize başvurusu kabul edilmemektedir. Bu durumda vize başvurunuz retle sonuçlanabilir. İşlemleriniz sırasında Vize Merkezi müşteri temsilcinizden alacağınız yardım sayesinde sorunsuz şekilde ilerleyebilir ve işlemler sırasında meydana gelecek kafa karışıklıklarını ortadan kaldırabilirsiniz.

    Macaristan vizesi için gerekli evraklar 2020 senesine ait güncel bilgi için veya vize başvurusunda bulunmak için Vize Merkezi ofislerimizi 02129700579 numaralı telefondan arayabilir, iletişime geçerek sürecin takibi konusunda yardım alabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Aysel GÜNDAY

    Macaristan vizesi gerekli evraklar 2020

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp