Macaristan Vizesi Başvurusu

C. Sürecek 22/01/19, 16:36
Okulu yeni bitirdim ve Macaristan'a turistik vize almak istiyorum. Oraya gittiğimde kalacak yerim/ arkadaşlarım var. Hangi adımları izlemeliyim yardımcı olabilir misiniz?
Vize Merkezi

Macaristan'daki yakınlarınızdan davetiye talep ederek Aile Arkadaş Ziyareti vizesine veya otel rezervasyonu göstererek Turistik Vizeye başvuru yapabilirsiniz. Macaristan Vizesi başvurunuz için öncelikli olarak;

Vize Talep Dilekçesi 
Pasaport 
2 Adet Biometrik YENİ Fotoğraf 
Banka Hesap Özeti 
Kimlik Fotokopisi ve Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği 

belgelerini hazırlamanız gerekmektedir. Belgeler güncel ve son 3 aya dair verileri gösteren belgeler olmalıdır. Bunun yanı sıra çalışma, gelir durumunuza göre de ibraz etmeniz gereken belgeler bulunmaktadır. Macaristan Vize Başvurusu için gerekli evraklara Vize Merkezi Macaristan Vize Evrakları sayfasından ulaşabilir ya da vize uzmanlarımıza telefonla ulaşarak durumunuza göre güncel evrak listesini talep edebilirsiniz. 

Cevap Ver
Lütfen bu mesajın spam amaçlı olmadığını anlayabilmemiz için yandaki doğrulamayı yapınız.
Telefon