Macaristan Vize Ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • M. Saygın 27 Mar 2020, 12:20
    Merhaba. Macaristan vize ücreti 2020 yılı için nasıl oldu? Konsolosluk her sene fiyatı artırıyordu, bu sene ne kadar zam yapıldı? Özellikle turistik vize ücreti ne kadar oldu? Tabi bir de sizin danışmanlık ücretiniz var. O ne kadar? Ret alırsak yeniden mi ücret ödemesi yapacağız? Teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 27 Mar 2020, 12:20

    Merhaba efendim, öncelikle Macaristan Konsolosluğu vize ücretleri hususunda sizin de dediğiniz gibi bu sene de düzenlemeye gitmiştir. Yeni düzenlemeyle birlikte Macaristan Schengen vize ücretine 3 Şubat 2020 itibarıyla %20 zam yapılmıştır.

    Bahsedilen tüm ücret başvurulan vize türüne ve talep edilen vize süresine bağlı olarak değişir. Vizeyi alacağınız dönemdeki kur değeri ücretin etkilenmesine neden olur. Sorunuz doğrultusunda turistik vize ücreti 2020 yılı için konsolosluk vize resmi harç ücreti 105 Euro olup, kurumumuz hizmet bedeli de 30 Euro’dur. Bunun dışında bizden alacağınız hizmet doğrultusunda 2020 vize ücreti Macaristan için istenen evraklar arasında bulunan sigorta poliçesi, biyometrik fotoğraf gibi belgelerin temini için ödenmesi gereken ücretler, başvuranın sorumluluğu altındadır.

    Bahsedilen Macaristan vizesi harç bedeli 0-12 yaş aralığına kadar harç ücretinin bir kısmı alınır, 12 yaşını dolduran her çocuk için ücretin tamamının ödemesi gerekir. Aile ziyareti, öğrenci, kültürel olarak yapacağınız Macaristan seyahatiniz turistik vize kapsamına girmesi sebebiyle aynı fiyat üzerinden ücretlendirilir. Evrakta farklılık göstermesi sebebiyle vize uzmanlarımızı aramanızda fayda var. Bunların dışında şoför vizesi için 160 Euro, çalışma ve aile birleşimi vizesi için 350 Euro, eğitim için 250 Euro + KDV, ödemeniz gerekmektedir.

    Macaristan vize ücreti 2020 yılında yayınlanan duyuruyla Euro cinsinden tahsil edilir. Macaristan’a seyahatiniz için hangi kategoriden başvurulursa vurulsun kişinin kendi vize türüne göre vize harç bedeli bulunur. Bahsedilen ücret vize merkezi danışmanınıza teslim edilir. Makbuzu Macaristan vizesi için istenen evrak arasına eklenir. Bu makbuz tek seferlik bir kullanıma mahsustur. Yani ret alan başvuru sahibi makbuzu yeniden alabilmek için yeniden Macaristan vize ücreti ödemelidir.  Daha fazla detay almak ve vize başvurusunda bulunmak için temsilcilerimizi arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    İyi günler

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • O.A. 21 Tem 2020, 18:21

    Macaristan’a yapacağım seyahatim sırasında oluşabilecek sorunlardan ötürü sizden yardım almam mümkün mü? Oğlumla seyahat edeceğim, oğlum şuanda çalışmıyor. Bense şirket çalışanıyım. Hangi evraklar gerekli, vize fiyatları nedir? Ücretlendirme nasıl yapılacak? Macaristan vize ücreti 2020 için ödemeler ne kadar, nereye yapılmaktadır? Ödeme işlem bittikten sonra mı yapılıyor? Başvuru formu için ayrı bir ücret mi talep edeceksiniz, bilgi alabilir miyim? İyi çalışmalar dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 21 Tem 2020, 18:24

    Merhaba,  

    Planladığınız seyahat sırasında vize işlemleriniz için Vize Merkezimizden destek alarak ilerlemeyi düşündüğünüz için teşekkür ederiz. Sizinle birlikte seyahat edecek olan oğlunuz için çalışmayan, ev hanımı vb. statüsünde olduğu için evraklar ona göre hazırlanmaktadır ve ebeveyn olarak  siz sponsor olabilirsiniz. 

    Macaristan vizesi ücret konsolosluk ve başvuru merkezi harcı için 105 €  rica edilir. Vize danışmanlık için ücret 30 €  rica edilir. Toplam kişi başı olarak 135 € olarak ödeme yapmanız rica olunur. Eğer ek bir ücret meydana gelirse Vize Merkezi müşteri temsilciniz sizinle irtibata geçecektir. Başvuru form işlemi için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmemektedir. Macaristan vize fiyatı için ödemenizi, işlemleriniz yapıldıktan sonra, makbuz karşılığında müşteri temsilcinize yapabilirsiniz. 

    Sizin kendiniz için sunduğunuz dökümlerin birer örneği sponsor olunacak kişinin belgeleri arasına konulur. Bu sebeple şirket sahipleri için hazırlanması gereken belgeleri özetlemek istersek; seyahat dönüş tarihinden itibaren en az 3 ay geçerli pasaport, 2 adet biyometrik fotoğraf, kimlik fotokopisi, otel ve uçak rezervasyon bilgileriniz, 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası, şirket antetli kağıdına, kaşeli ve imzalı vize talep dilekçesi, şirket evrakları (imza sirküleri, faaliyet belgesi, vergi levhası ve ticaret sicil gazetesi gibi, son 3 aylık banka hesap dökümü, vukuatlı nüfus kayıt örneği olarak özetlenebilir. Çalışmayan kişiler içinse sponsor olacak kişiye ait tüm evraklarla birlikte sponsor dilekçesi sunulması gerekmektedir.

    Macaristan vize ücreti 2020 için daha detaylı bilgi sahibi olmak ya da vize başvuru işlemleriniz ile ilgili Vize Merkezi müşteri temsilcilerimizle 0212 970 0579 numaralı telefondan arayarak iletişime geçmeniz rica olunur.

    Saygılarımızla,

    Aysel GÜNDAY

    Macaristan Vize Ücreti 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp